„Софиямед“ празнува 9-и рожден ден с безплатни прегледи по 9 специалности

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/9772676 „Софиямед“ празнува 9-и рожден ден с безплатни прегледи по 9 специалности „Софиямед“ празнува 9-и рожден ден с безплатни прегледи по 9 специалности www.24chasa.bg
„Софиямед“ празнува 9-и рожден ден с безплатни прегледи по 9 специалности

На 9-ти май медицински комплекс „Софиямед“, включващ университетска болница и 2 диагностично-консултативни центрове, празнува цели 9 години от своето основаване.

Както винаги досега в името на здравето на пациентите ще отбележи празника с кампания от безплатни прегледи от водещи специалисти по 9 медицински направления.

Записването за тях се осъществява онлайн през сайта на лечебното заведение и платформата на Superdoc.bg - https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-pregledi-po-sluchay-9-godini-sofiamed, както и на тел.0895 555 444 и 02 465 00 00.

Прегледите, свързани с едни от най-честите социално-значими заболявания ще се осъществяват в седмицата 10-16 май по специалностите:

- кардиология

- съдова хирургия

- ушно-носно-гърлени болести

- детски болести

- акушерство и гинекология

- ендокринология

- гастроентерология

- обща и лапароскопска хирургия

- онко хирургия

За 9г. „Софиямед“ се превърна в един от водещите медицински комплекси в страната, предлагащ съвременни условия за провеждане на лечение в доболничната и болничната помощ. Благодарение на водещите си специалисти по различни медицински направления, модерната материална база и съвременна апаратура „Софиямед“ е едно от водещите лечебни заведения не само в гр. София, но и в цялата страна.

„В контекста на пандемията от COVID-19 нашите ДКЦ-та бяха първите в страната, които предложиха пакетна услуга за диагностика на пациенти с активна ковид инфекция или такива, които вече са я преболедували. Още в началото на епидемичната обстановка нашата лаборатория за PCR диагностика беше официално сертифицирана от Министерството на здравеопазването, като имаща право да извършва и потвърждава проби за ковид. Бяхме първите в страната, които предложихме на пациентите услугата експресен PCR тест с резултат за 1 час. В навечерието на празника ни стартирахме и тест за Т-клетъчен имунитет срещу SARS-COV-2. Разкрихме за много кратко време ковид отделение с капацитет към момента от 140 легла и организирахме работата на екипите му с опитни специалисти по инфекциозни болести. Важна роля за неговата дейност имаха специализантите, младите лекари и специалисти, които натрупаха много бързо опит. Свършихме изключително много работа за кратко време през изминалата година, и благодаря на колегите и пациентите ни за това, че заедно с нас бързо се адаптираха към новата действителност. От откриването на комплекса до днес, най-важното за нас остава доверието на пациентите ни. Благодаря им за него, защото то е в основата на нашия успех. Продължаваме да работим за тях“, коментира д-р Йордан Пелев, управител на УМБАЛ „Софиямед“.

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Здраве

Проф. Пенка Петрова, директор на Института по микробиология към БАН

Мутациите на коронавируса го отслабват и го правят по-малко агресивен

16 признака за непоносимост към глутен

16 признака за непоносимост към глутен

Вече 12 години Хил клиник лекува простата по най-модерен метод

Вече 12 години Хил клиник лекува простата по най-модерен метод

Гуанджоу предлага на гражданите безплатна здравна стая на самообслужване

Гуанджоу предлага на гражданите безплатна здравна стая на самообслужване

Колко време след тромбоза се разрежда кръвта?

Колко време след тромбоза се разрежда кръвта?

20-годишнията студентка  Нина Луканова е в отлично здравe, но не пропусна да си измери кръвното

Златни правила за контрол на кръвното налягане в жегите

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber