Брауни с парченца шоколад

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7526424 Брауни с парченца шоколад Брауни с парченца шоколад www.24chasa.bg

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите.

Изпращайте рецептите си на

адреси vvatsova@24chasa.bg

и 24ojivlenie@24chasa.bg.

За въпроси - тел. 942 25 31.

КОЙ ГОТВИ 

“Всички обичат брауни, а ако към тях прибавим малко сладолед и свежи плодове, тогава ще получим неустоима за лятото комбинация”, пише ни Анелия Терзиева.

ПРОДУКТИ 

l 3 яйца

l 5 с.л. захар (кафява или комбинация от бяла и кафява)

l 1 пакетче (125 г) краве масло

l 150 г натурален шоколад

l 3 с.л. натурално какао

l 3 с.л. брашно

l 1 ч.л. бакпулвер

l 200 г ванилов сладолед

l пресни или замразени плодове по избор

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ 

Разбиваме яйцата и захарта на пяна. Добавяме разтопеното и охладено масло. Разбъркваме отново. Сипваме към сместа половината шоколад, който предварително сме разтопили.

Прибавяме пресятото брашно с бакпулвера и пресятото какао и разбъркваме с помощта на шпатула или дървена бъркалка. Останалия шоколад натрошаваме на средно големи парченца и също добавяме към сместа.

Покриваме дъното на правоъгълна тавичка с хартия за печене. Печем за около 10 мин в предварително затоплена фурна на 170 градуса с вентилатор.

Получаваме брауни с много приятна текстура, тъй като парченцата шоколад остават цели, а тестото е меко и лепкаво отвътре. Поднасяме със сладолед и гарнираме с плодове по избор.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Гастрогуру

В кухнята си Анета Сотирова винаги има джоджен и рядко чубрица

Чаровната и вечно усмихната актриса Анета Сотирова обича да готви и е майстор в правенето на бързи, вкусни и лесни ястия през лятото. Сега основните продукти, с които върши чудеса в кухнята, са тиквички и патладжани. “Правя всесъзможни ястия с тях”, казва актрисата. Освен това хапва и чушки. “Аз ги пека много бързо върху самия керамичен котлон.

Теди Кацарова приготвила картофена супа с крутони още преди да стане ученичка

Талантливата Теди Кацарова може да ви омагьоса не само с гласа си, но и с уменията си в кухнята. Тя готви още от малка и няма как да бъде другояче, имайки предвид, че израства около майката на баща си, която била страхотна кулинарка. “Знаете, че едно време нищо не се продаваше готово и жените бяха принудени да измислят от нищо нещо.

Бисквитени пастички "Домино"

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Брауни бисквити с черен шоколад

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Отворен картофен пай

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Пълнозърнести кексчета с касис

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Последно от лого

Оживление

Последно от лого

Последно от

Последно от

Още от Гастрогуру

Сладкиш с праскови и извара

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Патладжанени лодки с пилешко месо

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Оризов сладкиш с кафе

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Ябълков сладкиш със заквасена сметана

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Кошнички с малинов сладолед

Гарнирани с ядки и прясна мента Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg.

Панайот Панайотов не яде сладолед, за да пази гърлото си

Като малък талантливият певец Панайот Панайотов не проявявал никакъв интерес към кулинарията. Помни обаче, че бил много злоядо дете. Едно от малкото неща, които никога не отказвал, била динята. Тя и до днес е задължителна част от менюто му през лятото. А то е приготвяно от съпругата му, която е кулинарният специалист в дома им.

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber