Свежи български предложения от BILLA Градини в летния асортимент на веригата

https://www.24chasa.bg/novini/article/8629437 Свежи български предложения от BILLA Градини в летния асортимент на веригата Свежи български предложения от BILLA Градини в летния асортимент на веригата www.24chasa.bg
Свежи български предложения от BILLA Градини в летния асортимент на веригата

Всички зеленчуци и плодове от марката са със значително намалени количества или дори без пестициди

С началото на летния сезон настъпва и времето на истински свежите и сочни плодове и зеленчуци. С богато разнообразие от предложения с марка BILLA градини BILLA гарантира винаги качествени и вкусни плодове и зеленчуци на потребителите.

Всички те са

от внимателно подбрани сортове

и отгледани с грижа и внимание в над 150 български градини, лозя и оранжерии из цялата страна.

Като част от дългогодишната си корпоративна политика за подкрепа на родните производители и насърчаване на местния бизнес BILLA стартира проекта BILLA Градини. Вече над 6 години компанията си партнира с български производители за качествени плодове и зеленчуци.

В кампанията BILLA разработва и предоставя на над 30 внимателно селектирани родни производители

специални планове

за намаляване на пестицидите. Това означава, че всички зеленчуци и плодове с марка BILLA Градини са със значително намалени количества или дори без остатъчни количества пестициди.

„За BILLA винаги е било приоритет да осигурява на клиентите всекидневен достъп до богат и качествен асортимент от продукти. Това е и основната причина за създаването на собствения ни бранд BILLA Градини. Благодарение на програмата за намаляване на пестициди всички наши клиенти имат достъп до първокачествени, разнообразни и вкусни плодове и зеленчуци. Освен това продуктите с марка BILLA Градини гарантират на потребителите, че поднасят на масата си продукти, които са с изключително ниски или дори без никакви количества пестициди“, коментира Норберт Мисбранд, управител на BILLA България.

В разнообразния летен асортимент на търговската верига всяка седмица клиентите могат да избират от редица

промоционални оферти

на любимите си български краставици и домати, моркови, тиквички, салати, свежи ябълки, ягоди, череши и много други.

За да гарантират винаги високото качество на асортимента си от български плодове и зеленчуци под собствена марка, експертите на BILLA

строго контролират процеса

на производство – от момента на засаждането до опаковането, транспорта и съхранението на плодовете и зеленчуците в магазините.

Агрономи извършват регулярни одити на земеделските производители, които отглеждат плодове и зеленчуци по програмата за намаляване на пестицидите. Пробите се изпращат в сертифицирани лаборатории, а резултатите от тестовете са достъпни за всички на сайта на www.billa.bg.

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Подкрепям българското

Семейство Добреви: Kaufland ни помага да предлагаме зеленчуци с изключително качество

Семейство Добреви: Kaufland ни помага да предлагаме зеленчуци с изключително качество

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber