Младата актриса Джулия Бочева не сяда на масата без сирене, но не вкусва месо

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7925762 Младата актриса Джулия Бочева не сяда на масата без сирене, но не вкусва месо Младата актриса Джулия Бочева не сяда на масата без сирене, но не вкусва месо www.24chasa.bg
Младата актриса Джулия Бочева не сяда на масата без сирене, но не вкусва месо

Първият ѝ опит в кухнята завършил със загоряла мусака, панировките също не са силата й

За сметка на това пък е царица на салатите и бургерите

Младата актриса Джулия Бочева много обича да готви, а тъй като от това лято е младоженка, все по-често влиза в кухнята, за да изненадва съпруга си Галин с вкуснотии. На 11 август тя се омъжи за любимия си Галин Рангелов, с когото пък се сгодиха само 3 месеца по-рано. С хранителен продукт бе свързана и цялата им сватба.

“С моя мъж не

сядаме на

масата за обяд

или вечеря без

люти чушки

Това е наистина нещо, което обожаваме. Много странно звучи, но е така. Затова решихме това да бъде темата на сватбата ни. А има и препратка - семейният живот не е само сладък, понякога той е и лют”, разказва Джулия. Дори букетът ѝ бил от люти чушки. Сред другите ѝ любими хранителни продукти е пресният чесън.

“Не сядам на масата и без сирене, обожавам сирена”, казва красивата актриса. Като цяло предпочита да хапва плодове и зеленчуци и не вкусва месо. Казва, че обича да готви и е

много добра в

правенето на

салати и

домашни бургери

Те са и сред любимите рецепти на талантливото момиче, което сега играе годеницата на Фигаро в Народния театър. Обича да изненадва съпруга си с любимите за двама им бургери, в които по оригинална рецепта има телешко кюфте. Тя ги приготвя по този начин за любимия си, а за себе си, тъй като е вегетарианка, прави без месния продукт. За сметка на това пък много обича майонезата и си я хапва с апетит. И очевидно не се отразява на грациозната ѝ фигура.

И макар сега да е кулинарно гуру, първият ѝ опит в кухнята бил малко злополучен. Опитала да приготви мусака, която накрая загоряла. Не липсват и други гафове в кухнята ѝ.

“Кулинарните ми

гафове най-често

са свързани с

паниране”,

признава Бочева. Не обича да експериментира в готвенето, но “почти на всичко слагам лют червен пипер”, казва тя. В хапването си позволява експерименти. Едно от най-странните неща, които е вкусвала, е жабешко бутче.

Нейната рецепта

Домашно приготвени бургери

Продукти

1 телешко кюфте

1 яйце

парче сирене чедар

1-2 кисели краставички

1 глава карамелизиран лук

1 листо от маруля

1 картоф

1 питка хляб

Майонеза на вкус

За карамелизирания лук:

1 глава лук

Около 50 мл. олио

1 - 2 с.л. захар

балсамов оцет

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината в тиган и сипете лука да се запържи, докато хване загар. Добавете захарта и разбъркайте. Щом започне да се карамелизира, добавете балсамовия оцет, малко топла вода (2-3 с.л.) и оставете и тя да се изпари. Оставете лука под капак да се задуши, след като свалите от котлона. Накрая поръсете със сол на вкус.

Обелете, нарежете и изпържете картофа.

Изпържете яйцето на очи.

Изпечете кюфтето на грил тиган или на скара и върху него поставяме парче сирене чедар, което ще се разтопи леко от топлината на кюфтето.

Запечете леко питката за бургера и намажете с майонезата, а след това добавете готовото кюфте с чедар, карамелизирания лук, киселите краставички и листото маруля за свежест. 

Сервираме с пържените картофки за гарнитура. 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Гастрогуру

"Пица" от кисело зеле с боб

"Пица" от кисело зеле с боб

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

В "Звездна кухня с Мила и Толик" пробваме барабойника на Шишков (Видео)

В "Звездна кухня с Мила и Толик" пробваме барабойника на Шишков (Видео)

„Звездна кухня с Мила и Толик“ е новото кулинарно шоу на „24 часа“ и Mila.bg. Водещите Мила и Толик ще пробват рецепти на обичани звезди, а в партньорство с „Лидл България“ те вече тестваха две от рецептите от новата книга на шеф Манчев и шеф Шишков „Любимо от родната кухня“. Как се прави барабойник по рецепта на Таньо Шишков научете от днешното

Барабойник

Барабойник

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Маринован октопод на грил

Маринован октопод на грил

Приготвен със зехтин, лимон, чесън и риган Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa

Красимир Доков e диабетик, затова яде само черен хляб

Красимир Доков e диабетик, затова яде само черен хляб

Джипито на актьора му предложило да се изнесе във Франция, защото седмица в Париж се отразила добре на кръвната му захар Страстта на Красимир Доков определено се крие в актьорския занаят, но това не означава, че няма отношение към храната и кулинарията. Самият той е диабетик от почти 20 години и заради това внимава за менюто си

Филе пангасиус с картофки на фурна

Филе пангасиус с картофки на фурна

Приготвено с моркови, тиквички и гъби Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg

Последно от 24 здраве лого

Оживление

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Гастрогуру

Печен хек по ирански

Печен хек по ирански

Рибна рецепта с екзотичен привкус Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg

Пушена сьомга с картофи на фурна

Пушена сьомга с картофи на фурна

Една по-различна рецепта за наближаващия Никулден Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa

Шишков и Манчев събраха уникални български рецепти в книга

Шишков и Манчев събраха уникални български рецепти в книга

След като кулинарните граници в България се отвориха широко, хората потънаха в море от неизброими продукти, подправки и рецепти от всички чудни краища на света. Очите ни се отвориха за вкусове отвсякъде – влюбихме се в изискания елеганс на френската кухня и нещо повече – пренесохме го на трапезата си

Северняшки боб със зеле

Северняшки боб със зеле

Постна селска гозба, подходяща за коледния пост КОЙ ГОТВИ "Начинът на приготвяне на тази постна селска гозба е характерен за Северозападна България, а комбинацията от боб и зеле е неописуемо вкусна", пише ни Димитър Димитров. ПРОДУКТИ: 500 г стар фасул 2-3 средно големи глави кромид лук 1 морков 1 чушка 2 дафинови листа 5-6 зърна бахар 1 к.л

Младата актриса Джулия Бочева не сяда на масата без сирене, но не вкусва месо

Младата актриса Джулия Бочева не сяда на масата без сирене, но не вкусва месо

Първият ѝ опит в кухнята завършил със загоряла мусака, панировките също не са силата За сметка на това пък е царица на салатите и бургерите Младата актриса Джулия Бочева много обича да готви, а тъй като от това лято е младоженка, все по-често влиза в кухнята, за да изненадва съпруга си Галин с вкуснотии

Готви в бъдещето с този кухненски робот

Готви в бъдещето с този кухненски робот

Бъдещето променя всяка една част от ежедневието ни и това няма как да изключи времето ни в кухнята. Технологиите помагат на всяка домакиня в кухнята да готви по-бързо, разнообразно и вкусно, за да изпитва още по-голямо удоволствие от целия процес. Новият помощник в кухнята е кухненският робот и той носи куп предимства със себе си

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber