Деница Богоева: След побой страхът става първи приятел на всяка жертва

https://www.24chasa.bg/region/article/10486858 Деница Богоева: След побой страхът става първи приятел на всяка жертва Деница Богоева: След побой страхът става първи приятел на всяка жертва www.24chasa.bg
Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

“Много е трудно да си тръгнеш, когато предварително насилникът е направил нужното за да обсеби целият ти живот и съществуване, а след побой страхът става първи приятел на всяка жертва”.

Това споделя в социалните мрежи младата майка Деница Богоева от Варна, която се осмели да разкаже пред медиите за тежкия живот с мъж-насилник, баща на малката ѝ дъщеричка.

По стечение на обстоятелствата насилникът се появява в медийни публикации само с инициалите на името си - Г. Ш., а жената, която е търпяла издевателствата му и е дала живот на общото ѝм дете излиза гордо с името и лицето си.

В момента Г.Ш. е в ареста, нарушил няколко пъти ограничителната заповед на съда от април тази година.

Искам да благодаря на всички които ме подкрепиха и бяха готови на помощ от всякакъв вид. Моята цел, давайки интервюто, беше да стигне до съответните държавни институции и да получа правото на свобода и нормален живот за мен и дъщеря ми, надявам се и на справедливост, а не на реакция докато новината е още гореща, а после поредното потулване или компромисно решение.

В поста си Деница пише, че не смогва да отговори на всички, които ѝ пишат.

Много от членуващите във фейсбук групата “Варненските мамчета” са предложили финансова помощ, но Деница отговаря, че е твърде горда, за да приеме, да се възползва от момента да "продаде" болката си.

“В днешно време всеки има нужда от финансова помощ, но би било крайно алчно да се възползвам от добрината на хората. Да, много ни е трудно, но благодаря на Бог, че ме е дарил с майка герой разкъсваща се на 3 работни места, за да подсигури всичко нужно на цялото семейство, най-вече на дъщеря ми, която наистина не е лишена от нищо. Смея да кажа, че има много семейства в много по трудно положение и ще помоля всички, които бяха готови да отделят от бюджета си за мен да насочат помощта си към именно онези дечица който може би дори си лягат гладни! За мен съпричастността ви ми даде кураж и увереност която бях изгубила”, пише младата жена, която търси начин да продължи живота си след раздялата с мъжа-насилник, който въпреки ограничителната заповед продължава да я тормози.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Регионални

Зоополицията в Монтана разследвала смъртта на 11 кучета, котка и кон

Зоополицията в Монтана разследвала смъртта на 11 кучета, котка и кон

Бачковският манастир закъса със сметките за ток.

При 7500 дка гори и ниви Бачковският манастир не може да плати тока

Град Баня, Карловско Снимка: Google street view

След години чакане започва ремонт за 1 млн. лева на основни улици в царска Баня

Доктор Момчил Русев.

Стоматолог от Пловдив, баща на 3 деца, се нуждае от средства за мозъчна операция в Хановер

Известният спортен журналист от Пловдив Иван Карабов почина след усложнение от COVID

Известният спортен журналист от Пловдив Иван Карабов почина след усложнение от COVID

Строителният контрол ще проверява статута заведенията на Морска гара във Варна

Строителният контрол ще проверява статута заведенията на Морска гара във Варна

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber