Боян Чуков поведе новата коалиция „Български патриоти“ в Монтана

https://www.24chasa.bg/region/article/9875620 Боян Чуков поведе новата коалиция „Български патриоти“ в Монтана Боян Чуков поведе новата коалиция „Български патриоти“ в Монтана www.24chasa.bg
Боян Чуков поведе новата коалиция „Български патриоти“ в Монтана

Боян Чуков – бивш дипломат, журналист и експерт по борба с тероризма е начело на листата на коалиция „Българските патриоти” за 12 МИР – Монтана. Представител е на гражданската квота на коалицията, в която влизат ВМРО, Воля и НФСБ.

Боян Чуков е бил още външнополитически съветник по националната сигурност в правителството на тройната коалиция 2008-2009 година. Има над 500 публикации на международни теми. Владее френски, испански, руски, гръцки и английски език. Магистър инженер по електронни комуникации. Офицер от външно разузунаване-Първо главно управление на Държавна сигурност и Националната разузнавателна служба към Президента на България.

Боян Чуков поведе новата коалиция „Български патриоти“ в Монтана

“Българската икономика не работи добре,а Монтана трябва да се възползва от изключително стратегическото си място, през региона преминават два транспортни коридора номер 4 и номер 7. По инициативата „Три морета” предстои финансиране на регионални проекти с 1 милиард долара.”, каза Чуков. Изграждането на пътища е съпътствано от развитието на много други икономически дейности, които ще съживят този край. Остава проблема и сромите. ”Ако тази общност продължи да обеднява и не й се обръща внимание, тя ще е постоянен обект на манипулации. Третият акцент – са отношенията с Турция, „която в никакъв случай не се е отказала от неоосманистките си претенции. „Ние сме за добросъседски отношения с Турция, но не за сметка на българските национални интереси.”, заяви Боян Чуков.

„Ще работим за газификация на туристическите центрове в региона” ,каза Софрони Захариев,областен председател на ВМРО в Монтана.

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Регионални

Снимка: "24 часа"

Обясниха причината за срутването на велоалеята във Варна

Така изглежда водата в Добрич

РЗИ: Почти всички проби на водата от Добрич са с влошено качество

Монтана празнува с мажоретки, духова музика и народни танци

Монтана празнува с мажоретки, духова музика и народни танци

Снимка: Забелязано в Пловдив.

Знамение! Св. Георги се появи над Пловдив

Полицейска кола Снимка: Архив

Тежко меле - мъж загина, четирима ранени край Пловдив, сред тях е дете

Крави и теленца пресякоха оживена пловдивска улица

Крави и теленца пресякоха оживена пловдивска улица

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber