Kaufland България въвежда иновативни каси на самообслужване

https://www.24chasa.bg/novini/article/9710492 Kaufland България въвежда иновативни каси на самообслужване Kaufland България въвежда иновативни каси на самообслужване www.24chasa.bg
Kaufland България въвежда иновативни каси на самообслужване

Водещата търговска верига у нас пуска поетапно в няколко града на страната модерни каси с редица предимства за клиентите

Нова система за пазаруване започна да функционира пилотно в магазина на Kaufland България в столичния квартал „Банишора“ от втората седмица на април. Каси на самообслужване от най-ново поколение предлагат на клиентите възможност сами да сканират, опаковат и плащат за своите покупки – с карта или в брой - по собствена преценка. Възможността клиентът сам да проследява сметката си, бързината при пазаруване, личното пространство и по-добрата дистанция са само част от преимуществата, които новата система предоставя.

Подробни указания показват нагледно на мониторите пpeд клиентите всяка стъпка, която cлeдвa дa бъдe изпълнeнa - по достъпен и разбираем начин. С едно натискане на монитора може да се заяви и нужда от съдействие от персонала, който е на разположение. По този начин се спестява от времето за чакане на дълги опашки, избягва се скупчването на много хора и по-лесно се организира хигиенизирането на самите устройства. Връщането на продукти също е възможно, стига да е съхранена касовата бележка.

Това е първата крачка от по-мащабно нововъведение, което компанията планира да осъществи в рамките на годината. Касите на самообслужване допълват броя на стандартните каси в магазините и така се увеличава общия брой устройства за обслужване на клиенти.

"През последната година сме повече от всякога досега чувствителни за начина, по който пазаруваме. Мерките за безопасен и спокоен престой на наша територия се съблюдават изключително стриктно, но ние вярваме, че нововъведението ни ще е още една възможност за по-лесното им спазване. Новите ни каси са пореднияпpимepзaнашето старание да осигурим удобство и приятно преживяване в магазините на Kaufland. Системите за самообслужване са съобразени със съвременното поведение на клиентите и са създадени, за да улеснят процеса на пазаруване.“, коментира Иван Чернев, Изпълнителен директор на Kaufland България.

Въвеждането на новите каси за пазаруване в част от хипермаркетите на компанията е следващ етап на модернизация, който заменя и надгражда вече въведените бързи касови ленти за покупки до 6 артикула.

Повече информация за новите каси на самообслужване в Kaufland можете да намерите тук: https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/kasa-na-samoobsluzhvane.html

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Бизнес

Защо чуждите инвестиции продължават да харесват Китай?

Защо чуждите инвестиции продължават да харесват Китай?

Снимка Радио Китай

САЩ извадиха компания Сяоми от черния списък

Димитър Бръчков, кмет на Петрич.

Кметът на Петрич иска "зелени коридори" на ГКПП Кулата за празни камиони

Износът на американски стоки към Китай се съживява

Износът на американски стоки към Китай се съживява

Раздвижва се пазарът на офис площи

Раздвижва се пазарът на офис площи

В IT сектора заплатата скоро ще стане 4 бона, в София средната за втори път минава 2000 лв. (Обзор)

В IT сектора заплатата скоро ще стане 4 бона, в София средната за втори път минава 2000 лв. (Обзор)

Покажи още

Последно от

Видеосъдържание

Съветите на специалиста

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber