Мъжете на Алла Пугачова

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7411733 Мъжете на Алла Пугачова Мъжете на Алла Пугачова www.24chasa.bg
Алла Пугачова с настоящия си съпруг Максим Галкин, с когото има 27 години разлика във възрастта и двете им деца - Елизавета и Хари

Сърцето на талантливата певица, която на 15 април навърши 70 г., никога не е оставало празно, твърдят руски медии

Преди няколко дни - на 15 април, легендарната руска естрадна певица Алла Пугачова отпразнува 70-годишнина. И в Русия, и у нас мнозина знаят наизуст хитовете й. “Арлекино” на Емил Димитров с неповторимия аранжимент я изведе на върха.

Младата певица с първия си съпруг Миколас и дъщеря им Кристина
Младата певица с първия си съпруг Миколас и дъщеря им Кристина

Алла Борисовна обаче е известна не само с невероятните си изпълнения и талант, а и с любовните си романи. Медиите твърдят, че сърцето на руската попдива никога не е оставало празно.

С Владимир Кузмин
С Владимир Кузмин

Звездата има пет

Със Сергей Челобанов, който бил 10 г. по-млад от нея
Със Сергей Челобанов, който бил 10 г. по-млад от нея

брака зад гърба си,

Пугачова с диригента Константин Орбелян, за когото за малко да се ожени, но се влюбила в друг
Пугачова с диригента Константин Орбелян, за когото за малко да се ожени, но се влюбила в друг

но и преди първата сватба има своите романтични и любовни увлечения.

Пугачова с втория си съпруг  - режисьорът Александър Стефанович, с когото имала тежък развод
Пугачова с втория си съпруг - режисьорът Александър Стефанович, с когото имала тежък развод

Герман Соловьов

Звездата и Евгений Балдин - съпруг номер три
Звездата и Евгений Балдин - съпруг номер три

Наричат космонавт Герман Соловьов - първия, покорил сърцето на 17-годишната Алла, но това съвсем не е така. Младият мъж само е служил в центъра за подготовка на космонавти в Звездното градче, имал е и звание майор, но никога не е летял в Космоса.

Сватбата с певеца Филип Киркоров
Сватбата с певеца Филип Киркоров

Герман видял начинаещата певица на сцената и не могъл да устои на чара й. Пугачова даже го запознала с родителите си, които впрочем също симпатизирали на младия “без пет минути” космонавт. Но Соловьов бил женен и не искал да разруши семейството си заради новото си увлечение. Затова пък с Алла останали приятели за цял живот. Тъкмо Соловьов

запознал Пугачова

с Владимир Висоцки Когато преди 13 години той починал, певицата присъствала на погребението му.

Борис Вахнюк

Към Борис Вахнюк, кореспондента на радиостанцията “Юность”, а по-късно и на списанието “Кръгозор”, Пугачова изпитва нежни чувства, но романът им си останал само роман.

Валерий Романов

От студента в Института за чужди езици Валерий Романов артистката получила сърцето му и предложение за брак. При това съвсем неочаквано. Изпратили младия човек в Близкия изток като преводач по време на арабско-израелската война и той предложил на възлюбената си да замине заедно с него като негова съпруга. В тази ситуация е трябвало до дни да се разпишат в гражданското. Пугачова отказала, но му обещала да го дочака. В крайна сметка се омъжила за съвсем друг човек.

Миколас Орбакас

За първи път Алла Борисовна минала под венчило 20-годишна. След брака си с цирковия артист от Литва Миколас Орбакас официално носила неговата фамилия, но на сцената излизала с моминското си име.

Запознават се, когато Пугачова се явила на прослушване за корепетитор за летни циркови гастроли. Любовта между двамата пламнала бързо и се развила бурно. Много скоро двамата влюбени се запътили към гражданското. Говори се, че

по инициатива

на Алла

Семейният им живот продължил 4 години. Родила им се дъщеря - Кристина, която по-късно тръгва по стъпките на майка си и става певица. Краят на брака им настъпил, след като младата звезда започнала да пътува по турнета. Кариерата се оказала на първо място за нея пред семейството. Отношенията им не издържали, но по думите на Миколас, те се разделили мирно през 1973 г. След това, вече бившият й съпруг споделил, че Алла Борисовна никога не му е пречила да общува с дъщеря им Кристина.

Емил Димитров

Нашият певец и композитор Емил Димитров също е спряган от руските медии за един от любимите на Пугачова. Според тях двамата имали мимолетна връзка по време на конкурса “Златният Орфей”, но тя приключила след завръщането на Алла в Москва. По това време тя е омъжена за Миколас Орбакас.

Павел Слободкин

Музикантът Павел Слободкин е основател на легендарната група “Веселые ребята”, където стартира кариерата не само на Алла Пугачева, но и на много други звезди като Александър Градски, Александър Буйнов, Алексей Глызин.

Слободкин започнал отношения с Пугачова в период между два нейни брака. Слуховете носят, че връзката им не просъществувала, защото Слободкин

не могъл да се справи

с бурния темперамент

на възлюбената си Веднъж май я ударил, за да я усмири, след което Пугачова скъсала с него. За сметка на това обаче Слободкин изиграл важна роля за маниера, с който изпълнителката изпълнила песента “Арлекино”, която по-късно става нейна визитна картичка.

Константин Орбелян

Пианист, диригент и композитор, народният артист на СССР за първи път видял бъдещата звезда на естраден конкурс и много я харесал. Оказало се, че симпатията им е взаимна.

В средата на 70-те Алла Борисовна работи в естрадния оркестър на Армения, който по това време Орбелян ръководи и даже имала намерение да се омъжи за него.

Двамата обаче се

разделили, защото

тя се влюбила

в друг мъж

- Александър Стефанович.

Няколко години след разрива Пугачова помолила Иля Резник да напише текст към нова песен на Раймонд Паулс. Песента била озаглавена “Маестро” и певицата я посветила на Орбелян.

Александър Стефанович

Бракът на певицата с кинорежисьора Стефанович продължил 3 години - от 1977 до 1980. Тях Александър отразил години след това в романа си “Кураж”, който пък залегнал в основата на едноименния сериал, излъчен по първа програма на руската телевизия. По сведения на журналистите примадоната не била във възторг от филма.

Стефанович и Пугачева се срещат на домашна вечеринка у поета Леонид Дербенев, с когото тя имала отношения. Въпреки това двамата започнали тайно да се срещат. Именно Стефанович дал няколко съвета на Пугачова, благодарение на които по-късно тя изгражда образа си като певица. Препоръчал й например

от всяка песен

да прави “малък

спектакъл”

и да превръща своите композиции в изповед пред зрителите.

Раздялата с певицата Стефанович обяснява с конфликтите им при работата над музикалния филм “Душа”. В него Пугачова е трябвало да изиграе главната роля, но се скарала с целия снимачен екип толкова остро, че всички отказали да работят с нея. Режисьорът приел това като предателство. “Бях много влюбен в Алла и много я обичах, но в крайна сметка я сменихме със София Ротару”, обяснява Стефанович в интервю. Според медиите раздялата им настъпила заради “звездната болест” на Пугачова.

Разводът с него бил “тежък и неприятен” и се проточил половин година, разказва на свой ред нейният трети съпруг Евгений Болдин. Толкова време било нужно двойката да си подели имуществото.

Бракът на певицата с Болдин - продуцент и концертен директор, продължил 8 години от 1985 до 1993 г. Работели заедно и бързо се сближили, но не ставало и дума за любовен роман. Болдин си спомня: “Тя бе съпруга на Стефанович, а и аз имах съпруга - Мила. Нашите семейства бяха близки, четиримата често ходехме на излети извън града, правехме си шашлики сред природата, въобще

непрекъснато

бяхме заедно

Но от един момент нататък отношенията на Алла със Стефанович станаха конфликтни. Впрочем по това време между мен и съпругата ми също се появиха проблеми.”

Скоро Болдин се разделя с жена си. Пугачова и Стефанович също са в развод. И Евгений, и Алла, останали сами. Работели денонощно заедно и съвсем скоро започнали и съвместен живот. Живяли около 5 години без брак, докато не заплашили певицата, че заради “аморалния” им съюз ще престанат да пускат Болдин зад граница. Чак тогава двойката оформила отношенията си в гражданското. За раздялата си със звездата Евгений по-късно разказва:

“Алла живееше

извън потнятието

“семейство”,

неин главен приоритет в живота беше творчеството. Затова и нямахме семейство в общоприетия смисъл на думата, ние даже не го и създадохме.”

Владимир Кузмин

Докато била обвързана с Болдин, Пугачова имала кратък роман с Владимир Кузмин, чиито песни тогава се ползвали с огромна популярност. Алла Борисовна поискала да се запознае с рокмузиканта, веднага щом чула негови записи. Пристигнала в Ленинград за негов концерт и не се отделяла от него до края на пребиваването й в северната столица. Двамата се разделили заради заминаването на Кузмин за Америка. Но пък от романа им останал един от най-известните дуетни хитове на Пугачова - “Две звезди”.

В началото на 90-те години на миналия век цялата страна обсъжда новия роман на попдивата с бившия боксьор от Саратов Сергей Челобанов. Артистът дошъл да покорява Москва, но всъщност покорил самата Алла Борисовна. Двамата не полагали особени усилия да крият връзката си, снимали се заедно в клипа “Неканен гост”.

Благодарение на Пугачова Челобанов получил от властта квартира, а певицата му подарила звукозаписно студио. Сергей обаче се увлякъл по наркотиците и вероятно заради това връзката му с певицата се разпаднала.

По време на отношенията си с Челобанов Пугачова едва не си отишла от този свят.

С 10-години по-млад

мъж до себе си

певицата решила

да се подмлади

с няколко пластични операции. След като върху външността и поработили пластични хирурзи в швейцарски клиники, получила отравяне на кръвта и едва не умряла.

Игор Талков

Слухове за кратък роман на певицата с Игор Талков тръгнали от пресата. Музикантът, убит през 1992 г., бил поклонник на певицата. Посветил й своята композиция “Звезда” и известно време участвал в нейния “Театър на песните на Пугачова”. А съпругата на Талков веднъж споделила с журналисти, че “мислено се простила с мъжа си, когато заминал на турне с театъра на Пугачова, но единственото, което й носело успокоение било, че е “попаднал в добри ръце”.

Романът между двете звезди приключил заради това, че Пугамчова започнала да управлява участията на певеца, а едно от тях даже анулирала.

Филип Киркоров

Най-известният брак на Пугачова е с Филип Киркоров. Съюзът им продължава 11 години. На всички е известно, че Киркоров е бил горещ фен на певицата още от детството си и години наред е търсил нейното благоразположение.

Едва 17-годишен, Филип изпява за първи път песента “Алша” на български език в тв предаването “Шире круг” през 1985 г. Три години по-късно, през 1988 г. се запознава с Алла Пугачова, а през 1989 г. Киркоров вече гастролира като неин сценичен партньор. В края на същата година започва самостоятелна кариера.

Сватбата им през 1994 г. е сюрприз за публиката. Сключват брак в Санкт Петербург по време на турне на Филип Киркоров там. Паспортите на младоженците връчва лично кметът на северната столица Анатолий Собчак. Забавното било в това, че печатът, че е сключила брак в паспорта на Пугачова е трябвало да бъде ударен на страницата “Деца”, тъй като

в графата

“Семейно положение"

вече нямало

свободно място

Според признанията на Киркоров двамата се разделят отчасти заради това, че той не успял да й обръща достатъчно внимание. По думите на певеца животът с Пугачова никак не бил лесен, но той научил много от нея. “На сцената пееше “Обичай ме”, но в живия живот тя беше рязък и суров човек с много строги принципи. Може би тъкмо това я прави толкова велика не само на сцената, но и в живота. В това се крие тайната на привлекателността й като личност”, казва той.

Максим Галкин

Петият брак на Алла Пугачова с Максим Галкин - артист, комик, певец и водещ продължава и до днес. Запознава ги бившият съпруг на Пугачова Филип Киркоров през 2001 г., а от 2005 г. живеят заедно. Женят се през декември 2011 г. На 18 септември 2013 г. се появяват близнаците Елисавета и Хари, родени на звездната двойка от сурогатна майка.

Бъдещите съпрузи се срещат на “Славянския базар” във Витебск. Там Алла Пугачова е председател на жури, а в рамките на този фестивал Галкин трябвало да има дебютен самостоятелен концерт. Скоро след запознанството си Галкин и Пугачова записват дует, след който пресата започва да пише за техните отношения. Комикът признава, че любовта между тях не е пламнала от пръв поглед, а след месеци срещи, в които се родили искрени чувства.

Галкин е с 27 години по-млад от певицата и с 5 от дъщеря й Кристина, която е на 47 години. Това обаче не пречи на любовта им.

Преди дни Алла Пугачова отпразнува юбилея си в Кремъл на 4-часов концерт, с какъвто не бе радвала феновете си от 10 г. Билетите били светкавично изкупени.

Тя бе поздравена за празника си от руския президент Владимир Путин. Присъствалите разказват, че певицата изненадала всички с ярки тоалети и много танци.

В документалния филм “Максим Галкин. Моята жена - Алла Пугачова”, излъчен по първи канал на руската телевизия, съпругът на примадоната заявява, че раждането на децата им е превърнало певицата в майка-орлица, която закриля децата си от всякакви беди. Според Галкин синът им Хари ще тръгне по стъпките на своята известна майка и сестра си Кристина. Докато според него малката Лиза едва ли ще избере творческа професия, защото имала математически заложби. (24часа)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Култура

Този портрет на галеристката с любимата й котка, дело на Дафина Моллова, е избран за плаката на изложбата

Спомен за галеристката Камелия Минчева и „Арт’36”

Ще си я припомним с 15 портрета на известни художници и 200 снимки. Камелия си отиде на 1 май С изложба ще си припомним за галеристката Камелия Чекарлиева-Минчева, която в далечната 1990 г. дръзна да открие първата частна галерия „Арт’36” в София. Отначало тя се намира на ъгъла на ул.”Раковска” 159, близо до сградата на СДС

Обективът на Александър Сертев спира времето

Обективът на Александър Сертев спира времето

Изложбата на известния маестро, който от години пътува "с фотоапарат по шарения свят", се открива в галерия "Шипка" 6 В изложбата "Да спреш времето"  Александър Сертев се връща назад към многобройните си пътувания по света. В около 300 фотографии – най-ранните са от 1956 г., още когато е бил студент – художникът споделя видяното и преживяното в

Новият роман е вече на книжния пазар.

Нов летен роман на Джон Гришам

"Ветрове над Камино" оглави класацията на "Ню Йорк таймс" Излезе най-новият роман на Джон Гришам „Ветрове над Камино“ ("Обсидиан"), който вече оглави класацията на "Ню Йорк таймс". С него Джон Гриишам ни отвежда в рая за малко слънце, пясък и криминална загадка. „Ветрове над Камино“ е неустоимо приключение

Литературен клуб "Перото" е любимо място за литературни срещи.
СНИМКА: НДК

Литературен клуб "Перото" отваря врати

Най-любимото място за литература и срещи с приятели над ароматна чаша кафе - литературен клуб „Перото“ при НДК отваря врати за своите посетители. Четения, представяния на нови книги, презентации и корпоративни събития ще изпълнят отново книжното пространство. На разположение ще бъде както вътрешната част на „Перото“

88-годишният Енио Мориконе СНИМКА: Архив

Композиторите Уилямс и Мориконе спечелиха награди "Принцесата на Астурия"

Творчеството на известните филмови композитори Джон Уилямс и Енио Мориконе им донесе престижните испански награди "Принцесата на Астурия", предаде Асошиейтед прес. Обосновавайки избора си, журито отбелязва, че американецът Уилямс и италианецът Мориконе са "обогатили стотици филми с таланта си", демонстрирайки същевременно "завършено майсторство"

Един "фрагмент" на Светозар Бенчев от изложбата в галерия "Нюанс"

Галерия "Нюанс" представя Светозар Бенчев

Галерия "Нюанс" (София 1000, ул. Иван Денкоглу 42) представя Светозар Бенчев с изложбата "Като фрагменти стара лента II" (9-28 юни, вернисаж и среща с автора - 9юни, 17 - 20 ч, ще се допускат ограничен брой хора при спазване на препоръчителните мерки). „Привлича ме загадката, неочакваният поглед, особеното пространство

Последно от 24 здраве лого

Новини

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от

Още от Култура

Сградата на Виенската опера СНИМКА: Pixabay

Виенската опера отваря на 8 юни за 100 души на концерт

Виенската държавна опера възстановява работата си от 8 юни, след като прекрати дейността си през март заради разпространението на пандемията от новия коронавирус, съобщиха ДПА и ТАСС. Ръководството на операта е планирало програмата да бъде подновена с 14 концерта, като на всеки от тях публиката няма да надвишава 100 души

Kaк да преодолеем „Агресията в семейството” – пътища за преодоляване в книгата на психоаналитика Огнян Димов

Kaк да преодолеем „Агресията в семейството” – пътища за преодоляване в книгата на психоаналитика Огнян Димов

Доктор Огнян Димов oбсъжда агресията в съвременното семейство с примери от практиката си и съвети как да предотвратим последствията от конфликта. Агресията в семейството придобива особена значимост през последните десетилетия и се превръща в един от основните проблеми на съвременността, от които произтичат множество конфликтни ситуации и в

Иво Сиромахов ви кани „У майкини”

Иво Сиромахов ви кани „У майкини”

Популярният български сценарист, драматург и писател с нова безмилостно смешна сатира, посветена на българската народопсихология. Били ли сте „У майкини“? Ако не сте, то българският писател, драматург и сценарист Иво Сиромахов е готов да ви разведе из техния невероятен свят в своя нов роман! „У майкини“ Васильовден се чества по стародавна традиция

„Как да остана жив” от Беър Грилс – светът е голям и опасности дебнат отвсякъде

„Как да остана жив” от Беър Грилс – светът е голям и опасности дебнат отвсякъде

Любимите съвети на Беър Грилс ни учат как да предпазим живота си в цял спектър от ситуации, много от които силно вероятни дори във всекидневния живот в града. За пръв път на български излезе наръчникът „Как да остана жив” на Беър Грилс. Световноизвестният британски пътешественик и експерт по оцеляване издава редица от най-важните си съвети как да

Защо властва „Страх” над Белия дом

Защо властва „Страх” над Белия дом

Журналистът, разкрил аферата „Уотъргейт”, с ултимативната книга за управлението на Доналд Тръмп. През 2016 г. световната политика завинаги промени облика си. Сред морето от слогани и обещания изборите в най-могъщата държава на планетата най-неочаквано бяха спечелени не от „професионален политик”, а от милиардер

„Красиво безразсъдство” от Л. Дж. Шен – жестоки кроежи и опасни желания в гимназията „Ол Сейнтс”

„Красиво безразсъдство” от Л. Дж. Шен – жестоки кроежи и опасни желания в гимназията „Ол Сейнтс”

Нов роман от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен оплита кралицата на мажоретките и капитана на съперническия футболен отбор в непредвидима игра на страст и омраза. „Красиво безразсъдство” – новият роман на бестселъровата авторка Л. Дж. Шен („Крадецът на целувки”, „В случай на чудо”) – отвежда читателя в свят на богатство и привилегии

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber