Анастасия Ингилизова: В период от живота си съм, в който се търся

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10021142 Анастасия Ингилизова: В период от живота си съм, в който се търся Анастасия Ингилизова: В период от живота си съм, в който се търся www.24chasa.bg
Анастасия Ингилизова
Анастасия Ингилизова

В период от живота ми съм, в който се търся. От една страна има едно дете, а от другата - една много тъжна жена. Но името ми значи възкресение и винаги възкръсвам на сутринта. Това разказа пред Мариян Станков - Мон Дьо в "Неделята на Нова" актрисата Анастасия Ингилизова. 

Станала актриса благодарение на дядо си. В детството й имало период, в който родителите й работили в чужбина и за нея се грижели баба й и дядо й. Един ден дядо й й казал, че е много артистична. Имало конкурс за рецитиране на стихотворения, той я накарал да научи едно и отишли на конкурса. Това бил първият път, в който Анастасия Ингилизова се качила на сцената.

"Като се поклоних на публиката и си казах, че искам винаги да съм на сцената. Това не се е променило и до днес", разказа тя.

Тя призна, че няколко пъти в личния си живот се е чувствала на дъното. Това са били моменти, в които си е задавала въпрос дали ще се справи сама с отглеждането на едно дете, а после - на две. 

"Тогава за секунда, за миг съм била на дъното. Тогава, когато погледна родителите си в очите, се чувствам провалена, защото те са двамата заедно и правят всичко за нас, да сме добре", сподели Ингилизова, която има две момчета. Баща на по-голямото е актьорът Деян Донков, а на по-малкото - Христо Петков, който също е актьор. И с двамата тя била в добри отношения.

"Нали трябва да даваш свобода, да даваш любов, да обичаш някого заради тъмните и светлите му страни, обаче се оказва, че не е така. Правиш това, но се оказва, че си глупак. Оказва се, че трябва да мислиш повече за себе си, да се правиш, че нещо не те обижда - как си играл или каква домакиня си. Тогава моят въпрос е - какво трябва да правиш, за да не бъдеш наранен и ти да не нараняваш в любовта", попита Ингилизова и добави, че си е тръгвала от една връзка, когато е трябвало да направи компромис с душата си.

"Има моменти, в които скърбя за моя живот. Просто имаш чувството, че всичко, което правиш е грешно, че не е достатъчно. Но аз не задълбавам в лошото", каза още тя и обясни, че тези моменти са свързани с това как да бъде по-добра майка и по-добра дъщеря, въпреки, че синовете й всеки ден й казвали, че е най-добрата майка.

"Искам Господ да продължава да ми казва: "Обичам те, с теб съм!", каза на финала Ингилизова.

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Възход и падение

"168 часа": Как едно 18-годишно момиче с пистолет отиде да гони фашистите от границата

"168 часа": Как едно 18-годишно момиче с пистолет отиде да гони фашистите от границата

Владо Карамазов пак с награда от Виена

Владо Карамазов пак с награда от Виена

Паметникът на Удроу Уилсън. Седналият на стола е скулпторът Георги Чапкънов - Чапа.

СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

Удроу Уилсън, президентът на САЩ, който подкрепи България през 1919 г.

снимки: Юлиан САВЧЕВ

Големият Георги Чапкънов-Чапа: Отивам си!

Тео Ушев

Тео Ушев: Езикът на българския политически елит е кръчмарски

Карамазов пак отличен заради фотографията си, сега от виенските международни награди

Карамазов пак отличен заради фотографията си, сега от виенските международни награди

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber