Юристи разплитат онлайн и без пари заплетени казуси със земеделски имоти

https://www.24chasa.bg/novini/article/8779868 Юристи разплитат онлайн и без пари заплетени казуси със земеделски имоти Юристи разплитат онлайн и без пари заплетени казуси със земеделски имоти www.24chasa.bg
Юристи разплитат онлайн и без пари 
заплетени казуси със земеделски имоти

За първи път услугата е достъпна и за българи, които живеят зад граница

Висококвалифицирани юристи на лидера в управлението на земеделски земи „Агрион“ ще дават безплатни правни консултации за всички собственици и ползватели на земя, както и на потенциални купувачи на земеделски имоти.

Добрата новина е, че това ще става дигитално, от всяка точка на България и света, където и да живеят собственици на българска земя.

Консултациите се провеждат през сайта на компанията, където има изградена секция https://www.agrion.bg/bg/legal/.

От предложението могат да се възползват собственици на земи и наследници на ниви, както и всички, които искат да разберат как могат ефективно да стопанисват земята си или да купят земя. За първи път тази услуга е достъпна и за българи, които притежават имоти, но живеят зад граница.

Освен през секцията в сайта клиентите могат да се свързват с юристите на „Агрион“ през безплатния национален номер 08001166 и през системата за чат на живо на сайта. Експертите на „Агрион“ са на разположение на клиентите за обстойна консултация за всички аспекти на сделката.

„Земята е един от най-ценните, макар и често подценявани активи. Заплетените юридически казуси с наследници и арендатори понякога обезкуражават тези, които имат собственост, да получават доход от нея. С безплатните консултации искаме да помогнем за разрешаването на тези проблеми, за да могат собствениците да печелят от земеделските си земи по най-добрия начин. На рзаположение сме да разясним на клиентите всички аспекти на евентуална сделка за покупка и продажаба на земеделска земя“, заявиха от „Агрион“.

„Новите технологии са не само предизвикателство за имотния сектор, но и възможност да стигнем до максимален кръг от хора, които имат нужда от правен съвет. С новата ни платформа стигаме до всички, които се интересуват от земята си, но нямат възможност да се консултират с експерт как да я управляват“, допълват от дружеството.

Най-честите казуси, които разрешават юристите на „Агрион“, са наследствените. Обичайно е наследствената земя да е разпокъсана между десетки собственици, някои от които дори не живеят в България. Правистите на „Агрион“ са доказали, че могат да намират решения на случаи дори с по 30 съсобственици от различни части на страната и чужбина.

Тежък проблем могат да се окажат и договорите за наем и аренда. Стопаните често не са наясно с процедурите и правата си и в такива случаи търсят помощ от „Агрион”. Тези, които не са доволни от досегашните си контракти, могат да получат съвет как да ги прекратят и да постигнат по-добри условия.

Друга много популярна услуга в онлайн платформата на „Агрион” е безплатната оценка на стойността на земята. Хората, които искат да разберат цената на земята си или да я продадат изгодно, бързо и без излишна бюрокрация получават оценка за нея, след като попълнят онлайн заявка (www.agrion.bg/sell/)

"Агрион" е първата българска компания, която надгради професионалните стандарти за управление на земеделска земя с най-модерните технологии.

Компанията гарантира коректна цена за всеки терен, тъй като за разлика от други не използва осреднени оценки, а работи по специално създаден алгоритъм с различни показатели, гарантиращ прецизна и адекватна оценка.

През годините компанията разви екип от висококвалифицирани специалисти в сделките със земеделска земя, които могат да намерят решение на всеки казус – независимо дали е свързан с покупко-продажба, отдаване под наем или аренда на ниви.

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Бизнес

Хотелските услуги в целия ЕС са с най-ниски цени в България.

Хотели, цигари и алкохол най-евтини у нас от целия ЕС (Обзор)

Законът за свободната търговия в Хайнан отразява решимостта на Китай да продължи с отварянето си към света

Законът за свободната търговия в Хайнан отразява решимостта на Китай да продължи с отварянето си към света

Биткойнът е най-популярната криптовалута.
СНИМКИ: РОЙТЕРС

Биткойнът поевтиня за кратко под 30 000 долара за пръв път от януари

България, Румъния и Полша с най-евтини основни стоки в ЕС

България, Румъния и Полша с най-евтини основни стоки в ЕС

Министър Стела Балтова разговаря с посланика на Румъния у нас

Министър Стела Балтова разговаря с посланика на Румъния у нас

Китай откри богато находище на шистов нефт

Китай откри богато находище на шистов нефт

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber