Мъжете на Алла Пугачова

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7411733 Мъжете на Алла Пугачова Мъжете на Алла Пугачова www.24chasa.bg
Алла Пугачова с настоящия си съпруг Максим Галкин, с когото има 27 години разлика във възрастта и двете им деца - Елизавета и Хари

Сърцето на талантливата певица, която на 15 април навърши 70 г., никога не е оставало празно, твърдят руски медии

Преди няколко дни - на 15 април, легендарната руска естрадна певица Алла Пугачова отпразнува 70-годишнина. И в Русия, и у нас мнозина знаят наизуст хитовете й. “Арлекино” на Емил Димитров с неповторимия аранжимент я изведе на върха.

Младата певица с първия си съпруг Миколас и дъщеря им Кристина

Алла Борисовна обаче е известна не само с невероятните си изпълнения и талант, а и с любовните си романи. Медиите твърдят, че сърцето на руската попдива никога не е оставало празно.

С Владимир Кузмин

Звездата има пет

Със Сергей Челобанов, който бил 10 г. по-млад от нея

брака зад гърба си,

Пугачова с диригента Константин Орбелян, за когото за малко да се ожени, но се влюбила в друг

но и преди първата сватба има своите романтични и любовни увлечения.

Пугачова с втория си съпруг - режисьорът Александър Стефанович, с когото имала тежък развод

Герман Соловьов

Звездата и Евгений Балдин - съпруг номер три

Наричат космонавт Герман Соловьов - първия, покорил сърцето на 17-годишната Алла, но това съвсем не е така. Младият мъж само е служил в центъра за подготовка на космонавти в Звездното градче, имал е и звание майор, но никога не е летял в Космоса.

Сватбата с певеца Филип Киркоров

Герман видял начинаещата певица на сцената и не могъл да устои на чара й. Пугачова даже го запознала с родителите си, които впрочем също симпатизирали на младия “без пет минути” космонавт. Но Соловьов бил женен и не искал да разруши семейството си заради новото си увлечение. Затова пък с Алла останали приятели за цял живот. Тъкмо Соловьов

запознал Пугачова

с Владимир Висоцки Когато преди 13 години той починал, певицата присъствала на погребението му.

Борис Вахнюк

Към Борис Вахнюк, кореспондента на радиостанцията “Юность”, а по-късно и на списанието “Кръгозор”, Пугачова изпитва нежни чувства, но романът им си останал само роман.

Валерий Романов

От студента в Института за чужди езици Валерий Романов артистката получила сърцето му и предложение за брак. При това съвсем неочаквано. Изпратили младия човек в Близкия изток като преводач по време на арабско-израелската война и той предложил на възлюбената си да замине заедно с него като негова съпруга. В тази ситуация е трябвало до дни да се разпишат в гражданското. Пугачова отказала, но му обещала да го дочака. В крайна сметка се омъжила за съвсем друг човек.

Миколас Орбакас

За първи път Алла Борисовна минала под венчило 20-годишна. След брака си с цирковия артист от Литва Миколас Орбакас официално носила неговата фамилия, но на сцената излизала с моминското си име.

Запознават се, когато Пугачова се явила на прослушване за корепетитор за летни циркови гастроли. Любовта между двамата пламнала бързо и се развила бурно. Много скоро двамата влюбени се запътили към гражданското. Говори се, че

по инициатива

на Алла

Семейният им живот продължил 4 години. Родила им се дъщеря - Кристина, която по-късно тръгва по стъпките на майка си и става певица. Краят на брака им настъпил, след като младата звезда започнала да пътува по турнета. Кариерата се оказала на първо място за нея пред семейството. Отношенията им не издържали, но по думите на Миколас, те се разделили мирно през 1973 г. След това, вече бившият й съпруг споделил, че Алла Борисовна никога не му е пречила да общува с дъщеря им Кристина.

Емил Димитров

Нашият певец и композитор Емил Димитров също е спряган от руските медии за един от любимите на Пугачова. Според тях двамата имали мимолетна връзка по време на конкурса “Златният Орфей”, но тя приключила след завръщането на Алла в Москва. По това време тя е омъжена за Миколас Орбакас.

Павел Слободкин

Музикантът Павел Слободкин е основател на легендарната група “Веселые ребята”, където стартира кариерата не само на Алла Пугачева, но и на много други звезди като Александър Градски, Александър Буйнов, Алексей Глызин.

Слободкин започнал отношения с Пугачова в период между два нейни брака. Слуховете носят, че връзката им не просъществувала, защото Слободкин

не могъл да се справи

с бурния темперамент

на възлюбената си Веднъж май я ударил, за да я усмири, след което Пугачова скъсала с него. За сметка на това обаче Слободкин изиграл важна роля за маниера, с който изпълнителката изпълнила песента “Арлекино”, която по-късно става нейна визитна картичка.

Константин Орбелян

Пианист, диригент и композитор, народният артист на СССР за първи път видял бъдещата звезда на естраден конкурс и много я харесал. Оказало се, че симпатията им е взаимна.

В средата на 70-те Алла Борисовна работи в естрадния оркестър на Армения, който по това време Орбелян ръководи и даже имала намерение да се омъжи за него.

Двамата обаче се

разделили, защото

тя се влюбила

в друг мъж

- Александър Стефанович.

Няколко години след разрива Пугачова помолила Иля Резник да напише текст към нова песен на Раймонд Паулс. Песента била озаглавена “Маестро” и певицата я посветила на Орбелян.

Александър Стефанович

Бракът на певицата с кинорежисьора Стефанович продължил 3 години - от 1977 до 1980. Тях Александър отразил години след това в романа си “Кураж”, който пък залегнал в основата на едноименния сериал, излъчен по първа програма на руската телевизия. По сведения на журналистите примадоната не била във възторг от филма.

Стефанович и Пугачева се срещат на домашна вечеринка у поета Леонид Дербенев, с когото тя имала отношения. Въпреки това двамата започнали тайно да се срещат. Именно Стефанович дал няколко съвета на Пугачова, благодарение на които по-късно тя изгражда образа си като певица. Препоръчал й например

от всяка песен

да прави “малък

спектакъл”

и да превръща своите композиции в изповед пред зрителите.

Раздялата с певицата Стефанович обяснява с конфликтите им при работата над музикалния филм “Душа”. В него Пугачова е трябвало да изиграе главната роля, но се скарала с целия снимачен екип толкова остро, че всички отказали да работят с нея. Режисьорът приел това като предателство. “Бях много влюбен в Алла и много я обичах, но в крайна сметка я сменихме със София Ротару”, обяснява Стефанович в интервю. Според медиите раздялата им настъпила заради “звездната болест” на Пугачова.

Разводът с него бил “тежък и неприятен” и се проточил половин година, разказва на свой ред нейният трети съпруг Евгений Болдин. Толкова време било нужно двойката да си подели имуществото.

Бракът на певицата с Болдин - продуцент и концертен директор, продължил 8 години от 1985 до 1993 г. Работели заедно и бързо се сближили, но не ставало и дума за любовен роман. Болдин си спомня: “Тя бе съпруга на Стефанович, а и аз имах съпруга - Мила. Нашите семейства бяха близки, четиримата често ходехме на излети извън града, правехме си шашлики сред природата, въобще

непрекъснато

бяхме заедно

Но от един момент нататък отношенията на Алла със Стефанович станаха конфликтни. Впрочем по това време между мен и съпругата ми също се появиха проблеми.”

Скоро Болдин се разделя с жена си. Пугачова и Стефанович също са в развод. И Евгений, и Алла, останали сами. Работели денонощно заедно и съвсем скоро започнали и съвместен живот. Живяли около 5 години без брак, докато не заплашили певицата, че заради “аморалния” им съюз ще престанат да пускат Болдин зад граница. Чак тогава двойката оформила отношенията си в гражданското. За раздялата си със звездата Евгений по-късно разказва:

“Алла живееше

извън потнятието

“семейство”,

неин главен приоритет в живота беше творчеството. Затова и нямахме семейство в общоприетия смисъл на думата, ние даже не го и създадохме.”

Владимир Кузмин

Докато била обвързана с Болдин, Пугачова имала кратък роман с Владимир Кузмин, чиито песни тогава се ползвали с огромна популярност. Алла Борисовна поискала да се запознае с рокмузиканта, веднага щом чула негови записи. Пристигнала в Ленинград за негов концерт и не се отделяла от него до края на пребиваването й в северната столица. Двамата се разделили заради заминаването на Кузмин за Америка. Но пък от романа им останал един от най-известните дуетни хитове на Пугачова - “Две звезди”.

В началото на 90-те години на миналия век цялата страна обсъжда новия роман на попдивата с бившия боксьор от Саратов Сергей Челобанов. Артистът дошъл да покорява Москва, но всъщност покорил самата Алла Борисовна. Двамата не полагали особени усилия да крият връзката си, снимали се заедно в клипа “Неканен гост”.

Благодарение на Пугачова Челобанов получил от властта квартира, а певицата му подарила звукозаписно студио. Сергей обаче се увлякъл по наркотиците и вероятно заради това връзката му с певицата се разпаднала.

По време на отношенията си с Челобанов Пугачова едва не си отишла от този свят.

С 10-години по-млад

мъж до себе си

певицата решила

да се подмлади

с няколко пластични операции. След като върху външността и поработили пластични хирурзи в швейцарски клиники, получила отравяне на кръвта и едва не умряла.

Игор Талков

Слухове за кратък роман на певицата с Игор Талков тръгнали от пресата. Музикантът, убит през 1992 г., бил поклонник на певицата. Посветил й своята композиция “Звезда” и известно време участвал в нейния “Театър на песните на Пугачова”. А съпругата на Талков веднъж споделила с журналисти, че “мислено се простила с мъжа си, когато заминал на турне с театъра на Пугачова, но единственото, което й носело успокоение било, че е “попаднал в добри ръце”.

Романът между двете звезди приключил заради това, че Пугамчова започнала да управлява участията на певеца, а едно от тях даже анулирала.

Филип Киркоров

Най-известният брак на Пугачова е с Филип Киркоров. Съюзът им продължава 11 години. На всички е известно, че Киркоров е бил горещ фен на певицата още от детството си и години наред е търсил нейното благоразположение.

Едва 17-годишен, Филип изпява за първи път песента “Алша” на български език в тв предаването “Шире круг” през 1985 г. Три години по-късно, през 1988 г. се запознава с Алла Пугачова, а през 1989 г. Киркоров вече гастролира като неин сценичен партньор. В края на същата година започва самостоятелна кариера.

Сватбата им през 1994 г. е сюрприз за публиката. Сключват брак в Санкт Петербург по време на турне на Филип Киркоров там. Паспортите на младоженците връчва лично кметът на северната столица Анатолий Собчак. Забавното било в това, че печатът, че е сключила брак в паспорта на Пугачова е трябвало да бъде ударен на страницата “Деца”, тъй като

в графата

“Семейно положение"

вече нямало

свободно място

Според признанията на Киркоров двамата се разделят отчасти заради това, че той не успял да й обръща достатъчно внимание. По думите на певеца животът с Пугачова никак не бил лесен, но той научил много от нея. “На сцената пееше “Обичай ме”, но в живия живот тя беше рязък и суров човек с много строги принципи. Може би тъкмо това я прави толкова велика не само на сцената, но и в живота. В това се крие тайната на привлекателността й като личност”, казва той.

Максим Галкин

Петият брак на Алла Пугачова с Максим Галкин - артист, комик, певец и водещ продължава и до днес. Запознава ги бившият съпруг на Пугачова Филип Киркоров през 2001 г., а от 2005 г. живеят заедно. Женят се през декември 2011 г. На 18 септември 2013 г. се появяват близнаците Елисавета и Хари, родени на звездната двойка от сурогатна майка.

Бъдещите съпрузи се срещат на “Славянския базар” във Витебск. Там Алла Пугачова е председател на жури, а в рамките на този фестивал Галкин трябвало да има дебютен самостоятелен концерт. Скоро след запознанството си Галкин и Пугачова записват дует, след който пресата започва да пише за техните отношения. Комикът признава, че любовта между тях не е пламнала от пръв поглед, а след месеци срещи, в които се родили искрени чувства.

Галкин е с 27 години по-млад от певицата и с 5 от дъщеря й Кристина, която е на 47 години. Това обаче не пречи на любовта им.

Преди дни Алла Пугачова отпразнува юбилея си в Кремъл на 4-часов концерт, с какъвто не бе радвала феновете си от 10 г. Билетите били светкавично изкупени.

Тя бе поздравена за празника си от руския президент Владимир Путин. Присъствалите разказват, че певицата изненадала всички с ярки тоалети и много танци.

В документалния филм “Максим Галкин. Моята жена - Алла Пугачова”, излъчен по първи канал на руската телевизия, съпругът на примадоната заявява, че раждането на децата им е превърнало певицата в майка-орлица, която закриля децата си от всякакви беди. Според Галкин синът им Хари ще тръгне по стъпките на своята известна майка и сестра си Кристина. Докато според него малката Лиза едва ли ще избере творческа професия, защото имала математически заложби. (24часа)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Култура

Симеон и Маргарита Сакскобургготски бяха почетни гости на концерт във Врана

Симеон Сакскобургготски и супругата му Маргарита бяха почетни гости на заключителния концерт от летния музикален фестивал “Споделете музиката в двореца Врана”, съобщиха от kingsimeon.bg. Фестивалът се организира за шеста поредна година от Софийската филхармония и Столична община. Неговото начало беше поставено през 2014 г.

Два балета, 3 опери и мюзикълът “Мама миа” звучат на Белоградчишките скали

Два балета, 3 опери и мюзикълът “Мама миа” ще бъдат представени на четвъртия летен фестивал “Опера на върховете” на Белоградчишките скали, съобщиха вчера от Софийската опера и балет. Фестивалът започва на 20 юли с балета “Кармина Бурана”, а на 21-и се представя “Дамата с камелиите”. Следващият уикенд са оперите “Трубадур”, “Кармен” и “Турандот”,

Най-новата галерия в Пловдив с безплатен вход, откриват я с изложба

Най-новата галерия в Пловдив, която се помещава в бившия Детмаг, отваря врати днес. В 18 часа ще бъде открита изложба от 110 картини. Всички са от общинския фонд и са се намирали в училища, канцеларии, институции. Взети са временно оттам, за да участват в експозицията. Две платна - на Вълчан Петров и Енчо Пиронков,

“Риголето” с премиера на Opera Open в Пловдив

Един от най-големите съвременни драматични баритони в света - мексиканецът Карлос Алмагер, ще пее ролята на шута Риголето в едноименната опера на Верди тази вечер на Античния театър в Пловдив. Премиерата на творбата е част от програмата на тазгодишния фестивал Opera Оpen, като за постановчик е поканен директорът на Софийската опера и балет акад.

Мариус Донкин: Отново се чува "Търсят се билети" пред Народния театър

Новият сезон ще мине под знака на 170-годишнината на Иван Вазов, открива се четвърта сцена "Наскоро излезе статистика, че има спад на интереса към културните събития. Само театърът може да се похвали със 7,5% ръст на зрители", отчита се в края на сезона Мариус Донкин - директор на Народния театър "Иван Вазов".

Любовните романи на Ерика Джеймс

Търсете “Дъжд от глухарчета”, “Песента на чучулигата” и “Тайната история на Кейти Лавендър” Любовните романи на Ерика Джеймс са идеалното четиво за лятото. Поредицата “Романите на Ерика Джеймс” на ИК “Труд” е най-впечатляващото отпускарско четиво за дамите с вкус и добър наръчник за мъжете, които усвояват изкуството на съблазняването.

Последно от лого

Новини

Последно от лого

Последно от

Последно от

Още от Култура

91-годишна художничка - ученичка на Дечко Узунов, откри изложба в ателието му

“Аз съм човек на бързите изпълнения. Не мога дългосрочно и на пластове да работя. Почти наведнъж или най-много на два пъти правя една работа”, изповядва преди година 90-годишната художничка Елза Гоева, ученичка на акад. Дечко Узунов. През 2019 г. се навършват 120 години от рождението на един от големите български художници и интелектуалци - акад.

“Котаракът с/в чизми” донесе голяма награда за Ямболския куклен театър в Санкт Петербург

Държавният куклен театър “Георги Митев” - Ямбол, стана лауреат на Международния фестивал “Кукарт” с “Котаракът с/в чизми” - постановка Коста Димитров, сценография и кукли – Свила Величкова, музика Стоян Косев. Участват актьорите Жулиета Николаева, Димитър Димитров и Калина Баракова. Международният фестивал на куклените театри и театри за синтез

Книга на Кирил Кадийски сред шедьоврите на Базара на поезията в Париж

Новата книга на Кирил Кадийски - Selva oscura, бе представена по време на прочутия Базар на поезията (Marche de la poesie), който вече близо 30 години се провежда в Париж. Луксозното томче, събрало в над 150 страници стиховете му, най-старите от които преди близо половин век, стоеше на щанда на известното лионско издателство “Жак Андре”.

“Ислямът. Световна история” на Ед Хюсеин - истинското лице на религията

В България хората, определящи се като мюсюлмани, са над 10% от населението Как да реагираме адекватно на фона на все по-увеличаващата се идеологическа пропаст между исляма и Запада? Как ислямът дава основа на екстремизма на джихадистите? Кой всъщност е Мохамед и какви са постулатите му? Ценното изследване “Ислямът.

Библиобусът на Столичната библиотека раздава летни четива на празника на “Банкя”

Библиобусът на Столичната библиотека ще дава летни четива и читателски карти на празника на район “Банкя” - 13 юли. “Над 1000 деца са посетили библиобуса само за тази година”, отбелязва зам.-директорката на Столичната библиотека Марчела Борисова. Библиобусът съществува от 2016 г., пренася близо 3000 книги и е обиколил над 100 училища в София с

“Тутанкамон - една недовършена любовна история” дойде със 7 тона артефакти в Бургас (Обзор)

Уникални копия на погребалната маска, колесницата, саркофага, мумията на египетския фараон може да се видят в операта Филми, разкази на пътешественици и фотоси постоянно разпалват въображението за страната на фараоните и пирамидите. Сега хората могат да се докоснат до Египет и в България, и то триизмерно.

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber