Младата актриса Джулия Бочева не сяда на масата без сирене, но не вкусва месо

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7925762 Младата актриса Джулия Бочева не сяда на масата без сирене, но не вкусва месо Младата актриса Джулия Бочева не сяда на масата без сирене, но не вкусва месо www.24chasa.bg
Младата актриса Джулия Бочева не сяда на масата без сирене, но не вкусва месо

Първият ѝ опит в кухнята завършил със загоряла мусака, панировките също не са силата й

За сметка на това пък е царица на салатите и бургерите

Младата актриса Джулия Бочева много обича да готви, а тъй като от това лято е младоженка, все по-често влиза в кухнята, за да изненадва съпруга си Галин с вкуснотии. На 11 август тя се омъжи за любимия си Галин Рангелов, с когото пък се сгодиха само 3 месеца по-рано. С хранителен продукт бе свързана и цялата им сватба.

“С моя мъж не

сядаме на

масата за обяд

или вечеря без

люти чушки

Това е наистина нещо, което обожаваме. Много странно звучи, но е така. Затова решихме това да бъде темата на сватбата ни. А има и препратка - семейният живот не е само сладък, понякога той е и лют”, разказва Джулия. Дори букетът ѝ бил от люти чушки. Сред другите ѝ любими хранителни продукти е пресният чесън.

“Не сядам на масата и без сирене, обожавам сирена”, казва красивата актриса. Като цяло предпочита да хапва плодове и зеленчуци и не вкусва месо. Казва, че обича да готви и е

много добра в

правенето на

салати и

домашни бургери

Те са и сред любимите рецепти на талантливото момиче, което сега играе годеницата на Фигаро в Народния театър. Обича да изненадва съпруга си с любимите за двама им бургери, в които по оригинална рецепта има телешко кюфте. Тя ги приготвя по този начин за любимия си, а за себе си, тъй като е вегетарианка, прави без месния продукт. За сметка на това пък много обича майонезата и си я хапва с апетит. И очевидно не се отразява на грациозната ѝ фигура.

И макар сега да е кулинарно гуру, първият ѝ опит в кухнята бил малко злополучен. Опитала да приготви мусака, която накрая загоряла. Не липсват и други гафове в кухнята ѝ.

“Кулинарните ми

гафове най-често

са свързани с

паниране”,

признава Бочева. Не обича да експериментира в готвенето, но “почти на всичко слагам лют червен пипер”, казва тя. В хапването си позволява експерименти. Едно от най-странните неща, които е вкусвала, е жабешко бутче.

Нейната рецепта

Домашно приготвени бургери

Продукти

1 телешко кюфте

1 яйце

парче сирене чедар

1-2 кисели краставички

1 глава карамелизиран лук

1 листо от маруля

1 картоф

1 питка хляб

Майонеза на вкус

За карамелизирания лук:

1 глава лук

Около 50 мл. олио

1 - 2 с.л. захар

балсамов оцет

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината в тиган и сипете лука да се запържи, докато хване загар. Добавете захарта и разбъркайте. Щом започне да се карамелизира, добавете балсамовия оцет, малко топла вода (2-3 с.л.) и оставете и тя да се изпари. Оставете лука под капак да се задуши, след като свалите от котлона. Накрая поръсете със сол на вкус.

Обелете, нарежете и изпържете картофа.

Изпържете яйцето на очи.

Изпечете кюфтето на грил тиган или на скара и върху него поставяме парче сирене чедар, което ще се разтопи леко от топлината на кюфтето.

Запечете леко питката за бургера и намажете с майонезата, а след това добавете готовото кюфте с чедар, карамелизирания лук, киселите краставички и листото маруля за свежест. 

Сервираме с пържените картофки за гарнитура. 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Гастрогуру

Малинов тарт

Малинов тарт

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Котлети от акула

Котлети от акула

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Желирано кисело мляко с плодове и чия

Желирано кисело мляко с плодове и чия

Освежаващ и здравословен летен десерт Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa

Яйца по швейцарски

Яйца по швейцарски

Приятна и засищаща закуска КОЙ ГОТВИ “Под това име срещнах рецептата в интернет и я изпълних. Получи се много приятна и засищаща закуска. Препоръчвам я”, пише ни Маргарита Димитрова. ПРОДУКТИ Количеството им зависи от броя на сандвичите: филии бял хляб яйца кашкавал краве масло сол червен пипер млян черен пипер НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ Вземаме тава

Пълнени тиквички с кайма и джанки

Пълнени тиквички с кайма и джанки

Поръсени с кашкавал и украсени с копър Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa

Чийзкейк с ягоди

Чийзкейк с ягоди

Изкушаващ десерт за горещите летни дни Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg

Последно от 24 здраве лого

Оживление

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Гастрогуру

Телешки късчета с нахут

Телешки късчета с нахут

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Пълнени гъби върху канапе от картофи

Пълнени гъби върху канапе от картофи

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Банички с чубрица в тостер

Банички с чубрица в тостер

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Сладоледен терин с карамел, шоколад и фъстъци

Сладоледен терин с карамел, шоколад и фъстъци

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Американски палачинки с малини

Американски палачинки с малини

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Домашен сладолед

Домашен сладолед

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber