Времето

Утре ще е облачно, в следобедните часове ще вали

През нощта над страната ще има разкъсана, а утре - значителна, облачност и на много места, главно в следобедните часове, ще има превалявания. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Минимални температури: между 7 и 12 градуса, максимални: между 17 и 22 градуса. Над Черноморието ще бъде предимно облачно с превалявания,

Времето около Димитровден ще е студено и дъждовно, в планините ще вали сняг

Хубавото време, на което почти цяла Европа се радва, ще продължи още един-два дни, като се очаква към неделя температурите да започнат да спадат. Това обясни в студиото на сутрешния блок на БНТ1 метеорологът от НИМХ Анастасия Стойчева. Около 25-26 октомври ще започнат значителните понижения на температурите. В петък и събота времето ще е хубаво.

Слаби валежи на отделни места в България днес

През деня по-значителна ще е облачността над източната половина на страната, където на много места до обяд видимостта ще е намалена. Само на отделни места слабо ще превали. В Западна България ще има повече слънчеви часове. Такава е прогнозата на НИМХ към БАН. Ще се появи слаб северен вятър. Максималните температури ще са от 15-16 градуса в местата

До 26 градуса утре, през уикенда ни очакват дъждове

През нощта ще е почти тихо. В Източна България ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Минималните температури ще са между 7 и 12 градуса, по морския бряг - до 15 градуса, предава БТА. През деня по-значителна ще е облачността над източната половина на страната, където на много места до обяд видимостта ще е намалена.

На места в Източна България може да превали днес

От изток облачността ще се увеличава и по-късно след обяд в източните райони са възможни слаби превалявания.Такава е прогнозата на НИМХ към БАН, предаде БТА. Сутринта в низините видимостта временно ще е намалена. Минималните температури ще бъдат между 5 и 10 градуса. Преобладаващите максимални - 20- 25 градуса.

Слънчево и до 25 градуса в сряда, на места може да превали

В сряда атмосферното налягане е по-високо от средното за октомври и слабо ще се понижи. През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно ясно, с по-значителна облачност над източните райони. Утре от изток облачността ще се увеличава и по-късно след обяд в източните райони са възможни слаби превалявания.

Какво ще е времето до края на октомври

Утре облачността ще се увеличи и на места в Югоизточна България ще превали. Дневните температури ще са без промяна- максимални между 20 и 25 градуса. През следващите дни дневните стойности ще се понижат с 2-3 градуса. В четвъртък, петък и събота ще има превалявания, но те ще са слаби и само на отделни места.

Слънчево и до 25 градуса днес

Сутринта на места в низините и около водните басейни ще има условия за образуване на мъгла или ниска слоеста облачност. През деня ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен, североизточен вятър. Преобладаващите максимални температури ще бъдат 20-25 градуса. Това съобщиха от НИМХ-БАН, цитирани от БТА.

Слънчево и до 25 градуса във вторник

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. По-значителни временни увеличения на облачността ще има над южните райони. Минималните температури ще бъдат предимно между 4 и 9 градуса. Сутринта на места в низините и около водните басейни ще има условия за образуване на мъгла или ниска слоеста облачност. През деня ще преобладава слънчево време.

Днес ще е слънчево, максимални температури до 24 градуса

Ще преобладава слънчево време,преди обяд на места в низините ще има намалена видимост. Временни увеличения на облачността ще има над южните райони, но само на изолирани места ще превали слаб дъжд. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 19 и 24

И утре ще бъде слънчево, с временно заоблачаване в южните райони

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от средното за октомври. През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно и тихо. По-значителни временни увеличения на облачността ще има над южните райони. На места в низините и около водните басейни ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност.

Днес ще е предимно слънчево, сутринта с мъгли

Ще бъде предимно слънчево с по-значителни увеличения на облачността на южните райони от страната. Преди обяд на места в низините и около водните басейни, на повече места в югоизточните райони от страната, ще има мъгла или ниска облачност, предава БТА. Ще духа слаб източен, в Източна България до умерен североизточен вятър.

Утре сутрин ще има мъгли, през деня слънце и до 24 градуса

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за октомври и през деня ще се задържи почти без промяна. През нощта над страната ще преобладава ясно и почти тихо време с минимални температури между 4 и 9 градуса, по-високи по крайбрежието на морето. В ранните сутрешни часове, главно в Югоизточна България,

Облачно и до 24 градуса днес, утре ще бъде слънчево

През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно, а утре слънчево време. В часовете преди обяд на места в низините и около водните басейни ще има мъгла или ниска облачност,предава БТА. През деня над Западна и Централна България ще се появи висока облачност. Ще духа слаб източен, в Източна България до умерен североизточен вятър.

Слънчево и до 24 градуса утре

През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно, а утре слънчево време. В часовете преди обяд на места в низините и около водните басейни ще има мъгла или ниска облачност. През деня над Западна и Централна България ще се появи висока облачност. Ще духа слаб източен, в Източна България до умерен североизточен вятър.

И утре ще грее слънце, преди обяд ще има мъгли в низините

През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно, а утре слънчево време. В часовете преди обяд на места в низините и около водните басейни ще има мъгла или ниска облачност. През деня над Западна и Централна България ще се появи висока облачност. Ще духа слаб източен, в Източна България до умерен североизточен вятър.

Променливо време днес, температурите - до 24 градуса

На места в югоизточните райони са възможни превалявания от дъжд. Сутринта на места в низините и котловините ще има условия за ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб, в източната половина от страната умерен североизточен вятър. Минималните температури ще са от 5 до 10 градуса, а максималните - между 19 и 24 градуса.

До 24 градуса утре, сутринта ще има мъгли, на места ще вали

На места в югоизточните райони са възможни превалявания от дъжд. Сутрин на места в низините и котловините ще има условия за ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб, в източната половина от страната умерен североизточен вятър. Минималните температури ще са от 5 до 10 , а максималните между 19 и 24 градуса.

Облачно, но топло днес, на места ще превали

Сутринта в низините, котловините и около водните басейни ще има мъгла или ниска слоеста облачност. През деня облачността ще е по-често значителна и на места в югоизточната половина от България ще превали. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 19 и 24 градуса, за София - около 19 градуса.

Утре ще бъде облачно, на места дори ще превали

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Минималните температури ще са предимно между 7 и 12 градуса. Сутринта в низините, котловините и около водните басейни ще има мъгла или ниска слоеста облачност. През деня облачността ще е по-често значителна и на места в югоизточната половина от България ще превали.

Предимно слънчево и до 25 градуса днес

Сутринта в низините и около водните басейни ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Минималните температури ще бъдат между 3 и 8 градуса. През деня ще бъде предимно слънчево, предава БТА. До обяд видимостта в равнините ще се подобри, а ниската облачност ще се разкъса. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен североизточен вятър.

Слънчево и до 25 градуса в сряда

През нощта времето ще бъде ясно и тихо. Утре сутрин в низините и около водните басейни ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Минималните температури ще бъдат между 3 и 8 градуса, малко по-високи по Черноморието. През деня ще бъде предимно слънчево. До обяд видимостта в равнините ще се подобри, а ниската облачност ще се разкъса.

Днес - слънце и температури до 24 градуса

Ще е слънчево. Преобладаващите минимални температури ще са между 3 и 8 градуса, дневните - между 19-24 градуса, предава БТА. Над Черноморието преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. След обяд ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 19-21 градуса.

Слънчево и до 24 градуса утре

Тази нощ ще бъде ясно и почти тихо. Утре сутринта на места в низините и котловините ще се образува ниска слоеста облачност или мъгла. През деня ще бъде слънчево. До обяд ниската облачност ще намалее, а видимостта ще се подобри. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Преобладаващите минимални температури ще са между 3 и 8

До 25 градуса днес, ще е слънчево с умерен вятър

Времето ще е предимно слънчево. На отделни места в низините и по Черноморието видимостта ще е намалена. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще са от 4 до 9 градуса, а максималните - между 20 и 25 градуса, предава БТА. По Черноморието ще преобладава слънчево време, преди обяд на отделни места видимостта ще е намалена.

Новата седмица започва с топло време

През нощта ще е ясно, а в понеделник ще е предимно слънчево време. На отделни места в низините и по Черноморието видимостта ще е намалена. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще са от 4 до 9 градуса, а максималните - между 20 и 25 градуса, предаде БАН, цитиран от "Дарик".

Утре - пак слънчево, със слаб вятър и температури до 25 градуса

През нощта ще е ясно, а утре ще е предимно слънчево време. На отделни места в низините и по Черноморието видимостта ще е намалена. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще са от 4 до 9 градуса, а максималните - между 20 и 25 градуса, предава БТА. По Черноморието ще преобладава слънчево време,

Днес ще е слънчево, температурите - до 25 градуса

Над по-голямата част от страната ще е слънчево. По-значителна ниска облачност ще има преди обяд над Източна България, предава БТА. Ще духа слаб вятър, предимно от изток. Минималните температури ще са между 3 и 8 градуса, по морския бряг малко по-високи, а максималните ще са предимно между 20 и 25 градуса.

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber