Николай Диков, кандидат за евродепутат от ГЕРБ: Европа работи за Стара Загора!

https://www.24chasa.bg/novini/article/7452798 Николай Диков, кандидат за евродепутат от ГЕРБ: Европа работи за Стара Загора! Николай Диков, кандидат за евродепутат от ГЕРБ: Европа работи за Стара Загора! www.24chasa.bg
СНИМКИ: Пресцентър на ГЕРБ

Нашата работа е да създадем повече предпоставки, повече условия за инвестиции, по-голяма конкурентоспособност, а това от своя страна да доведе до повишаване на минималната и средна работна заплата. Това заяви кандидатът за евродепутат Николай Диков днес при посещението си в две от предприятията в Стара Загора, развиващи своята дейност в хранителната и промишлената индустрия. „Европа работи за Стара Загора! Искам бизнесът да се чувства спокоен да инвестира тук“, допълни още той. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Откакто се помня гръбнакът на Стара Загора е малкият и среден бизнес – всеки един от нас има близки около себе си, които заедно със семействата си са изградили фирма, предприятие, магазин. Европа подкрепя вложените от тях труд, време и средства чрез механизмите за инвестиции и повишаване уменията на работещите в тях“, коментира кандидатът за евродепутат.

В същото време градът ни е с най-ниските данъци за бизнеса като такса сгради и такса смет. Общината запазва тази тенденция, която е в ползва за развитието на региона. Николай Диков посочи също, че в Стара Загора има много добра бизнес среда и ниска безработица. „Създаването на индустриална зона „Загоре“ заедно с държавата е добър стимул за развитие. Ние търсим производства с висока добавена стойност, търсещи специалисти и предлагащи високи заплати. Стара Загора има потенциал“, категоричен бе кандидатът за евродепутат.

Общинският ръководител на ГЕРБ и зам.-председател на Народното събрание Емил Христов също се включи в срещите днес.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Евроизбори

Последно от лого

Мнения

Последно от лого

Последно от

Последно от лого

Последно от

Още от Евроизбори

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber