Кметът на Горна Оряховица поздрави медиците в Деня на здравето

https://www.24chasa.bg/region/article/9687918 Кметът на Горна Оряховица поздрави медиците в Деня на здравето Кметът на Горна Оряховица поздрави медиците в Деня на здравето www.24chasa.bg
Добромир Добрев при медиците в горнооряховската болница
Добромир Добрев при медиците в горнооряховската болница

Кметът инж. Добромир Добрев уважи празника на лекарите и медицинските сестри от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ и ДКЦ І в Горна Оряховица. Заедно с градоначалника бе и новият заместник-кмет по хуманитарни дейности Григор Минков. В Световния ден на здравето инж. Добрев поздрави екипите на двете дружества, предадоха от общината.

В това тежко време се оказа, че здравето е най-голямото ни богатство. Чест и почитания към всички лекари и медицински сестри. Бъдете здрави и все така всеотдайни. Знам, че има моменти, в които ви е трудно и тежко, но ние не можем без вас. Благодаря за труда и за грижите, които полагате за здравето на всички пациенти от община Горна Оряховица, обърна се към здравните работници инж. Добрев.

Измина една необичайно трудна година за всички и за съжаление не можем да кажем какви ще бъдат следващите. През тази година всички ние научихме много нови неща, някои от нас загубиха близки, приятели, роднини. Много думи в нашата сфера придобиха нов смисъл и се изпълниха със съдържание. Но най-вече колегиалността и взаимопомощта между медицинските работници ни прави успешни и ни помага да се справяме и надявам се, че ще се справяме с предизвикателствата, които са пред нас. Горд съм от възможността да работя с вас и надявам се, че всички вие сте горди от това, че работите в нашата болница, обърна се към лекарите и медицинските сестри управителят на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ д-р Иван Иванов.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Регионални

Броят уличните котки в София, после почват да ги кастрират

Броят уличните котки в София, после почват да ги кастрират

Пеню Пенев
Снимка: Фейсбук

Бивш баскетболен национал става общински съветник в София

Метрото стига до “Горна баня” за Цветница

Метрото стига до “Горна баня” за Цветница

Затварят едното платно на Аспаруховия мост за ремонт на фуга

Затварят едното платно на Аспаруховия мост за ремонт на фуга

Селищна могила край село Бъзовец

Изследват селищна могила край село Бъзовец

Окръжен съд – Русе

3 години затвор за шофьор, причинил смъртта на пешеходец в русенско село

Покажи още

Последно от

Видеосъдържание

Съветите на специалиста

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber