Едни медии пишат за семейство Станкови по откраднати снимки, с много лъжи и непонятна омраза

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6971775 Едни медии пишат за семейство Станкови по откраднати снимки, с много лъжи и непонятна омраза Едни медии пишат за семейство Станкови по откраднати снимки, с много лъжи и непонятна омраза www.24chasa.bg
Щастливите младоженци Александър и Десислава Лазови позират с кумовете си Весела Кюлева-Станкова и съпруга й Мартин Станков. СНИМКА: Любо Илков

Днес ще прочетете истории за две жени - Весела Кюлева-Станкова и Екатерина Захариева, които не се познават и нямат никаква връзка помежду си, освен че публично са по-известни от своите съпрузи.

Идеята в рубриката “Истина или лъжа” е да показваме как в България се създават фалшиви новини. За съжаление, все повече обекти на тези неверни информации отказват дори да ги отрекат в “24 часа”, тъй като смятат, че по този начин повтарят още веднъж лъжите, и то в нормална медия.

Каква е целта да се измислят истории? Освен да се уязвят лично обектите, за които се пишат несъществуващи интриги? Може и да има поръчители, може и да има политика, но и в двата случая е непочтено.

Освен това се руши доверието върху всичко и това е част от хибридната война срещу нашата страна - няма нищо свято, всички са порочни.

Затова няма какво да се дивим, че населението не вярва на ветеринарните лекари, защото е убедено, че във всеки известен българин, независимо дали е във властта, или в бизнеса, има скрита порочност и задни помисли.

Фалшиви

новини

за живота на

Весела Кюлева

от 2005 г. насам

Преди две седмици “24 часа” публикува в хартиеното си издание и в своя сайт снимка от сватбата на известния български тенисист Александър Лазов, който работи и живее в Мюнстер, Германия.

Щастливите младоженци позираха заедно със своите кумове Весела Кюлева-Станкова и съпруга ѝ Мартин Станков в красивия катедрален храм “Света Богородица”. Те пристигнаха в Пазарджик с трите си деца и искрено се веселиха на сватбата на втората българска тенис ракета след Григор Димитров.

Очаквахме тези снимки да бъдат откраднати от една особена група сайтове и издания, които обичат да мразят и пишат свободни съчинения, тъй като в България умните хора се гнусят да ги съдят. Така се получи с малкото предишни фотографии в мрежата, на която вдовицата на банкера Емил Кюлев - Весела, и вторият ѝ съпруг Мартин Станков са заснети заедно - едната е от бизнес събитие преди десетина години, а другата - от тяхната сватба преди 8 години.

Така се получи и с общата снимка от 8 юли 2018 г. на двете семейства - Александър и Десислава Лазови и техните кумове.

Сайтове и седмичници измислиха около нея цял разказ по картинка без капка автентичен аргумент как Весела и Мартин се събрали отново за сватбата в Пазарджик, защото иначе се били разделили заради изневери, но съпругата простила в името на дъщерята. 

Пълни лъжи и глупости! И така е от 2005 година, когато се случи трагедията със смъртта на Емил Кюлев и Весела остана сама с двамата си синове. Неизвестни “информирани” измислиха и ѝ приписаха дори роман с президент, а след сватбата с Мартин Станков, който специализира финанси в Лондон и днес се занимава с бизнес извън България, лъжливите атаки се насочиха срещу бившия футболист на “Левски” и националния отбор.

Всичко бе сплетено в драматични линии - любовници, апартаменти, хазарт, развод, наследство, раждания в скъпи клиники в Австрия, Италия или Швейцария... Пълни лъжи и глупости!

Принципно медии, които се занимат с човешката долница, има навсякъде по света и от много години, но навсякъде, каквито и съобщения да правят за известни хора, поне се прави опит за аргументирано предположение.

В този случай имаме чиста лъжа, съчетана с хейт по схемата “богатите също плачат”.

Станкови отглеждат три грамотни деца, които вероятно ще видят в мрежата всички тези глупости и ще преживеят страдание.

И трите деца на Весела Кюлева-Станкова се родиха в държавна болница в България. От години семейството избягва публичността и живее изключително сплотено извън родината, но поддържат връзка със своите родители и най-близки приятели. Весела Кюлева-Станкова управлява и разширява туристическия бизнес във Варна и Сандански.

Мартин Станков е невероятно близък приятел на двете момчета и търпелив баща и съпруг към двете темпераментни дами в семейството.

И трите деца са възпитани блестящо. Най-голямото завърши преди месец с отличие известен европейски колеж - с приза за най-добър физик на випуска, и е приет в един от най-престижните университети в света.

За онези медии, които създават и пишат фалшивата история на семейство Станкови, тези факти няма да са интересни.

Очаквайте историята на семейство Захариеви.

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Истина или лъжа

Мариана Попова и Веселин Плачков
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ПРОФИЛ НА ПОПОВА ВЪВ ФЕЙСБУК

Истина или лъжа: Мариана Попова остави Плачков и децата в Плевен и заживя в София

Златимир Йочев и Биляна Гавазова
СНИМКА: БИ ТИ ВИ

Истина или лъжа: Златимир Йочев загърбва Би Ти Ви, Хекимян му търси заместник

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber