Опознайте Девата, за да я обикнете или как да спечелите сърцето на представител на тази зодия!

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7619047 Опознайте Девата, за да я обикнете или как да спечелите сърцето на представител на тази зодия! Опознайте Девата, за да я обикнете или как да спечелите сърцето на представител на тази зодия! www.24chasa.bg
Девите са пословични с педантичността си и склонността към прекалено вглеждане в детайлите

В знака на Дева, ви предлагаме да се запознаете с някои особености на представителите на тази зодия, да ги опознаете добре и да разберете имате ли шанс с тях или не. Ако сте увлечени от представител на тази зодия и се чудите дали и как да го спечелите, може да намерите отговор в откъса по-долу. Той е част от книгата „Любовен зодиак” и ще ви разкрие тайни както за любовния живот на самите Деви, така и за това, с представителите на кои други зодии си подхождат и с кои, не.

ДЕВА

23 Август – 22 Септември

Планета: Меркурий

Стихия: Земя

Камък: Нефрит

Положителни страни: Разумни, практични, предани

Отрицателни страни: Дребнави, критични, суетни

Тази зодия е пословична с педантичността си и склонността към прекалено вглеждане в детайлите. Девите са разумни, дори понякога до степен, която може да влуди. Те се вслушват преди всичко в разума си и рядко залагат на импулсивни решения, продиктувани само от чувства. Затова и те са толкова трудни за свалки или любовни авантюри, те никога не се оставят на случайността.

Девите определено предпочитат да се презастраховат, те играят на сигурно и не обичат изненадите. Не харесват прекалено разхвърляните и хаотични хора, които ги объркват. Същото важи и за отношенията им с хората – те са абсолютно откровени, казват нещата направо без да се замислят, тъй като само така им изглеждат подредени.

Ако искате да бъдете с представител на зодия Дева, недейте да увъртате, няма нещо, което да мразят повече от това. Също така не им поднасяйте често промени, защото ще ги затормозите и изнервите. Девите не обичат и фантазьори, тъй като те им се струват безсмислени и вятърничави. Харесват прагматични и честни хора. Ако харесвате Дева ще забележите, че всъщност те прекаляват с мисленето. Винаги разсъждават над определена ситуация, докато не я разнищят изцяло и не извлекат някакво разумно обяснение за ситуацията. Ще ви е много трудно да хванете Девата натясно или да я изненадате, това всъщност дори не е желателно, защото само ще я отблъснете по този начин. Същото важи и за заявяването на бурни чувства, трябва да имате такт с Девите, за да не ви отблъснат.

Представителите на тази зодия не обичат много-много да се разкриват. Всъщност те правят това много рядко и дори и тогава изпускат премерени думи, които не показват на сто процента чувствата и мислите им. Отпускат се единствено, когато се обсъждат недостатъците на другите хора. Затова и често Девите могат неволно да обидят някого с прекалената си откровеност. Хората от тази зодия не си слагат маски и не обичат да се преструват или да лъжат. Силата им не е в това да правят комплименти, ако харесват някого, просто го оценяват мълчаливо. Голяма част от Девите изглеждат леко темерути по тази причина. В същото време обаче околните ги оценяват заради силната им логика и добрите организационни умения.

Мъжът Дева

Мъжете Дева хич не обичат да тичат след жените, дори и срещу тях да е застанала някоя фатална представителка на нежния пол, която да им вземе акъла.

Те предпочитат жените да ги преследват – не, че са твърде горделиви или пък страдат от недостатъчно увереност. Просто те виждат нещата по определен начин. Могат да бъдат нервни, твърде взискателни или пунктуални до мозъка на костите си. Понякога тяхната систематичност им пречи да разтълкуват правилно знаците, които им подават жените около тях. Но когато се усетят, зарязват всички задръжки и пускат в ход изтънчените си маниери и дават воля на умните мисли, които се въртят в главите им. Не са типичните свалячи, но успяват без много усилия да се обвържат трайно и крепко с подходящата партньорка.

Избраницата на сърцето му само трябва да внимава с настроенията му, може да го извади от равновесие за нула време.

Жената Дева

Дамите от тази зодия са пословични със склонността си към чистота и ред, затова гледайте още от първата среща да ги впечатлите именно с това. Замиришете ли дори леко на Девата, няма да има втора среща дори и да сте я завели на Луната.

Това са най-разумните момичета от зодиака, като понякога са толкова разумни, че отстрани изглеждат студени и незаинтересовани. В същото време обаче, умело успяват да привлекат точно хората, които ги интересуват. Вмъкват им се под кожата неусетно, без те дори да разберат. Девите са чудесни съпруги и майки, тъй като са много организирани. Те обаче търсят до последно най-правилния мъж, за да се обвържат. Дамите от тази зодия могат да вбесяват с манията си за чистота и ред, но в същото време обичат ли някого, се отдават напълно и го дърпат напред.

Девата и сексът

Доста често Девите са красиви хора със земна хубост и вродени чар и грация. В леглото са същите – обичат земните неща, рядко се навиват да експериментират и по-скоро се плашат от нестандартното.

Почти винаги са срамежливи под завивките, но пък приемат секса за нещо здравословно и умеят да му се наслаждават. Понякога пренебрегват собственото си удовлетворение в името на това партньорът им да остане задоволен. Просто обичат да видят или чуят, че отсрещната страна изпитва удоволствие, което те са породили.

Трудно избират сексуалните си партньори, но когато го направят, преценката им не ги разочарова. Съвместимост с останалите зодии

Дева и Овен

Различията, които тези зодии показват, могат да бъдат преодолени, ако двете страни се поучат взаимно.

Агресията, ударността и буйността на Овена може да се окажат тъкмо това, от което плахата и стриктна Дева има нужда. И обратно – ако родените през есента успеят да прилъжат пролетните чеда на малко повече дисциплина, любовта им е в кърпа вързана. Затова е важно в началото на връзката различията да се изглаждат и партньорите да разширят мирогледа си. Разберат ли напълно другия, ги очаква хармония.

Дева и Телец

Страхотна любовна комбинация, която обаче в началото може да изглежда мудна и без потенциал. На това кратко състояние не трябва да обръщат голямо внимание – веднага щом несигурността ги напусне, връзката им сама ще се движи в правилната посока.

Девата определено си пада по силата и отдадеността на Телеца, докато те ще се впечатляват от бистрия ум и съобразителността на другите.

Телец и Дева споделят доста – еднакво се радват на домашните удобства, материалисти са до известна степен и комбинират енергията си по чудесен начин.

Дева и Близнаци

Девите не бива да се занимават с Близнаци, освен ако наистина не искат да ги опознаят. Ще им се наложи често да търпят немислими за тях неща, като вятърничавост и тотален хаос.

В началото на връзката Девите не бива да изискват прекалено много от вниманието на Близнаците, защото рискуват да се изкарат като обсесивни личности. С течение на времето те ще осъзнаят, че, за да е продуктивна връзката им, трябва да бъдат своебразна емоционална котва за Близнаците. Девите не бива да позволяват на половинките си да изпадат в твърде отнесени състояния, защото по този начин може да ги изгубят по пътя.

Дева и Рак

Девите са дисциплинирани и знаят прекрасно целите си, както и как да ги преследват. Отдадеността им един към друг е реална, там няма капка фалшивост. Стига любовта все още да присъства между тях – когато тя изчезне, всичко приключва на момента. Ракът и Девата не могат да се насилват да поддържат изкуствени отношения.

Девата не бива да се плаши от бавния и несигурен старт на отношенията с Рака. Не бива родените през есента да са твърде резки с морските обитатели, защото често ще има да блъскат по черупката им без резултат.

С правилно изпълнение, тази връзка може да се превърне в нещо прекрасно, което да разцъфтява с течение на времето.

Дева и Лъв

Девата ще трябва да положи доста усилия в тази връзка. Тя ще промени Лъва към по-добро, но и от своя страна ще трябва да претърпи изменения в характера.

Отначало Девите няма да намират смисъл в това да градят любов с Лъва, но с всеки изминал ден тази мисъл ще се появява все по-рядко и ще отслабва до деня, в който изчезва. С голяма изненада Девите ще разберат, че царете на джунглата всъщност не искат да ги изядат, а да ги обичат страстно и пламенно. За да се случи това, родените през септември ще трябва да се разделят с някои от досегашните си разбирания за света и да влязат със затворени очи в пастта на хищниците. Покажат ли доверие, Девите ще получат цялата страст и любов на света.

Дева и Дева

Не е лесно – това е сигурно. Двама еднакви характера се разбират повече от прекрасно, когато връзката е приятелска. Но превърнат ли се в любовни, отношенията могат да пострадат от тоталната идентичност.

Две Деви на едно място могат да изкарат както най-доброто от себе си, така и най-лошото. Подобен съюз рискува често да зацикля в крайна пунктуалност и да не излиза от релсите. А точно разнообразието е това, което поддържа романтиката жива.

Затова партньорите от тази зодия ще трябва да се стараят всячески да гонят скуката от ежедневието си. Не трябва да разчитат, че страстта ще ги обзема от нищото, трябва сами да създадат предпоставките тя да се появи. Иначе тази връзка е стабилна и може да е забавна, стига и двете страни да полагат усилия.

Дева и Везни

Интересен любовен живот очаква представителите на тези зодии. Въздушната, отнесена Везна и земната, стриктна Дева ще чувстват както тотални различия, така и пълно единомислие по различни философски въпроси.

Най-важното е Девите да поемат ръководната позиция в тази връзка и с организационните си умения да я направляват в правилната посока. Те ще трябва да влязат и в ролята на учител за половинките си. Ако приложат достатъчно търпение и любов в това начинание, то ще се увенчае с успех. Девите наистина могат да променят Везните към по-добро и да изградят стабилна връзка с тях.

Дева и Скорпион

Девите често ще се улавят, че сънуват с отворени очи и се разсейват, нещо така нетипично за тях. Това ще се случи, ако решат да се залюбят със Скорпион.

Жилещите също ще са доста впечатлени от ума и желанието за ред на Девите. И двете страни чувстват свръхестествено привличане. Енергиите им се комбинират по чудесен начин, като освен в личен план, те ще се разбират добре и в професионален. Няма да сгрешат, ако основат съвместен бизнес.

Проблем може да възникне, ако Девите решат да поемат юздите в свои ръце. Това доста ще засегне Скорпионите, които жадуват за респект, и няма да се примирят някой да ги юрка. По-скоро и те ще се включат в надпреварата за лидерското място. Което няма да завърши добре. Партньорите трябва да си поделят задачите и да работят заедно, а не да се теглят или бутат.

Дева и Стрелец

Девите да се готвят за вътрешна промяна, ако смятат да живеят със Стрелец. Ще трябва да скланят глава понякога, да отстъпват от иначе твърдите си позиции.

Освен това Девите не трябва да вярват на всяка дума, която чуват. Тоест не трябва да се настройват предварително, че нещата, които Стрелците са им обещали, ще се случат със сигурност. Трябва да приемат вятърничавата натура на своите любими и да не ги съдят твърде строго.

Ако Девата не успее да преглътне това положение, връзката едва ли ще се развие до пълния й потенциал, който крие хубави моменти и разбирателство на по-късен етап.

Дева и Козирог

Нищо изненадващо няма в степента на разбирателство, която ще настъпи в този случай. Козирозите и Девите си приличат по много неща, а малкото на брой различия само ще са им от полза – ще се поучават взаимно.

Девите и “рогатите” еднакво обичат да работят здраво, и то според правилата. Истински се радват, когато задоволяват материалните си потребности и заедно имат шанса да постигнат много повече, отколкото ако са сами.

Ако съвсем леко се ревнуват, няма да е зле, защото това ще внася живец в отношенията им. Девите трябва да научат Козирозите как да спрат и да се зарадват на това, което имат.

Дева и Водолей

Никак няма да е лесно, но кой е казал, че любовта трябва да е такава?

Водолеите и Девите са доста различни, но това няма да повлияе положително на любовта – дрязгите между тези две зодии са редовни и няма нужда от специален повод, за да се сдърпат.

Представителите на тези знаци имат различни идеи както за интимния, така и за професионалния живот. Партньорите не бива в никакъв случай да са инатливи, защото ако откажат да правят компромиси, не ги очакват щастливи моменти.

Ако успеят да приемат другия без да си задават излишни въпроси, любовта им може да се превърне в нещо специално и наситено откъм емоции.

Дева и Риби

И тук, в лицето на Девите, Рибите не срещат особена трудност в омайването.

Още от пръв поглед тези зодии си допадат, даже не е нужно да се опознават твърде дълго. Девите пък ще спечелят водните обитатели с поддържаната си външност и вродената харизма.

Връзката между тези два знака ще се завърже от само себе си, ефектните свалки и скъпите вечери тук няма да са нужни. Двете страни ще бъдат събрани от общия си мироглед и почитта към интелектуалното.

Единственият проблем може да се окаже отдалечаването един от друг – партньорите трябва да се стараят да внасят топлина и страст в отношенията си редовно.

Из „Любовен зодиак”

Книгата може да поръчате тук!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Справочник

Ето ограниченията по магистрали и пътища за 22 септември

І. МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА: През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури ще са между 4° и 9°, по-високи по-морския бряг. На отделни места в котловините ще се образуват слаби слани. Утре ще е слънчево. Ще се появи слаб южен вятър и с него ще се затопли. Максималните температури ще са между 21° и 26°

Свръхинтензивен трафик на "Капитан Андреево" и "Лесово" на изход за товарни коли

Трафикът е изключително интензивен на границата с Турция на ГКПП "Капитан Андреево" и ГКПП "Лесово" на изход за товарни автомобили. Това съобщиха от ГД "Гранична полиция". Информацията за трафика е към 18:00 часа, посочи Фокус. Във връзка с ремонтни дейности на съпределните гранични пунктове се извършва бавна обработка на преминаващите от страна

1.5 км е опашката от камиони на входа на ГКПП „Кулата“

Изключително интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на ГКПП „Капитан Андреево“ и ГКПП „Лесово“. Във връзка с ремонтни дейности на съпределните гранични пунктове се извършва бавна обработка на преминаващите от страна турските гранични власти. Това съобщиха от ГД „Гранична полиция“. Информацията за трафика на граничните пунктове е към

Без опашки при преминаване на "Кулата" в първия от трите почивни дни

Интензивен трафик и засилени проверки по пътищата по повод трите почивни дни, които започват от днес. Най-натоварени са магистралите и пътищата към Гърция. До обяд преминаването на "Кулата" се извършваше спокойно, не са образувани опашки от чакащи автомобили, предава БНТ. По всяка вероятност, това се дължи на добрата организация за празничните дни

Интензивен трафик и засилени проверки по пътищата заради трите почивни дни

Интензивен трафик и засилени проверки по пътищата ще има до края на трите почивни дни. Традиционно, най-натоварени ще са магистралите и пътищата към Гърция, предава БНТ. От "Пътна полиция" предупреждават, че ще следят за превишена скорост, алкохол, наркотици и неправоспособни водачи. Ще се проверяват и пътническите автобуси за документи и

На 21 септември рожден ден имат

Живко Тодоров, кмет на Стара Загора Албена Вескова, солистка на ансамбъл “Българе” Борислав Михайлов, председател на УС и изпълнителен директор на Гаранционния фонд за застраховане Владимир Атанасов, бивш министър на образованието Кети Маркова, съдия в Конституционния съд Кръстьо Трендафилов, бивш министър на земеделието, бивш депутат Проф

Последно от лого

Оживление

Последно от лого

Последно от

Последно от

Още от Справочник

Ето ограниченията по автомагистрали и пътища в страната

Информация за състоянието на републиканските пътища и въведени ограничения за 21.09.2019 г. І. МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА: Ще бъде слънчево, с временни увеличения на облачността над източната половина от страната. Ще духа слаб изток-североизточен вятър. Ще бъде по-хладно от обичайното с максимални температури между 18° и 23°, в София около 18°

Как ще отбележим Деня на Независимостта

Денят на Независимостта 22 септември ще бъде тържествено отбелязан в гарнизоните в цялата страна, съобщават от пресцентъра на министерство на отбраната. На 21 и 22 септември в честванията по повод 111-ата годишнина от провъзгласяването на Независимостта на България ще участват представителни формирования от: Сухопътните войски

Катастрофа край тунела при Железница на Е-79 затрудни движението

Катастрофа край тунела при симитлийското село Железница на главен път Е-79 затрудни движението в посока Благоевград и София. Инцидентът е станал между два автомобила, като за сега няма информация за сериозно пострадали хора, каза за БТА говорителят на Областната дирекция на МВР в Благоевград Йорданка Шаркова

Натоварено е движението по "Струма" край Благоевград

Натоварен е трафикът по главен път Е-79 и автомагистрала „Струма“ в частта им от област Благоевград. По второкласен път 19 Симитли – Гоце Делчев преминаването се извършва без забавяне. Това съобщиха за „Фокус“ от Областно пътно управление – Благоевград. През изминалата нощ обстановката по пътищата е била спокойна и няма регистрирани тежки пътни

Катастрофа затруднява движението по пътя Русе - Бяла

Временно движението по път I-5 Русе - Бяла в района на Борово се осъществява в една лента поради ПТП. Това съобщиха от пресцентъра на АПИ. Трафикът се регулира от "Пътна полиция". Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена

Спират движението на камионите над 12 т по автомагистралите от 16 ч. до 20 ч. днес

Днес – 20 септември, последният работен ден преди трите почивни дни около Деня на Независимоста, от 16 ч. до 20 ч., ще бъде ограничено движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища. Целта е повишаване на безопасността и увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber