Ева Майдел: Казанлък е пример как в ГЕРБ създаваме условия за младите в България

https://www.24chasa.bg/region/article/7452301 Ева Майдел: Казанлък е пример как в ГЕРБ създаваме условия за младите в България Ева Майдел: Казанлък е пример как в ГЕРБ създаваме условия за младите в България www.24chasa.bg
Снимки: ГЕРБ

„Казанлък е пример как в ГЕРБ създаваме условия за младите да останат и да се развиват в България. Доказва го фактът, че през 2018 г. има прираст на населението, все повече бизнеси откриват производства в града, а безработица в общината почти няма.

Екипът на кмета Галина Стоянова показа как всеки регион може да използва членството ни в ЕС, за да обнови не само облика на града, но и да подобри условията на младите семейства да отглеждат децата си. Реновирани са почти всички училища и детските градини в общината.

Днес откриваме един от най-модерните в България център за грижа на деца със специални нужди, защото всяко дете залужава образователна среда според потребностите си.“

Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на посещение в Казанлък на 14 май 2019 г., предадоха от пресцентъра на партията.

Ева Майдел проведе работна среща с над 20 предприемачи в града, които изразиха мнение, че членството на България в Европейския съюз представя най-добрите условия за правене на бизнес и създаване на работни места. „Не искам да спираме младите хора да ходят в Европа, да учат и да трупат опит там.

Напротив, това може да е само от полза. Това, което трябва да направим е, да покажем на тези млади хора, че те трябва да се върнат тук и да намерят своя добър живот в България. Както го е направила Йоанна Йончева-Фильова, връщайки се в България след 10 години в чужбина, за да създаде семейство и започне бизнес за рециклиране на пластмаса.“ Това коментира Ева Майдел по време на посещения на предприятия в Казанлък.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Евроизбори

Последно от лого

Мнения

Последно от лого

Последно от

Последно от лого

Последно от

Още от Евроизбори

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber