Сладкиш с круши и шоколад

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/8051680 Сладкиш с круши и шоколад Сладкиш с круши и шоколад www.24chasa.bg
Сладкиш с круши и шоколад

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите.

Изпращайте рецептите си на

адреси vvatsova@24chasa.bg

и 24ojivlenie@24chasa.bg.

За въпроси - тел. 942 25 31.

КОЙ ГОТВИ 

“Подсладете се с нещо вкусно и сочно. Любимия десерт приготвям много често и се харесва на цялото семейство”, пише ни Ирина Андреева.

ПРОДУКТИ 

2 яйца

1 ч.ч. захар

1/2 ч.ч. олио

2 ч.ч. брашно с набухвател

1 капсула есенция ванилия

3 круши, обелени и нарязани на кубчета

100 г черен шоколад

пудра захар за поръсване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ 

Разбиваме в купа яйцата със захарта. Добавяме олиото и ванилията. Постепенно прибавяме брашното и бъркаме, докато сместа стане еднородна.

Начупваме шоколада на дребни парчета и го добавяме заедно с крушите в купата. Разбъркваме продуктите внимателно.

Изсипваме сместа в средно голяма тавичка, покрита с хартия за печене. Печем сладкиша около 40 минути в загрята фурна на 180 градуса или до готовност.

Проверяваме изпечен ли е с дървено шишче - когато излезе сухо при пробождане, сладкишът е готов. По желание може да го поръсим с пудра захар.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Гастрогуру

Кекс с шоколадови сърца

Кекс с шоколадови сърца

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Банички мъфини

Банички мъфини

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Картофи по шведски "Хаселбак"

Картофи по шведски "Хаселбак"

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Фъдж с кашу и шоколад

Фъдж с кашу и шоколад

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Киш с гъби и бекон

Киш с гъби и бекон

Ястие с хрупкава коричка и богата плънка Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa

Супа от патешки фенер

Супа от патешки фенер

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Последно от 24 здраве лого

Оживление

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Гастрогуру

Орехови пасти със сладкарски крем с кестени

Орехови пасти със сладкарски крем с кестени

Приготвени с нишесте Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg

Крем супа от зелена леща

Крем супа от зелена леща

Подправена с канела и индийско орехче Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa

Селска яхния със суджук и зелев сок

Селска яхния със суджук и зелев сок

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Вита баница с извара и праз

Вита баница с извара и праз

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Актьорът Велизар Бинев измислил магданозено песто с малко бяло сирене и масло

Актьорът Велизар Бинев измислил магданозено песто с малко бяло сирене и масло

В ДНК-то на актьора Велизар Бинев е заложено да бъде страхотен кулинар. В семейството му почти всички готвят - баба му, майка му и баща му. Може би заради това предпочита домашните събирания, а не излизанията навън по ресторанти. “Много обичам да готвя за мои приятели. Даже си имам един лаф, че начинът, по който им се обяснявам в любов, е

Локумено руло с печени орехи

Локумено руло с печени орехи

Лесен десерт с впечатляващ вкус Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber