Цветът на 2022-а насърчава личната изобретателност и креативност (Видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10486001 Цветът на 2022-а насърчава личната изобретателност и креативност (Видео) Цветът на 2022-а насърчава личната изобретателност и креативност (Видео) www.24chasa.bg

Very Peri е името на цвета на 2022 г. според Pantone Color Institute. Организацията излъчва всяка година цвят, който не само отразява със символика световната обстановка, ами диктува модните и технологични тенденции. За първи път обаче в историята на института се създава нов цвят, който да бъде обявен за цвят на годината.

„Със създаването на нов цвят за първи път в историята на нашата образователна програма за цвят на годината, PANTONE отразява глобалната иновация и трансформация, която се извършва. Тъй като обществото продължава да разпознава цвета като критична форма на комуникация и начин за изразяване и въздействие на идеи и емоции и ангажиране и свързване, сложността на този нов син оттенък с червено виолетово подчертава обширните възможности, които стоят пред нас", разказва Лори Пресман, вицепрезидент на Pantone Color Institute. Той допълва, че цветът на годината отразява това, което се случва в нашата глобална култура, изразявайки това, което хората търсят.

Този цвят показва жизнено, радостно отношение и динамично присъствие, което насърчава смелата креативност и изява на въображението, пише в описанието на цвета на официалния сайт на Pantone Color Institute.

Показвайки безгрижна увереност и дръзко любопитство, които оживяват нашия творчески дух, любознателният и интригуващ PANTONE 17-3938 Very Peri ни помага да прегърнем този променен пейзаж от възможности, отваряйки ни към нова визия, докато пренаписваме живота си.

Докато излизаме от интензивен период на изолация, нашите представи и стандарти се променят и нашият физически и дигитален живот се сляха по нови начини. Дигиталният дизайн ни помага да разширим границите на реалността, отваряйки вратата към динамичен виртуален свят, където можем да изследваме и създаваме нови възможности за цветове, пишат още от института, обявил новия цвят на годината.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Оживление

3 идеи как да спестим време и пари след празниците

3 идеи как да спестим време и пари след празниците

Този трофей от сръндак е оценен за 214,9  точки, което означава нов национален рекорд на България.
Снимка: Държавно ловно стопанство - Тервел

България с нов национален рекорд за трофей от сръндак

СНИМКА: Pixabay

Признаха българската баница за едно от най-вкусните неща на света

Орнела Мути, на 66 г., и Сабрина Ферили (вдясно), на 57 г.
СНИМКА Инстаграм Орнела Мути

Орнела Мути и Сабрина Ферили ще бъдат сред водещите на Фестивала в Сан Ремо

Още по-голям шанс за награда с мисиите в GRANDE Бонус играта на Winbet

Още по-голям шанс за награда с мисиите в GRANDE Бонус играта на Winbet

Джон Малкович

Хотел във Венеция отказал да настани актьора Джон Малкович заради изтекъл "зелен" сертификат

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber