Йоана Йончева – Фильова: Важно е в ЕП да има знаещи, можещи и отдадени на каузата България хора

https://www.24chasa.bg/novini/article/7448871 Йоана Йончева – Фильова: Важно е в ЕП да има знаещи, можещи и отдадени на каузата България хора Йоана Йончева – Фильова: Важно е в ЕП да има знаещи, можещи и отдадени на каузата България хора www.24chasa.bg
СНИМКИ: ПРЕСЦЕНТЪР НА ПП ГЕРБ

Изборите за Европейски парламент са важни за гражданите на Европа, за европейските ценности, които трябва да бъдат споделяни, за бъдещето в общия ни дом. Важно е да отстояваме и каузите, които са важни за България и за всеки един регион в страната ни. Това каза кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева - Фильова, по време на предизборно събрание на общинската структура на ГЕРБ в Казанлък.

Тя посочи, че ще работи за ефективна демографска политика, включваща реални мерки за повишаване на раждаемостта. "Като майка на трима сина искам децата ми да останат в България, да учат, работят и създават поколения в страната ни", подчерта Йоана Йончева-Фильова.

„Европа е в Казанлък, в Стара Загора, във всяко населено място от страната ни. Виждате парковете, училищата, туристическите обекти, булевардите и спортните площадки. ЕС ни подкрепя и това може да се види и усети от всеки човек“, подчерта Николай Диков, който също е част от листата на ГЕРБ. Повишава се качеството на живот и в нашия старозагорски регион, и това кара младите хора да се връщат, да остават да работят и да създават семейства тук.

„Необходима е пълна мобилизация за предстоящите на 26 май избори. Те са важни за посоката ни на развитие. Неоспорим факт е, че само с общинските бюджети няма как да се инвестира във всичко, което е необходимо, и което изискват гражданите от местната власт“, категорична бе Галина Стоянова, общински ръководител и кмет на Казанлък.

"По-голямата част от проектите, които са реализирани през миналите години са финансирани чрез европейската солидарност и ако ние не защитаваме тази политика, градовете ни нямаше да имат този облик", посочи пред казанлъчани областният координатор на ГЕРБ Пламен Йорданов. Той допълни, че добрият синхрон между правителството, българските евродепутати и кметовете по места, прави възможно отстояването интересите на страната ни, както и реализацията на проектите. „Не е никак лесно да отстояваш, печелиш и реализираш европроекти. Днес, като погледнем всичко, което е постигнато, нещата изглеждат лесни, но това не е така“, категоричен бе Пламен Йорданов. И подчерта, че зад видимото стои много труд, екипна работа и визия за развитие на страната ни, която всеки ден се отстоява от ГЕРБ.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Евроизбори

Последно от лого

Мнения

Последно от лого

Последно от

Последно от лого

Последно от

Още от Евроизбори

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber