Пиле саламура по северняшки

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7697382 Пиле саламура по северняшки Пиле саламура по северняшки www.24chasa.bg
Пиле саламура по северняшки

Ястие, с което да се стоплите в есенното време

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите.

Изпращайте рецептите си на

адреси vvatsova@24chasa.bg

и 24ojivlenie@24chasa.bg.

За въпроси - тел. 942 25 31.

КОЙ ГОТВИ

“Времето застудя и ни се хапва нещо сгряващо, затова предлагам рецепта за една уникална и различна пилешка супа”, пише ни Жана Стоянова. 

ПРОДУКТИ

500 г пилешко месо - филе

4-5 големи печени чушки

1 глава лук и 1 глава чесън

1 средно голям домат

3-4 люти печени чушки

1/2 връзка магданоз 

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Нарязваме на порции месото, посоляваме го и го намазваме с олио. Запичаме пилешкото на грил тигана.

Изпичаме след това лука, нарязан на едри парчета. Изпичаме и обелваме чушките. На грил тигана поставяме и едро нарязания домат да се запече.

Поставяме в тенджера да заври около 2 л вода и накъсваме на ленти запеченото месо, което пускаме във врящата посолена вода. Добавяме лука, накъсаните на лентички чушки, доматите.

Варим около 15 минути и накрая добавяме счукания чесън с магданоз. При сервиране добавяме люта чушка по желание. 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Гастрогуру

Фритата със зеленчуци

Фритата със зеленчуци

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Печени дюли с карамел

Печени дюли с карамел

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Зрял боб с чери домати

Зрял боб с чери домати

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Яхния от булгур, просо и червена леща

Яхния от булгур, просо и червена леща

Подходяща за коледните пости Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg

Родителите на малката София Маринкова се обзаложили ще й хареса ли вкусът на дробчета

Родителите на малката София Маринкова се обзаложили ще й хареса ли вкусът на дробчета

Актрисата София Маринкова има син, за когото всеки ден приготвя храна вкъщи. Това не означава, че прекарва часове в кухнята, защото все пак е работеща майка. В семейното ѝ меню преобладават по-простички, но задължително вкусни ястия. Обожава да импровизира с картофите, като далеч не се ограничава само с пърженето или печенето им

Ашуре с мляко, орехи и стафиди

Ашуре с мляко, орехи и стафиди

Вкусен десерт, познат и на прабабите ни Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa

Последно от 24 здраве лого

Оживление

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Гастрогуру

Милинки със сирене и ленено семе

Милинки със сирене и ленено семе

Вкусна закуска за цялото семейство Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg

Кюфтенца с картофи на фурна

Кюфтенца с картофи на фурна

Приготвени с готварска сметана, доматено пюре и кашкавал Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa

Банички с тиква и смокини

Банички с тиква и смокини

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Певицата Людмила Сланева на 8 г. разбила касичката си, за да сервира фъдж

Певицата Людмила Сланева на 8 г. разбила касичката си, за да сервира фъдж

Чаровната Людмила Сланева, известна с артистичния псевдоним Локо, доказва, че е артист до мозъка на коститите си не само на сцената, но и в кулинарията. Тя може да посрещне гостите си с коктейли, ароматни брускети и леки хапки, но без основно за вечеря. За сметка на това се е погрижила за цялостната атмосфера

Пъстърва на фурна с дренки

Пъстърва на фурна с дренки

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Канелена вита питка

Канелена вита питка

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber