Йоана Йончева – Фильова, ГЕРБ: Нашите опоненти не знаят какво е работа в интерес на България

https://www.24chasa.bg/region/article/7452412 Йоана Йончева – Фильова, ГЕРБ: Нашите опоненти не знаят какво е работа в интерес на България Йоана Йончева – Фильова, ГЕРБ: Нашите опоненти не знаят какво е работа в интерес на България www.24chasa.bg
СНИМКИ: Пресцентър на ГЕРБ

Необходима е ежедневна работа, за да върви страната ни напред. Отборът на ГЕРБ за предстоящите на 26 май избори е от можещи и знаещи хора. Хора, които знаят как да отстояват важни за страната ни и за всеки български регион каузи. Това каза при срещата си с жители на община Николаево, кандидатът за евродепутат Йоана Йончева – Фильова. Тя подчерта, че в ГЕРБ знаят какво е работа в екип и в интерес на България, нещо което опоненти не знаят и не могат.

„В Община Николаево не трябва да смятате, че нещата не могат да се променят към по-добро, но трябва да се има желание и да се работи“, категоричен бе областният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов. Той даде пример с близките до Николаево общини. "Преди 4 години Община Раднево беше една от най-западналите общини в областта. Вечер спираха осветлението в 22:00 часа, непочистени кошове, дупки по улиците... Сега там имаме сериозен кмет. И малко по малко, стъпка по стъпка, за три години и половина, започват да се случват хубавите неща", коментира Пламен Йорданов. Той се спря и на съседната малка Община Гурково където предстои работа по спечелени проекти за близо 16 милиона лева.

"Имаме двама представители от областта - Николай Диков и Йоана Йончева - Фильова, които са част от силния отбор на ГЕРБ, и които имат възможността да работят за интересите на региона", посочи областният координатор. Той сподели още, че благодарение на усилията на досегашните евродепутати от ГЕРБ с 4 милиарда лева е завишена сумата от европейския бюджет за България за следващия програмен период. „С тези средства могат да се направят още много добри неща във всички населени места. Бюджет от 18 млрд. лв. за страната ни одобри Европейският парламент за периода 2021-2027 година", подчерта Пламен Йорданов.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Евроизбори

Последно от лого

Мнения

Последно от лого

Последно от

Последно от лого

Последно от

Още от Евроизбори

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber