"Топлофикация Перник": Работим нормално, без сериозно аварии

https://www.24chasa.bg/novini/article/9423230 "Топлофикация Перник": Работим нормално, без сериозно аварии "Топлофикация Перник": Работим нормално, без сериозно аварии www.24chasa.bg
"Топлофикация Перник": Работим нормално, без сериозно аварии

"Топлофикация Перник" работи в нормален режим и без сериозни аварии в периода 15-18 януари. Това се казва в позиция на дружеството по повод зачестилри информации за намалено топлоподаване..Ето и цялото становище на дружеството:

Нашите екипи са ежедневно на терен и се отзовават на сигнали от граждани. В редки случаи обаче успяваме да съдействаме на нашите абонати. Причината е в остарелите вътрешни сградни инсталации, липсата на изолация или незатворени спирателни кранове. Топлофикация Перник отговаря за поддържане на топлопреносната система до абонатната станция или до входа на съответния блок. След това идва ролята на етажната собственост, на качеството на сградната инсталацията, както и на действия породени от индивидуални решения в различните апартаменти.

Това разбира се не са 100% от случаите. Би било несправедливо да твърдим, че при нас винаги и всичко е изрядно. Когато причините са зависещи от нас, се стремим да отстраняваме неизрядностите в рамките на часове.

Ниските температури към настоящия момент изострят чувствителността на хората. Ние сме насреща да разгледаме всяка жалба и подаден сигнал. Молим за разбиране хората, че постигането на желания комфорт не винаги е в нашите възможности. Многократно сме призовавали да се обезвъдушават системите преди началото на отоплителния сезон, да се монтират и използват спирателни кранове, когато домакинствата поставят бойлери, а при възможност да се ревизират и целите сградни инсталации.

През последната седмица например се сблъскахме с наводнени абонатни станции в приземни етажи и мазета. Във всички тези случаи след отводняване бе възстановено нормалното топлоподаване.
Казусите са различни и индивидуални и във всички случаи се стремим да предложим най – доброто решение. "Топлофикация Перник" е на разположение на жителите на града за сигнали, свързани с намалено топлоподаване на  телефони 070050020 от 07,30 до 16,00 часа и денонощно но 076/658227, както и на имейл формата, създадена за удобство на сайта.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Бизнес

СНИМКА: Pixabay

Цената на биткойна падна до 44 600 долара

Британският финансов министър Риши Сунак

Великобритания създава държавна банка за финансиране на инфраструктура

Уорън Бъфет СНИМКА: Ройтерс

Конгломератът на Уорън Бъфет е спечелил над $ 80 млрд. през 2020 г.

Сградата на Световната банка

Директори на Световната банка: Банката да не инвестира в изкопаеми горива

Подкрепата с оборотен капитал чрез НАП продължава през следващата седмица

Подкрепата с оборотен капитал чрез НАП продължава през следващата седмица

Екостикерите ще струват 4,70 лв.

От април автомобил на преглед само с платена Гражданска отговорност" (Обзор)

Покажи още

Последно от

Последно от

Видеосъдържание

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber