Цветелина Янчева, мениджър екип в “Максима 13”: Fibank помага на BG фирма да внася световна козметика

https://www.24chasa.bg/novini/article/7134769 Цветелина Янчева, мениджър екип в “Максима 13”: Fibank помага на BG фирма да внася световна козметика Цветелина Янчева, мениджър екип в “Максима 13”: Fibank помага на BG фирма да внася световна козметика www.24chasa.bg
Цветелина Янчева

Компанията предлага професионални продукти за коса и гримове

Българската фирма “Максима 13” внася у нас професионални продукти за коса, гримове и коси за удължаване с най-високо качество.

“Занимаваме се основно с красота. Мисията ни е да правим хората щастливи.” С тези две изречения Цветелина Янчева, мениджър екип, обобщава дейността на компанията, която е създадена преди 5 години.

Фирмата си е избрала по една марка за всеки тип продукти, с която да работи. Продуктите за грижа за косата и професионалната боя са от Белгия. Те се произвеждат от фризьори за фризьори и е помислено до най-малкия детайл, така че при работата с тях да е максимално удобно. “При тези продукти държим цена, която да е конкурентоспособна, за да можем да се наложим на пазара и да сме достъпни за всеки”, уточнява Янчева.

При гримовете обаче фирмата работи с по-луксозни салони. Марката е италианска и е от по-високия ценови клас.

Към този тип клиенти е насочен и най-новият продукт на “Максима 13” - коси за удължаване на стикери, които са внос от Германия. Това е един от най-новите методи за удължаване на коса. При него се слагат два стикера коса, а тази на клиента остава по средата, като по този начин остава максимално защитена и не се третира. След 2-3 месеца се прави поддръжка абсолютно безвредно, почиства се и се слага наново. Така косата може да се използва години наред от клиента.

Фирмата изготвя и индивидуални оферти, за да предостави възможност и на по-малките салони да работят с нея.

“Обикновено си избираме марките на изложения в чужбина. Спираме се на няколко, изпробваме продуктите сами и изираме най-доброто. За нас е важно не само качеството на продукта, но и вниманието и отношението на производителя. Държим много на качеството, избираме с голямо внимание продуктите, които предлагаме на пазара. Идеята ни е да бъдем нещо специално, а не просто част от всички”, разказва Цветелина Янчева.

Освен нея във фирмата работят още 5 човека. Те са заедно от 15 години - натрупали са целия си опит заедно, а впоследствие са решили да създадат и общ бизнес.

В екипа си имат също фризьор, маникюрист и гримьор. Тяхната основна задача е да представят продуктите на други професионалисти - именно затова работното им пространство е наречено експириънс център - център за преживявания. “Това е място, където професионалистите могат да дойдат и не просто да си купят нещата, а да ги пипнат и да ги преживеят. Могат да доведат свои клиенти или ние да се погрижим за тях самите.

Основно го използваме за обучения, демонстрации, курсове. Имаме възможност да поемаме и крайни клиенти, когато някой желае, но основната ни идея е професионалистите да изпробват продукта - така и ние сме сигурни, че те ще ги харесат”, казва Янчева. Момичетата са нарекли това място “Експириънс център Бютимакс”

“При гримовете изкарваме нова серия два-три пъти годишно и правим представяния, при продуктите за коса - когато има нови цветове и тенденции при боядисването или нови стилизиращи продукти. Повечето семинари ги правим безплатно като бонус към нашите клиенти, затова, че работят с нас”, допълва още тя.

Фирмата си има и офис зона, в която се поддържат страницата ѝ, представянето ѝ в социалните медии, рекламата. Счетоводството и банкирането също се водят оттам.

А банкирането се управлява много лесно, когато се работи с Fibank, споделя Янчева: “Изключително удобни са новите кешбанкомати, особено за фирма - минаваш, внасяш парите, когато си в движение в града без да чакаш. Защото на нас ни се налага да ходим по салони, да доставяме поръчки и когато взимаме парите, оборотът в края на деня може да се внесе в банката, а ако на някой друг от фирмата му се наложи да изтегли сума, това може да се направи и след работното време на банката.

И макар “Максима 13” да работи с Fibank от по-малко от една година, тя вече оценява предимствата ѝ. В началото компанията тръгва с друга банка, но с времето екипът преценява, че е по-добре да я смени.

Сега те се възползват от продукта овърдрафт и бизнес програмата за жени предприемачи “Смарт лейди”. Тя изцяло пасва на фирмата, тъй като дейността ѝ е напълно насочена към дамите, а и екипът е едно изцяло женско царство.

Половината от тях обаче са клиенти на банката от повече от 10 години.

За Янчева успехът е цел: "Може би утопия, но все пак цел, която ни кара винаги да се развиваме и да продължаваме напред. И където и да достигнем, винаги да искаме да качим още една стълба по-нагоре. В ежедневието си ние винаги търсим усъвършенстване, но когато спрем и се огледаме - да, определено сме удовлетворени и успели."

Целият им екип са заклети поддръжници на идеята да останат в България. Предпочитат да развиват своята държава, отколкото да избягат и да им е “по-лесно”, въпреки че са наясно, че никъде не е лесно. Предпочитат, ако им е трудно, да им бъде трудно тук и определено са оптимисти за държавата ни.

"От Fibank сме страшно доволни - те са много точни, много коректни. Онлайн банкирането им е много изчистено и улеснено. Аз съм клиент на банката от 2004 г., ако не и от по-отдавна, и за всичките тези години мога да кажа, че с Fibank се работи много лесно. Продуктите, които предлагат, са всичко, от което човек има нужда. Когато отидеш в банката, дори и да не използваш онлайн банкирането, макар че то е много удобно, в клоновете нещата се случват нещата бързо, точно и ясно. Ако работата с тях може да се обедини в една дума, това ще е спокойствие. А в днешно време в забързаното ежедневие спокойствието е много ценно", споделя Янчева за работата си с Fibank.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Бизнес

От днес започват “Балкански поток”, 308 км тръби ще са готови до 1 януари (Обзор)

Борисов: С Русия отношенията ни са делови и от взаимна изгода Бойко Борисов посочи ползите: ще печелим от транзитни такси, в следващите 20 години приходите на “Булгартрансгаз” ще се увеличат двойно От днес започва строежът на газопреносната инфраструктура през България от границата с Турция до тази със Сърбия

София привлича инвеститори с четири нови индустриални зони

София ще привлича инвеститори с четири нови индустриални зони. Най-голямата ще е на територията на “Кремиковци”, “Нови Искър” и “Връбница”. Това е нашата надежда за привличането на стратегически инвеститор в града, обясни кметът на София Йорданка Фандъкова на среща с Германо-Българската индустриално-търговска камара  и фондация "Конрад Аденауер"

В Тибет започна строителството на най-високата в света електромрежа

Във вторник в Тибетския автономен район бе даден стартът на най-високия в света проект за пренос и трансформиране на енергия. С обща дължина от 1 689 км, той тръгва от гр. Шигадзе и стига до префектура Нгари, простирайки се през замръзнали и необитавани земи, предава Радио "Китай". За реализирането на проекта са необходими общо 7,

Разрешават лова в заразени зони с чума?

Груповият лов на дива свиня може да бъде разрешен в зоните, засегнати от африканска чума по свинете. Промяната все още се обмисля. Мерките и указанията, които са за тези райони, ще претърпят градация. При всяко положение ще са по друг начин, категоричен бе зам.-министърът на земеделието Атанас Добрев.

Приходите от е-винетки до момента са над 325 млн.лв.

Проф. Асенов: Готови сме да организираме обучения на бизнеса за тол системата в изнесени демонстрационни центрове До момента са продадени над 6, 5 млн. електронни винетки на стойност повече от 325 млн. лв. За сравнение за цялата 2018 година приходите от винетки са 357 млн. лв. В летните месеци има съществен ръст в постъпленията от транзитния

В област Добрич се строят 13 жилищни сгради с 32 апартамента

През второто тримесечие на 2019 г. местните администрации на територията на област Добрич са издали разрешителни за строеж на 32 жилищни сгради със 110 жилища в тях и с 9581 кв. м разгъната застроена площ и на 36 други сгради с 11 438 кв. м такава площ - съобщават от отдел „Статистически изследвания”-Добрич

Последно от лого

Мнения

Последно от лого

Последно от

Последно от лого

Последно от

Още от Бизнес

България и Република Корея ще си сътрудничат в развитието на транспорта и бизнеса

Правителството прие Решение за одобряване на проект на Меморандум за разбирателство между българската Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) към министъра на икономиката и Агенция за насърчаване на търговията и инвестициите на Република Корея (KOTRA). Меморандумът ще подпомогне развитието на двустранното

България е на челните места в привличането на инвестиции по плана "Юнкер"

Създаденият по плана „Юнкер“ Европейски фонд за стратегически инвестиции се очаква да мобилизира 433,2 млрд. евро инвестиции, стана ясно след последното заседание на Съвета на директорите на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ). Към септември 2019 г. са одобрени сделки за финансиране на стойност 79,7 млрд

Търговските преговори едва ли ще преодолеят разделението между САЩ и Китай

Представители на САЩ и Китай ще възобновят търговските преговори в края на седмицата, но всяко споразумение, което най-големите световни икономики биха постигнали се очаква да бъде повърхностно решение на проблема. Търговската война се задълбочи в политическа и идеологическа битка, която отива далеч отвъд митата, коментират търговски експерти,

Борисов: От утре започва строежът на Балкански поток от саудитската компания „Аркад" (Обновена)

От утре започва строежа на газопреносната инфраструктура от турско-българската до българо-сръбската граница, след като „Булгартрансгаз" и саудитската компания „Аркад" подписаха договор в Министерския съвет. Тя е част от така нар. Балкански поток. Тръбите са на 90% на пристанищата в България и от утре започват да ги разпръскват по трасетата

Стартира нова онлайн платформа за търсене на работа

България отбеляза Европейския ден на труда в София с трудова борса и за първи път - платформа за онлайн търсене на работа. Тя позволява на работодатели и търсещите работа не само физически на място да се срещнат, но и в реално време онлайн. Проектът се осъществява от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта с

Томислав Дончев: Нужни са още 7 до 10 индустриални зони, готвим специални закони

„Правителството подготвя специално законодателство за индустриалните зони, защото имаме нужда от още 7 до 10 индустриални зони. Тук е едно от местата, където има огромен потенциал да се създаде една от тях". Това коментира вицепремиерът Томислав Дончев, който бе на посещение в Севлиево. Двамата с кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов обсъдиха

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber