Андрей Слабаков: Децата се учат на ценности у дома, от майка си и баща си, а не от родител 1 и 2

https://www.24chasa.bg/novini/article/7468066 Андрей Слабаков: Децата се учат на ценности у дома, от майка си и баща си, а не от родител 1 и 2 Андрей Слабаков: Децата се учат на ценности у дома, от майка си и баща си, а не от родител 1 и 2 www.24chasa.bg

Режисьорът Андрей Слабаков е част от гражданското представителство в листата на ВМРО за евроизборите. Той е граждански активист, спечели поддръжката на българите с ясната си и мъжка позиция по редица въпроси у нас, яростен противник на джендър пропагандата. За да го подкрепите на изборите, гласувайте с 3 в интегралната бюлетина за ВМРО – Българско национално движение и 104 в полето за преференции – за Андрей Слабаков.

- Г-н Слабаков, кампанията върви към своя край и в нея Вие не изневерихте на стила си.

- Не знам дали е стил, аз просто казвам това, което мисля. Хората, които ме познават, знаят, че съм такъв. Аз казвам онова, което мисля, държа на мнението и позициите си, затова приех да се включа в листата на ВМРО.

- Преди няколко дни споменахте, че за ВМРО биха гласували хора, които могат да мислят сами. Защо смятате така?

- Защото това е самата истина. Листата е такава, че тя предразполага подкрепа от българите с активна гражданска позиция. В нея има успели хора в различни сфери, има много готини млади хора, водач е най-активният български евродепутат Ангел Джамбазки, благодарение на когото българите изобщо разбраха, че в ЕП има български евродепутати.

Освен това се убедих, че всички в листата на ВМРО сме от едно семейство – от българското семейство. За нас България е над всичко, първо е България, после са другите неща – фактори, европейски семейства и подобни глупотевини. Аз имам само едно семейство – България.

- Споменахте думата „семейство“, от тази гледна точка – как бихте защитили традиционното семейство, ако бъдете избран в Европейския парламент?

- Като изразявам ясно мнението си – семейството е съюз между мъж и жена, които се обичат и създават децата. Съответно децата си имат майка и баща, които да ги възпитават и да им дават път в живот, а не родител 1 и родител 2 - понятия, които не разбирам. Винаги бих гласувал срещу подобни глупости. Това са несъстоятелни неща, тези „ценности“ не са европейски, не са и български такива, те са либерални ценности, а аз пък не съм либерал, аз съм българин. За мен България и Европа са християнството, традиционното семейство между мъж и жена, богата култура и т.н. Това бих защитавал като български представител. Всякакви други измислени конвенции и пактове не ги подкрепям, смятам ги за излишни. Те не отговарят на това, което сме ние, българите.

- ВМРО и Ангел Джамбазки изповядват идеята за Европа на нациите/отечествата, каква е позицията ви?

- Подкрепям напълно. То в крайна сметка именно това представлява Европейският съюз. Съюз между равноправни държави и нации, чиито граждани са с еднакви права. Българите сме равни на германците и французите, не сме втора ръка, нито е редно да сме на втора скорост. Европа на няколко скорости искат именно големите страни в Западна Европа. Tе искат Европа да е федерация, а ние да сме периферия. Аз федерация не желая, размиване на националните идентичности, които да са заменени от т.нар. либерални ценности. Държа на нашата българска идентичност, ние имаме род и родина, имаме културно и историческо наследство, които ни правят това, което сме. Ако не бъдем добри българи, които да уважават и ценят своята национална и културна, християнска, идентичност, то няма как да бъдем добри европейци.

- Какво е вашето мнение по миграционния въпрос?

- Мнението ми е, че Европа е люлка на християнската цивилизация, не съм съгласен тук да идват хора, които не се съобразяват с това, искат да получават социални помощи, правейки каквото си пожелаят. Не съм съгласен в Европа и в България по-специално да идват хора, които искат да налагат своя начин на живот - особено когато той често е деструктивен. Няма да спазваме правилата, но искаме социални помощи, горе-долу това е т.нар. миграционен въпрос. Ние в България го знаем добре това нещо, хиляди наши съграждани живеят именно така – не зачитат правилата, не ходят на училище, не образоват децата си, а искат социални помощи. Именно това трябва да подкрепя Европа – малцинствените групи да се интегрират наистина, да ходят на училище, да добиват образование и квалификация и да бачкат за хляба си, както го правим всички останали. Без здраво семейство, което да възпитава в тази насока, няма да стане. Преди училището, улицата и работата хората се учат на ценности у дома, от майка си и баща си, а не от родител 1 и 2.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Евроизбори

ЦИК: Предаването на изборните книжа и машини за гласуване е нормално и в срок

В Централната избирателна комисия беше проведена съвместна среща с представители на министерството на вътрешните работи и фирмата изпълнител на обществената поръчка за машинно гласуване „Сиела Норма“ АД във връзка с предаването на изборните книжа и материали, и машините за гласуване до избирателните секции, съобщиха от ЦИК.

Сидеров: Да си вземем от Европа това, което ни отне!

Партия АТАКА връчи специална стипендия на дванайсетокласника Юлиян Парталев, който иска да учи международни отношения в Москва. С дарението младежът ще си помогне за образованието, а след като завърши, ще продължи развитието си в България. Награждаването стана по време на закриването на кампанията на АТАКА в столичната галерия „Стил” 2,

Не потребител на чужди модели, а истински policy maker

БЮЛЕТИНА 17 Петър Клисаров е основател и председател на партия „Пряка демокрация“ Роден в София през 1968 г. Висше образование – бакалавър по философия и магистър по реторика в СУ Бизнес мениджмънт – George Brawn College – hospitality industry Toronto school of Business 2001-2005 – представител на Atomic Energy of Canada при търговете за

Андрей Ковачев: Важно е да гласуваме, за да продължи европейската солидарност да бъде част от живота ни

Важно е да гласуваме, за да продължи европейската солидарност да бъде част от нашия живот. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев по време на фолклорен концерт в парк „Герена“, организиран от ГЕРБ-Подуяне, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. На събитието присъстваха народните представители Евгения Алексиева,

Габриел в Димитровград: Гласувайте за ГЕРБ с №12 в бюлетината, за да пребъде силна България в обединена Европа

Нашата кампания е позитивна от самото й начало. Показахме резултатите от нашата работа през годините, но в същото време не бяхме агресивни като политическите си опоненти. Получихме много идеи от хората и начертахме нови цели, към които ще се стремим в бъдеще. Така обобщи изминалата предизборна кампания водачът на листата на ГЕРБ и СДС за

АТАКА ще си сътрудничи с партията на Путин

Заместник-секретарят на Генералния съвет на управляващата партия в Русия Андрей Климов пожела успех на АТАКА на евроизборите Ръководството на партия АТАКА - Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Явор Нотев, проведе среща с партията на Путин „Единна Русия”. Тя се състоя в Централния изпълнителен комитет на партията в Москва.

Последно от лого

Мнения

Последно от лого

Последно от

Последно от лого

Последно от

Още от Евроизбори

Андрей Ковачев: Само ГЕРБ е доказал, че изпълнява дадените обещания

„Отделете по няколко минути на 26 май, за да изпълните своя граждански дълг, като гласувате на европейските избори“, призова в Пловдив кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев при срещата си с колектива на голяма шивашка фирма. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. „Подкрепете ни в неделя с №12 в интегралната бюлетина.

Андрей Ковачев и Ева Майдел: На 26 май гласувайте за европейска и демократична България

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев и Ева Майдел се срещнаха с граждани по Главната пешеходна улица на Пловдив. Те призоваха жителите и гостите на града да бъдат активни и да гласуват на 26 май на изборите за членове на Европейския парламент. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Мария Габриел: С висока избирателна активност ще изпратим сигнал за България, задаваща приоритети

Българският бизнес произвежда продукция с високо качество. Инвестициите водят до заетост, а заетостта повишава жизнения стандарт. Ще работим Европа да бъде още по-близо до българските предприятия. Това каза на среща с работниците във вагоноремонтния завод в град Септември водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел.

Ева Майдел: За нас е важно Европа да достигне до всеки български гражданин

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев и Ева Майдел се срещнаха в Пловдив с екипа на водещо предприятие за обработка на месо и производство на колбаси. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. „Повишаването на доходите и жизнения стандарт, на социалните придобивки и подобряване на градската среда е една от основните ни теми в

Емил Радев във Вълчи дол: Работя за Европа без двойни стандарти

Трябва да доведем до успешен край борбата срещу двойните стандарти при храните. Тя е в името на здравето на 100 млн. граждани на Източна Европа. Настоявам за създаването на общоевропейски контролен орган, който да противодейства адекватно на нелоялните търговски практики. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Емил Радев на

Емил Радев в Девня: Европейското финансиране дава нов облик на училища и детски градини

С европейската солидарност активната местна власт може да направи много за преобразяването на населените места. Девня е отличен пример как чрез европейските програми се създават по-добри условия за образованието на децата, по-добра среда в училищата и градините. Това коментира кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Емил Радев при

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber