Победител в "Големите малки" помага на други малки бизнеси в кризата

https://www.24chasa.bg/novini/article/8361365 Победител в "Големите малки" помага на други малки бизнеси в кризата Победител в "Големите малки" помага на други малки бизнеси в кризата www.24chasa.bg
CloudCard подава ръка на малкия и среден бизнес да се справи в ситуацията, в която множество физически магазини са принудени да затворят.
CloudCard подава ръка на малкия и среден бизнес да се справи в ситуацията, в която множество физически магазини са принудени да затворят.

Българската ИТ компания CloudCart предлага решение за малки и средни фирми, чиито продажби са спаднали или изцяло прекъснати, заради извънредното положение с корона вируса. 

Фирмата помага на засегнатите фирми да отворят собствени онлайн магазини без първоначална инвестиция. "Всеки може да стартира бизнеса си абсолютно безплатно с CloudCart до първите си 1000 лв. оборот", обявиха от компанията. 

Интуитивният софтуер прави процеса по изграждане - бърз и лесен. Фирмата дава и напътствия на новите си клиенти как да управляват платформите за търговия онлайн.

"Докато малки и средни предприятия масово са принудени да съкращават персонал и дори да затварят, компании като CloudCart дават възможност да правят обратното, а именно да отварят отново, само че онлайн", посочват от фирмата. 

За последните три дни платформата е дала решение за справяне с проблемите на 3 малки бизнеса и им помогна да продължат дейността си, като доставят продукта си до хората. Това са бар за крафт бира, магазин за ръчно изработен порцелан и виртуална галерия на български визуален артист.

"Изправени сме пред глобална криза. Решенията, които хората и бизнеса в България ще вземат през следващите няколко месеца вероятно ще оформят живота по света и у нас за години напред. Обявяването на извънредно положение на 13 март и затворените бизнеси в България означава безброй трудности. Безспорно е, че тежкият удар върху българската икономиката ще има ефект не просто върху печалбите, но и под формата на изпитания от чисто човешко измерение. Ето защо, сега е труден, но и важен момент да се опитаме да трансформираме своя бизнес и да осигурим неговата стабилност в онлайн пространството", смятат от CloudCart.

CloudCart, помага както на стартиращи, така и на мигриращи бизнеса си клиенти.

Фирмата бе сред победителите в последното издание на конкурса "Големите малки". Това е нициатива на "24 часа" за насърчаване на малкия бизнес в България. Всяка година вестникът организира конкурс за иновативни малки фирми, като наградата за победителите е реклама на стойност 10 000 лв в изданията и сайтовете на Медийна група България.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Бизнес

По кръга ще го познаете

По кръга ще го познаете

СНИМКА: Pixabay

"Епъл" за пръв път надхвърли 100 млрд. долара приходи за тримесечие

СНИМКА: Pixabay

"Фейсбук" приключва пандемичната 2020-а с над 28 млрд. долара печалба

Илон Мъск СНИМКА: Ройтерс

"Тесла" за пръв път излиза на годишна печалба


Лаптопите са хитът за пазаруване по време на пандемията.

СНИМКА: “24 ЧАСА”

Купуват с 18% повече лаптопи на изплащане в пандемията, търсят се двойно по-скъпите

КЕВР проведе заседанието си онлайн.

Над 7% по-скъп газ от 1 февруари, не пипат парното

Покажи още

Последно от

Последно от

Видеосъдържание

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber