Ягодови пандишпанки

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7464475 Ягодови пандишпанки Ягодови пандишпанки www.24chasa.bg

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите.

Изпращайте рецептите си на

адреси vvatsova@24chasa.bg

и 24ojivlenie@24chasa.bg.

За въпроси - тел. 942 25 31.

КОЙ ГОТВИ 

“Предлагам ви една сладка фантазия с дъх на ягоди”, пише ни Наталия Панчева.

ПРОДУКТИ 

4 яйца, 1 ч.ч. захар

1 ч.ч. пълнозърнесто брашно от елда

ванилия или ванилова захар

олио за намазване

брашно и пудра захар за поръсване

ягоди (може замразени)

равни части заквасена сметана и натурален шоколад за крема

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ 

Разбиваме с миксер яйцата със захарта, докато сместа се увеличи почти тройно. Постепенно добавяме пресятото брашно с ванилията, като разбъркваме ръчно.

Разливаме тестото, оформяйки кръгчета върху застлана с намазнена и набрашнена хартия за печене тава. Отгоре поставяме тънки резенчета ягоди (ако са замразени, ги оставяме да се размразят леко).

Печем във фурна на 180 градуса около 30 минути. Смесваме сметаната с разтопения на водна баня шоколад. С получения крем намазваме пандишпанките и ги слепваме две по две.

Оставяме ги в хладилник, за да стегне кремът. По желание може да гарнираме с разтопен шоколад или да поръсим с пудра захар.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Гастрогуру

Брауни с парченца шоколад

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Дроб сарма с пилешки дробчета

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Нахутен кекс с вишни

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Пухкава еньовска погача

Приготвена с отвара от 7 билки Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg.

Победителката в Hell's Kitchen Веселина Чилева опитала стек от лос на концерт на Боб Марли

Преди кулинарията се занимава с волейбол Интересът към кулинарията на първата жена - победител в предаването по Нова тв Hell's Kitchen, Веселина Чилева се появява още от детските ѝ години. Тогава обаче не изнася готови ястия от кухнята, а само прибори, и то не за ядене, а за да ги зарови някъде.

Малечко-Палечко и цитрусовото пиле

Cлед като Малечко-Палечко надхитри големия страшен човекоядец и му отмъкна богатствата и бързоходните ботуши, той започна работа в двореца, където беше дясната ръка и бързите крака на царя. Особено похвален и богато възнаграден беше, когато донесе хабер от бойното поле и царят много се зарадва. От този момент нататък,

Последно от лого

Оживление

Последно от лого

Последно от

Последно от

Още от Гастрогуру

Летен десерт с ягоди

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Пълнозърнест черешов пай

Свеж, сочен, с дискретна кисела нотка Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.

Ягодово изкушение

Сладкиш с плодов аромат и леко кисел вкус Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.

Яйца "Бенедикт" със сос холандез

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Пикантни картофи с пармезан

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Сладкиш "Нежност"

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber