С теснолинейка и студена бира в кампанията "Навън с Пиринско"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9994521 С теснолинейка и студена бира в кампанията "Навън с Пиринско" С теснолинейка и студена бира в кампанията "Навън с Пиринско" www.24chasa.bg
С теснолинейка и студена бира в кампанията "Навън с Пиринско"

Вагон на теснолинейка, студена бира в него, магично пътуване в планината или как кампанията "Навън с Пиринско" ще помогне за възстнановяване на теснолинейката Септември -Добринище?

През юли, август и септември всички пътници в специалния „Вагон за Отдих“ на Пиринско на влак "Родопи" №16103 и №16106, които си купят бира, ще получат безплатна карта – пътеводител с информация за интересни туристически обекти и места по пътя на теснолинейката.

В новия „Вагон за Отдих“ на Пиринско в тези три месеца пътниците ще могат не само да се насладят на спиращи дъха природни гледки и студена бира, но и да научат повече за историята на теснолинейката, която е емблематична за този регион. Пиринско обединява сили с млади ентусиасти и сдружения, приели за своя мисия запазването и възстановяването на теснолинейката, като подкрепя техните усилия с мащабна медийна и комуникационна кампания, която да съживи нейния магичен дух.

В лятната кампания ще има pop-up барове, на които посетителите ще могат да се разхладят с Пиринско и да научат интересни факти за теснолинейката Септември -Добринище, както и за местата, които могат да открият по маршрута й.

С кампанията Пиринско ще обнови няколко зони за отдих около гарите по маршрута на теснолинейката. На спирките ще бъде поставени информационни табели с любопитни факти за маршрутите, заслоните по пътя, местата за отдих и флората и фауната в района. Това ще помогне на пътници и любители на природата да научат повече за красивите места, които могат да открият благодарение на кампанията „Навън с Пиринско“.

Това са елементи от кампанията на водещия бирен бранд в България – Пиринско, която да даде нова визия на теснолинейния влак Родопи №16103 и №16106. Тя има за цел да преоткрие освежаващите моменти на открито и връзката с природата.

На интернет страницата www.навънспиринско.bg любителите на железницата и на природата ще могат да се насладят на виртуални гледки от прозореца на „Вагон за Отдих Пиринско“, да се информират за местата, които могат да посетят или да изберат собствен маршрут чрез интерактивната карта на сайта. Тя ще позволява въвеждане на начална и крайна точка на пътуването и ще показва кои са интересните локации и забележителности около избраната дестинация. Така всички любители на пътешествията в България ще могат да планират пътуването си с теснолинейката по пътя Септември – Добринище, както и да се информират за разписанието на „Вагона за Отдих“ на Пиринско през летния сезон.

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Оживление

Британската рапърка вече е в България.

Британска рапърка "урежда" билети за българското издание на "Екзит"

Японецът Нобуо Фуджита бомбардира континентална Америка от подводница самолетоносач

Японецът Нобуо Фуджита бомбардира континентална Америка от подводница самолетоносач

Защо воеводата Мамин Колю има такова прозвище

Защо воеводата Мамин Колю има такова прозвище

Музикалните и театрални събития през август

Музикалните и театрални събития през август

ТЕСТ: Пречат ли свръхромантичните ви представи на вашата връзка

ТЕСТ: Пречат ли свръхромантичните ви представи на вашата връзка

Снимка: btvnovinite.bg

19-годишно момиче от Белгия планира да обиколи света със свръхлек самолет

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber