Райфайзенбанк, служителите й и широката общественост събират пари за 3 болници в помощ за борбата им с COVID-19

https://www.24chasa.bg/novini/article/8362309 Райфайзенбанк, служителите й и широката общественост събират пари за 3 болници в помощ за борбата им с COVID-19 Райфайзенбанк, служителите й и широката общественост събират пари за 3 болници в помощ за борбата им с COVID-19 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

През тази година Райфайзенбанк стартира по-рано традиционната си дарителска кампания „Избери, за да помогнеш“, тъй като пандемичната обстановка с разпространението на коронавируса, налага подкрепа за болниците, които са на първа линия в борбата с нея, съобщиха от банката.

С набраните средства ще бъдат подкрепени Военно-медицинската академия за закупуването на диагностични тестове за коронавирус, Александровска болница за купуването на специални облекла, консумативи и дезинфектанти, както и Пирогов за оборудването на вирусологична лаборатория.

Общата събрана сума от служителите и от банката ще бъде разделена поравно между трите болници, като ще бъде преведена директно по техните сметка.

Сумата включва личните дарения на всеки един служител на Групата Райфайзен в България, както и 150 000 лв., които банката ще добави към тях.

В допълнение на това, дарения ще може да прави и широката общественост чрез виртуалния ПОС на сайта на кампанията izberi.rbb.bg, директно по сметките на трите болници.
Кампанията на Райфайзенбанк ще продължи до 3 април, но гражданите ще могат да правят своите дарения директно към болниците и след това.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Невидимите герои

Последно от 24 здраве лого

Мнения

Последно от мила бг лого

Последно от

Последно от 168 часа лого

Последно от

Още от Невидимите герои

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber