Пиле саламура по северняшки

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7697382 Пиле саламура по северняшки Пиле саламура по северняшки www.24chasa.bg
Пиле саламура по северняшки

Ястие, с което да се стоплите в есенното време

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите.

Изпращайте рецептите си на

адреси vvatsova@24chasa.bg

и 24ojivlenie@24chasa.bg.

За въпроси - тел. 942 25 31.

КОЙ ГОТВИ

“Времето застудя и ни се хапва нещо сгряващо, затова предлагам рецепта за една уникална и различна пилешка супа”, пише ни Жана Стоянова. 

ПРОДУКТИ

500 г пилешко месо - филе

4-5 големи печени чушки

1 глава лук и 1 глава чесън

1 средно голям домат

3-4 люти печени чушки

1/2 връзка магданоз 

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Нарязваме на порции месото, посоляваме го и го намазваме с олио. Запичаме пилешкото на грил тигана.

Изпичаме след това лука, нарязан на едри парчета. Изпичаме и обелваме чушките. На грил тигана поставяме и едро нарязания домат да се запече.

Поставяме в тенджера да заври около 2 л вода и накъсваме на ленти запеченото месо, което пускаме във врящата посолена вода. Добавяме лука, накъсаните на лентички чушки, доматите.

Варим около 15 минути и накрая добавяме счукания чесън с магданоз. При сервиране добавяме люта чушка по желание. 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Гастрогуру

Банички мъфини

Банички мъфини

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Картофи по шведски "Хаселбак"

Картофи по шведски "Хаселбак"

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Фъдж с кашу и шоколад

Фъдж с кашу и шоколад

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Киш с гъби и бекон

Киш с гъби и бекон

Ястие с хрупкава коричка и богата плънка Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa

Евгения Ахременко СНИМКА: JACEK PI-ETEK

Актрисата Евгения Ахременко има рецепта, която я пази здрава през зимата

Евгения Ахременко е известна руска актриса. Тя е израснала в семейство на дипломати. Родена е в Ливан, но по-късно семейството ѝ се премества в САЩ, където тя завършва американската Академия за драматични изкуства, като е в класа на Антъни Хопкинс. В Русия се връща в по-зряла възраст и започва да снима в телевизията и киното

Орехови пасти със сладкарски крем с кестени

Орехови пасти със сладкарски крем с кестени

Приготвени с нишесте Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg

Последно от 24 здраве лого

Оживление

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Гастрогуру

Крем супа от зелена леща

Крем супа от зелена леща

Подправена с канела и индийско орехче Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa

Селска яхния със суджук и зелев сок

Селска яхния със суджук и зелев сок

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Вита баница с извара и праз

Вита баница с извара и праз

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Актьорът Велизар Бинев измислил магданозено песто с малко бяло сирене и масло

Актьорът Велизар Бинев измислил магданозено песто с малко бяло сирене и масло

В ДНК-то на актьора Велизар Бинев е заложено да бъде страхотен кулинар. В семейството му почти всички готвят - баба му, майка му и баща му. Може би заради това предпочита домашните събирания, а не излизанията навън по ресторанти. “Много обичам да готвя за мои приятели. Даже си имам един лаф, че начинът, по който им се обяснявам в любов, е

Локумено руло с печени орехи

Локумено руло с печени орехи

Лесен десерт с впечатляващ вкус Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg

Сладкиш с круши и шоколад

Сладкиш с круши и шоколад

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber