Национална волейболна лига благодари на Петър Кънев за инвестициите в българския волейбол

https://www.24chasa.bg/sport/article/9731255 Национална волейболна лига благодари на Петър Кънев за инвестициите в българския волейбол Национална волейболна лига благодари на Петър Кънев за инвестициите в българския волейбол www.24chasa.bg
Петър Кънев, Атанас Гаров и Любомир Ганев
Петър Кънев, Атанас Гаров и Любомир Ганев

Ръководството на Национална волейболна лига изказа своята признателност и благодарност към мажоритарния собственик на полиграфическа група "Демакс" Петър Кънев за безрезервната подкрепа към волейбола в България.

"Благодарим ви, че приемате развитието на женския волейбол и инвестицията в подрастващите за своя мисия. Благодарим ви за усилията и вниманието, с които общата ни мисия за по-добро бъдеще на женския волейбол дава резултати", заяви председателят на НВЛ Атанас Гаров.

"Щастливи сме, че имаме стабилен партньор за Национална волейболна лига-жени. Благодарение на партньорството с "Демакс" сме фокусирани върху поставените високи цели за възраждане на женското волейболно първенство и преследване на поставените цели, сред които е и общото ни желание клубовете да бъдат мотивирани да създават женски волейбол на професионално ниво.

Безценно е да имаш устойчив във времето партньор, споделящ стремежа за развитие на любимия спорт. Безценна е подкрепата ви за българския волейбол - инвестицията в по-доброто утре, започнала не от вчера и от днес, а продължаваща дълги години, в които сте и част от ръководството на Българската федерация по волейбол.


Признателни сме, че от 2020 г. женското първенство отново има силен основен спонсор в лицето на компанията "Демакс". С удоволствие може да отбележим, че интересът към женското направление се зароди отново - факт е сериозно желание от още клубове да развиват женски отбори.


Благодарност и от името на всички отбори - и за отношението, и за подкрепата, тъй като 50% от приходите отиват директно за волейболните клубове.

Горди сме, че женското волейболно първенство на България носи името "Демакс лига".

Благодарим ви за инвестицията в бъдещето на женския волейбол в България", допълва председателят на Национална волейболна лига Атанас Гаров в специално благодарствено писмо до Петър Кънев.


Мажоритарният собственик на групата компании "Демакс" Петър Кънев помага от десетки години на българския волейбол. Играл е в младежкия национален отбор на България, в спортната рота на ЦСКА и в "Локомотив" (София). Дългогодишен президент и вицепрезидент на ЦСКА. Кънев е първи вицепрезидент на Българската федерация по волейбол от 2004 до 2016 г. От 2020 г. отново е вицепрезидент на волейболната федерация.

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Волейбол

Сензация на Евроволей: Чехия премаза олимпийския шампион Франция

Сензация на Евроволей: Чехия премаза олимпийския шампион Франция

Мартин Стоев: Този медал ми е най-скъпият

Мартин Стоев: Този медал ми е най-скъпият

Снимка: FIVB

Момчетета на Мартин Стоев удариха Белгия на световното

Еврошампионките от 1981 г. обидени на Любо Ганев

Еврошампионките от 1981 г. обидени на Любо Ганев

Старши треньорът Иван Петков с Елица Василева, Ева Янева и Гергана Димитрова пред златния трофей. Снимки: Авторът

Българските волейболни лъвици ще се борят за тази златна купа!

Милко Георгиев с легендата в плашния волейбол Шуе Чен.

Българин класира китайки на олимпиадата в Токио

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber