Безопасно пътуване с „Юнион Ивкони, „Етап Адресс“ и „Груп Плюс“

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10513542 Безопасно пътуване с „Юнион Ивкони, „Етап Адресс“ и „Груп Плюс“ Безопасно пътуване с „Юнион Ивкони, „Етап Адресс“ и „Груп Плюс“ www.24chasa.bg
Безопасно пътуване с „Юнион Ивкони, „Етап Адресс“ и „Груп Плюс“

Пандемията от COVID-19 промени начина ни живот през последните две години. Наложи ни се да останем вкъщи, да се изолираме, да променим навиците и желанията си. Две години след първата среща с вируса се опитваме да се върнем към обичайните дейности и да живеем нормално, като предпазваме себе си и околните от опасностите. Една от сферите, които беше най-силно засегната от ограниченията, е свободното пътуване в България и по света. Пътят носи вдъхновение, разширява света ни и ни среща с различни места, хора и идеи. От древни времена мислители и философи говорят за смисъла от пътуването.

„Юнион Ивкони“, „Етап Адресс“ и „Груп Плюс“ насочиха своите усилия в осигуряването на безопасна среда за своите пътници. Всички автобуси са оборудвани със специални системи, които дезинфекцират въздуха и убиват всички микроорганизми, без да отделят вредно лъчение в зоните за пасажери и персонал. Трите най-големи автобусни компании в България инвестираха в закупуването и монтажа на светодиодни UVC системи, които ефективно предпазват от COVID-19.

Устройствата облъчват с голяма мощност преминаващия през уреда въздух и напълно унищожават вирусите и бактериите. Конструкцията е проектирана така, че въздухът в автобусите се пречиства и светодиодните UVC системи намалят концентрацията на различните патогенни микроорганизми, включително и тези на COVID-19.

Преди да тръгне за курс от гаража, всеки автобус минава през преглед и пълна дезинфекция, както вътрешно, така и външно.

Външното почистване се извършва с пароструйка и препарат, а вътрешната дезинфекция се прави с помощта първо на прахосмукачка и след това чрез специални машини се впръскват безвредни химични вещества за пране.

UVC системите за дезинфекция започват да работят преди пътниците да се качат в автобуса и по време на път, като мярка, която се прилага за осигуряване на безопасни условия в пандемия. Монтираните в салона на автобуса системи са пригодени за непрекъснат цикъл на работа и са напълно безопасни за пътниците.

След като приключи курса и автобусът се върне отново в гаража, процесът на дезинфекция завършва с външно миене на корпуса и вътрешно почистване със специализирани препарати. Устройствата работят най-малко час на пълна мощност, за да може да се пречисти допълнително въздуха в салона.

Всички служители на „Юнион Ивкони”, „Етап Адресс” и „Груп Плюс” носят предпазни маски и спазват всички предписания на Министерство на здравеопазването и здравните власти. Нашите пътници също трябва да носят предпазни маски по време на своето пътуване, а при влизане в автобусите могат да използват осигурените от компаниите дезинфектанти.

„Юнион Ивкони”, „Етап Адресс” и „Груп Плюс” пожелават на своите клиенти здраве и приятни поводи за пътувания! Нашите превозни средства и служители са готови да посрещнат всички пътници и да осигурят безопасно, сигурно и приятно пътуване.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Път

Българските полярници вече са на Ледения континент и са в българската антарктическа база "Св. Климент Охридски".

Българските полярници са на Ледения континент Антарктида

Изгрев на Килиманджаро
Снимка: Пиксабей

28 българи ще изкачат групово Килиманджаро в опит за световен рекорд

6 причини да посрещнем Коледните празници на хотел

6 причини да посрещнем Коледните празници на хотел

Безопасно пътуване с „Юнион Ивкони, „Етап Адресс“ и „Груп Плюс“

Безопасно пътуване с „Юнион Ивкони, „Етап Адресс“ и „Груп Плюс“

През зимата проходът "Шипка" често създава проблеми на шофьорите.

Затвориха прохода "Шипка" заради паднали дървета

Храм на предците във Фошан

Храм на предците във Фошан

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber