Книжна онлайн Коледа с Книгоиздателска къща "Труд"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9284452 Книжна онлайн Коледа с Книгоиздателска къща "Труд" Книжна онлайн Коледа с Книгоиздателска къща "Труд" www.24chasa.bg
Книжна онлайн Коледа с Книгоиздателска къща "Труд"

- Много нови заглавия, промоционални комплекти и отстъпка от -30% на всички заглавия ще предложи издателство “Труд” от 7 до 13 декември на своята онлайн книжарница www.trud.cc за предстоящите Коледни празници

- Доставката е 4 лв независимо от стойността и обема на поръчаните книги за територията на цялата страна.

Ето няколко съвсем нови акцента:

След 10 декември се очаква и най-новото пълноцветно издание за всеки дом - Първа енциклопедия. Български светци. Именици. Народен календар.

Това е първата Енциклопедия, събрала на едно място българските светци, имените дни и народен календар с празниците, които ни събират със семейството и приятелите.

Уникалният пътеводител в духовния свят на българина съдържа житията и заслугите на 50 признати от българската църква светии, катo Йоаким Търновски, , Св. Евтимий, патриарх Търновски, Св. Киприан Цамблак, Св. княз Боян-Енравота, Св. Княз Борис Покръстител, Св. цар Петър Български, св. Йоан-Владимир Български и др.

Къде са родени българските светци? Какво са жертвали в името на вярата? Защо и кога ги почитаме? Къде са днес мощите им? Отговорите са в този първи пътеводител в духовния ни свят.

Втората част на енциклопедията е пълен календар с празниците и традициите, които трябва да се спазват във всеки ден от годината. Те са подредени според православния църковнопразничен календар, който организира годишния цикъл, систематизира природния и стопанския кръговрат на българина. Тук са всички имени дни – така ще пожелаете здраве на любими хора.

В четвъртото допълнено издание на “Виното. Българска енциклопедия” от Ясен Бориславов има ценни съвети за сортовете грозде, винопроизводството, характеристиките на отделните вина и дегустацията, както и справочник на винарните и най-новите вина.

Друга актуална енциклопедия е “Българска риболовна енциклопедия” от Мир Богоев. Какво е новото в нея – риболовът при съседите: Гърция, Северна Македония, Сърбия, Румъния и Турция. А и уникалният подробен раздел за рибите в Средиземно море, с монтажите, примамките, чалъмите и тайните при улова им! Истинска библия на риболовеца.

За почитателите на смразяващите кримки е завръщането на Лора Джо Роуланд на книжната сцена. "Сянката на Изкормвача" е първата книга от поредица Викториански загадки, в която млада жена фотограф Сара Бейн се опитва да разкрие кой е жестокият убиец на млади жени в мрачния Лондон през 1888 г. Романът “Последната снимка” излезе преди броени дни, а в нея Сара Бейн преследва опасен престъпник, който отвлича деца, като най-успешната й улика е стара снимка на починало дете.

Издателство "Труд" работи заедно и с Полското министерство на културата и програма Преводи. Ако имате афинитет към съвременната полска литература, можете да прочетете трите излезли романа "Театърът на невидимите деца" от Марчин Счигелски, "Къщата на избраните" от Бронислав Вилдщайн и най-новата “Мадам” от Антони Либера.

От Биатрикс Потър може да се закупят “Червената шапчица”, “Кити в ботушки”, адаптираната “Тиква за Питър”, “Честит Великден, Питър”, книгите по филма за зайчето и книга за оцветяване.

Не забравяйте и за приключенията на Пинокио.

И още над 1200 заглавие с логото на Книгоиздателска къща “Труд”!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Култура

Максим Венгеров

Максим Венгеров гостува на Софийската филхармония на 11 февруари

Акварели на Атанас Мацурев - един от най-добрите акравелисти в света, от новата му изложба

Атанас Мацурев - археолог с четка през пластовете на времето

Медици карат на носилка пациент с пневмония в китайския град Ухан, откъдето тръгна заразата.

Два контрастни филма отбелязват годишнината от блокадата на Ухан

Истинските истории на хора, преборили тежки болести

Истинските истории на хора, преборили тежки болести

Световните конспирации - има ли план за
контролиран хаос

Световните конспирации - има ли план за контролиран хаос

Разпознаваме се в георите на "Синята гора"

Разпознаваме се в георите на "Синята гора"

Покажи още

Последно от

Последно от

Видеосъдържание

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber