Кои са звездите във втория сезон на “Маскираният певец”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9053872 Кои са звездите във втория сезон на “Маскираният певец” Кои са звездите във втория сезон на “Маскираният певец” www.24chasa.bg
Кои са звездите във втория сезон на “Маскираният певец”

Поли Генова бе в костюма на Очите, подозират Димитър Рачков за Бебето

Костюмите във втория сезон на предаването “Маскираният певец” са по-коментирани дори от тези в първия. Основната причина е, че уликите коя известна личност се крие под тях, са трудни за разгадаване. Другата е, че лесно привличат вниманието на зрителя. Заради това обаче те събраха и негативи - според някои фенове част от тях - като Палячи и Баба Яга, са прекалено страшни за детската аудитория. Въпреки това без съмнение костюмите, дело на Кремена Халваджиян, са повече от ефектни и не отстъпват по нищо на тези в американския формат на едноименното развлекателно шоу.

Кои са звездите под тях? На този въпрос вече трета седмица ще се опита да отговори детективският панел - Владо Пенев, Азис и Алекс Раева. Засега тримата, изглежда, са озадачени, колкото и зрителите. В миналия сезон още от първия епизод почти всички познаха, че под маската на Принцесата е Алисия, а под тази на Бика - Филип Аврамов. В предположенията си “24 часа” бе сред малкото познали и големия победил Михаела Маринова, която бе в костюма на Гарвана.

Този път продуцентът Магърдич Халваджиян дава на всяко предаване по лъжичка. Заради това или заради певческите умения на Поли Генова, когато Очите свалиха маската си, почти всички останаха с отворена уста, виждайки талантливата певица, представила страната ни два пъти на Евровизия. Тя успя съвършено да преправи гласа си. 

Една маска падна, но остават още 13. Сред най-коментираните е тази на Баба Яга

Тя участваше и в двете предавания досега, затова има повече улики. Една от тях е, че звездата е тренирала поне едно бойно изкуство. Освен това е мечтала да бъде във филм със Силвестър Сталоун, а по едно време е описана с думата Invinsible (от английски - “непобедим”). Тя се е срещала и с много хора. Имайки предвид описанието, е най-логично да се помисли, че е част от филмовия свят, но не е задължително да е актьор. Каскадьорът Тодор Лазаров, участвал в над 120 продукции, включително в “Троя” с Брад Пит и в “Непобедимите” със Силвестър Сталоун, отговаря на тях. Той е учил самбо и джудо като дете. Освен това трябва да бъде малко луда глава, както е описана и Баба Яга, за да се захване с тази професия. От гласа определено си личи, че

зад маската е мъж,

който не е

професионален певец

Друга основна улика е, че Баба Яга излиза само с котета, но се заиграва и с други животни. От това може да се разбира, че Лазаров е бил заобиколен от различни холивудски красавици по време на работа. Често каскадите му са свързани с коне, а той има и снимки в инстаграм с кучето Кая. 

Маската на Булката е още по-мистериозна. Костюмът ѝ е доста екстравагантен - розов, с каска за мотор, към която е прикрепено було, кожено яке и рокерски ботуши.

Определено тя е жена, която изкарва прехраната си, пеейки. Сред уликите се казва, че на сватби ходи само с покана, следователно не е омъжена. Във видеото има мотор, така че може да се предположи, че екстремните преживявания не са ѝ чужди. Обича да привлича вниманието и да спортува. Спечелила е войната с кантара и повече от година е вегетарианка. На доста от уликите отговаря младата и талантлива певица Виктория Георгиева. Тя умее да владее съвършено гласа си. Освен това не е минавала под венчило. По време на участието си в “Х Фактор” бе леко пълничка, но чрез здравословно хранене и спорт в момента е в отлична форма. Не на последно място

многократно е

споменавала, че е

вегетарианка, защото

смята, че животните

са нейни приятели,

а не храна. Георгиева трябваше да представи България на Евровизия тази година в Ротердам с парчето Tears Getting Sober. Заради пандемията песенният конкурс бе отложен за 2021 г. 

Ангела безспорно е един от най-талантливите участници в предаването. 

Зад образа стои жена, която не спира да търси пътя към дома 10 години, като пътува от бряг до бряг. Имайки предвид силата на гласа и звученето, много вероятно е това да е Есил Дюран. Тя многократно е казвала, че обича на всеки 10-20 години да пробва нещо ново. Пътувала е доста покрай своите участия и снимките на клипове. В уликите се споменава, че Ангела обича да създава нови и хубави неща. Есил Дюран се изявява и като моден дизайнер. 

Костюмът на Светлината е изпипан в най-малки детайли. Уликите кой се крие под него, са многозначителни. В първото видео Светлината държи диско топка, казва се, че тя блести и озарява. Освен това е мечтала да бъде в устата на хората. 

 Вземайки предвид всичко това, вероятно се занимава именно с пеене. Допълва се, че тя много знае, но все още учи, т.е. е млад изпълнител. Бащата на Светлината е преминал много мили, а самата тя е искала да бъде Колумб. Двете неща се свързват с плаването. Бащата на талантливия Стефан Илчев е именно моряк. Нищо чудно като дете той да е искал да му подражава. Освен това гласът и поведението на Светлината много напомнят тези на Илчев. Не на последно място той е висок 175 см, т.е. с 8 см повече от водещия Васил Василев - Зуека. Когато застанат един до друг, ръстът отговаря на този на имитатора на Лили Иванова. 

Трудно е да се предположи кой се крие зад маската на Плашилото

За него знаем, че изминава хиляди километри, за да носи радост. Вероятно е в музикалния бранш или е актьор. Обича реда и дисциплината и смята, че който нарушава правилата, трябва да си понесе последствията. Вероятно има някакво военно образование или служба. От второто предаване, което беше миналата събота, стана ясно, че си има гадже и двама приятели – лъв и тенекиен човек, който пее като славей. Ключовото при този образ са песните. Досега е изпълнил две - It’s My Life и In the End. Те не разкриват кой знае какви музикални заложби, но си личи, че Плашилото умее да рапира. Павел Николов от дуета Павел и Венци Венц има много сходно с образа в “Маскираният певец”. Той пътува от град в град, за да радва феновете си. Освен това е

учил във

Военноморското

училище във Варна,

т.е. знае какво е ред и

дисциплина

Не на последно място за кратко като дете е учил кунгфу. Павел има сериозна приятелка, а и буквално е заобиколен от хора, които пеят като славеи във “Вирджиния рекърдс”. 

Възможно е последното да е препратка към мюзикъла “Магьосникът от Оз”, в който участва актьорът Атанас Сребрев. Той е пътувал много, тъй като е участвал в холивудски продукции. Освен това е женен, т.е. има сериозна половинка до себе си. 

Костюмът на Златния прикрива умело тялото му. Той изглежда леко закръглен, като лошото е, че не се виждат краката му. Те са покрити с шалвари, а не с прилепнал клин и не може да се прецени закръглен ли е наистина. Не на последно място Златния изглежда нисък заради обемистото си тяло. Въпреки това не е. Когато застане до Геро, си личи, че е горе-долу колкото него. 

Затова предположението на Михаела Маринова, че е Константин Трендафилов, има логика. За Златния знаем, че е смел и борбен човек. Това той доказа с участието си във “ВИП Брадър”. Отново там впечатли всички с уменията си да имитира гласове. 

Често му бъркат името, а всички наричат Трендафилов с артистичния му псевдоним Папи Ханс. Той спортува, но не това е основното му занимание. Трендафилов има своя рекламна агенция, но както се казва в уликите - сцената не му е чужда. Той има няколко забавни парчета, които са много популярни в мрежата. Освен това е и писател, така че е нормално да го снимат как чете Шекспир. В уликите се споменава и цитатът от “Ромео и Жулиета” - “О, аз съм глупак – богатство е!”. С него вероятно се намеква за връзката му с певицата Дара, която завърши с раздяла, макар двамата да останаха приятели.

За останалите участници уликите са още по-малко, защото те бяха част само от първото предаване. Днес обаче ще се изправят един срещу друг от 20 ч по Нова тв.

Сред тях ще бъде Книгата

За нея със сигурност знаем, че е

жена с богат

музикален опит,

най-вероятно естрадна

певица

Уликите са почти никакви. Книгата е събрала много истории, но има още страници за писане. Освен това е израснала в семейство, в което са си правили сметката, но тя самата не е счетоводна книга. Едно от най-логичните предположения кой се крие зад маската на Книгата е Маргарита Хранова

Тя без проблем би успяла да изпълни песента на “Роксет” It Must Have Been Love. Освен това се забелязват нейни отличителни движения. Не на последно място родителите на Хранова искали тя да стане строителен инженер, затова след гимназията вземала уроци по физика и математика. Дори била приета в Инженерно-строителния институт и Лесотехническия университет, но решила да учи в Консерваторията.

Палячи също ще излезе днес на сцената на “Маскираният певец”. Под костюма определено се крие жена с големи певчески умения. Уликите сочат, че тя е винаги усмихната и обича да радва хората. Била е на много места, където е раздавала усмивки. 

Певицата, която е известна именно с чаровната си усмивка, е Мария Илиева. Сред другите подсказки е, че се впечатлява от таланта и обича да казва “да”. Вероятно е била жури в музикално предаване. Илиева бе част от “Х Фактор” през 2014 г. Освен това владее различни езици. Има песни както на английски, така и на испански. 

За Мозъка отново има прекалено малки улики.

Очевидно той е мъж, който не се занимава професионално с пеене, по-вероятно е да е актьор, тъй като се появява грандиозно на театралната сцена. Според видеото обича тишината и живее близо до големия адронен колайдер, на 8-ия етаж вляво, а до него няма мансарда точно под звездите. Определено трябват повече улики за тази маска, но вероятно част от панела позна, че под нея е именно водещият на “Семейни войни” Цветомир Иванов. Той изпълни песен на Тодор Колев, а

великият комедиен

актьор му е

преподавал в НАТФИЗ като асистент в класа на Крикор Азарян. 

Макарона е един от най-сладките костюми. Очевидно е, че е жена, при това доста талантливa. 

Обиколилa e почти целия свят, като има специални истории с Италия и Франция. Имайки предвид ръста на участничката и таланта ѝ, е доста вероятно това да бъде Деси Слава. Тя умее да променя майсторски гласа си. Освен това често е пътувала заради свои участия в различни държави. Не на последно място е родом от Раднево, а градът се намира в Южна България, точно както подсказват уликите. 

Хищницата вероятно е най-мистериозният образ в предаването. Уликите за нея са, че е привлекателна и силна, обича красотата и е получавала титлата “мис”. Има прекалено много талантливи българки, отговарящи на това описание. Разковничето може би е в пеенето.

Хищницата определено

има музикален опит

Затова едно от най-вероятните имена, което се обсъжда за нея, е на Райна. Тя е не само талантлива и в страхотна физическа форма, но и преди да започне певческата си кариера, е награждавана заради красотата си. Освен това в творчеството ѝ личи, че е романтична по природа и вярва в любовта, както гласят и уликите за Хищницата. 

Бебето вече е сред любимците на голяма част от зрителите. 

Причината е, че си представят как под маската е Димитър Рачков. Той не е водещ на втория сезон заедно със Зуека, като достойно го замества колегата му Геро.

Той вероятно в момента се занимава с нов проект заедно с Нова тв, а и тръгва на турне из страната с моноспектакъла си “Забраненото шоу на Рачков” и едва ли му остава време и за “Маскираният певец”. Уликите сочат към другиго – рапъра Криско.

Бебето често привлича вниманието на всички. Почти всяка песен на Криско се превръща в хит в социалните платформи. Освен това той от около година е баща на момиченце. Бебето цени и уважава грижата за себе си.

Рапърът тренира

усърдно и се храни

здравословно

от известно време, като показва трансформацията си в ютюб. Бебето се грижи и за тези около себе си. Криско има собствена продуцентска компания, в която се грижи за кариерата на изпълнители като Тита и Боро Първи. Освен това рапърът умее да пее и да преправя гласа си.

Змията е последният образ в предаването.

Според уликите за нея тя пази отровата си много ревностно, а досега е хапала само два пъти, като няма жертви. Според голяма част от феновете на предаването под тези прикрити подсказки се има предвид Коцето Калки. Той не говори много за личния си живот – отровата си, и е минавал под венчилото два пъти. Змията обича рибките, най-много златните. Под това се има предвид, че изпълнителят се стреми към щастието. Основната улика за образа е, че е много вярващ. Коцето Калки отговаря на нея. 

Третият епизод на “Маскираният певец” ще бъде днес от 20 ч по Нова тв, като в края му един от участниците ще свали маската си. Този път към детективския панел ще се присъедини и Ники Сотиров, който в миналия лайф влезе в косюма на Рицаря, за да изпълни “Какъв прекрасен свят” на Армстронг. Нито Алекс Раева, нито Азис или Владо Пенев познаха, че именно той се крие под маската. Тяхното предположение беше за актьора Димитър Маринов.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Възход и падение

Какво ще се случи, ако извадим крилете на жените и им покажем, че могат да летят?

Какво ще се случи, ако извадим крилете на жените и им покажем, че могат да летят?

Тази година пандемията имаше много лица. Заговори се дори за втора пандемия - такава от домашно насилие. Хора, затворени "на сигурно" в домовете си, попаднаха в лапите на вируса, за който няма ваксина и срещу който не се образуват антитела, затова пък смъртността е висока - вируса агресия. И там някъде, сред целия хаос и ужас

Емил Кошлуков като студент в САЩ

Емил Кошлуков като дисидент

Ванга умира в деня, в който шефът на БНТ е кръстен Ванга умира в деня, в който Емил Кошлуков е кръстен в Рилския манастир. И тогава неговата кръстница - българката Радка Лаловска, емигрантка в Гърция, му казва: “Видя ли, тя те чакаше да се кръстиш”. Това е само една от забавните, поучителни, страшни и смешни истории в живота на Кошлуков

Стефан Диомов

Заради пандемията Стефан Диомов не стигна до Антарктида, но написа спомени

Освен книгата “Белите и черни клавиши на моя живот” издава и албум с 60 песни За някои творци пандемията от коронавирус се оказа време за творчески заряд и равносметка. Такъв е случаят с композитора Стефан Диомов, който издаде автобиографичната си книга “Белите и черни клавиши на моя живот”, която се радва на голям читателски интерес

Ненчо Илчев (вдясно) с учителя си Лепас (в средата)

Лепас - големият учител на българските илюзионисти

“Най-важното, с което хората са запомнили Лепас, са не толкова фокусите му, колкото добрината му. Това остава след един човек.” Така известният актьор и илюзионист Ненчо Илчев представя любимия си учител, от чието рождение преди дни се навършиха 100 години. Той с умиление си спомня за срещите им в градинката на “Кристал”

Камелия и Цветин. СНИМКА: афициален инстаграм профил на Камелия

Певицата Камелия все още не е дала положителен тест за COVID -19

Попфолк певицата Камелия все още не е дала положителен тест за COVID-19, казаха пред "24 часа" от екипа й по повод появилата се новина, че половинката й Цветин Томов е с доказан коронавирус и е влязъл в болница, която съобщи сайтът blitz. От екипа допълниха, че ако има повод за притеснение за здравето на певицата, тя ще го обяви в социалните мрежи

"168 часа": Как президентът Уилсън спаси България във Версай

"168 часа": Как президентът Уилсън спаси България във Версай

САЩ признават справедливите ни претенции и не ни обявяват война През 1919 г., се подготвя подписването на мирния договор след Първата световна война. Слабостта на победена България, която първа слага оръжие се използва безмилостно от нейните съседи. Претенциите им са толкова големи, че поставят под въпрос самото съществуване на българската

Последно от 24 здраве лого

Новини

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Възход и падение

Владо Пенев се отдава на любимото хоби - пътуването

Владо Пенев се отдава на любимото хоби - пътуването

На рождения си ден днес Владо Пенев ще се отдаде на любимото си хоби - да пътува. Заради коронакризата той не успя да сбъдне няколко предвидени екскурзии, но празника си ще посрещне извън граница. С присъщата си скромност си пожелава само да е здрав, а ние му желаем още много сбъднати мечти, покорени върхове и изиграни роли

Стоян Желев отбелязва кръгла годишнина

Стоян Желев отбелязва кръгла годишнина

Стоян Желев отбелязва кръгла годишнина в тесен семеен кръг днес, който всъщност не е толкова тесен. Основателят и собственик на официалния представител на Peugeot в България, както и на марките DS и Isuzu, ще е на празничната маса с най-близките си, като най-много радост му носят, разбира се, децата и внуците

Петър Стойчев на 44 с най-близките си

Петър Стойчев на 44 с най-близките си

Първият и единствен българин, приет в Международната зала на плувната слава - Петър Стойчев, празнува 44-и рожден ден. Именитият ни плувец ще отбележи празника със семейството си и близки приятели. Той е световен шампион по плувен маратон в 11 поредни години, поставя световен рекорд по най-бързо преплуване на Ламанша

Илияна Йотова ще празнува само със семейството си

Илияна Йотова ще празнува само със семейството си

В много тесен семеен кръг ще празнува рождения си ден днес вицепрезидентът Илияна Йотова. Винаги дейна и с куп ангажименти, този уикенд тя, изненадващо за мнозина, е решила да си даде малка почивка. Но заради епидемията от COVID-19 и въведените здравни мерки тържеството ще е само с най-близките ѝ. “24 часа” ѝ пожелава здраве

Ариана Гранде пусна нов сингъл (Видео)

Ариана Гранде пусна нов сингъл (Видео)

Ариана Гранде пусна първата песен от предстоящия си шести студиен албум и видеоклип към парчето Positions, съобщи Контактмюзик. В клипа, режисиран от Дейв Майърс, изпълнителката на хита "Rain On Me" става президент на САЩ. През последните седмици Ариана Гранде постоянно агитира почитателите си да гласуват на предстоящите избори за президент на САЩ

Певицата Майли Сайръс пуска новия си албум през ноември (Видео)

Певицата Майли Сайръс пуска новия си албум през ноември (Видео)

Популярната американска певица Майли Сайръс ще издаде новия си албум "Plastic Hearts" на 27 ноември, съобщава сайтът Контактмюзик. Това ще бъде седмата студийна тава на изпълнителката. Двайсет и седем годишната певица показа в Инстаграм обложката на предстоящия албум, предава БТА. Тя започнала работа над него още през 2018 година

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber