Росен Димитров: С подкрепата на Fibank световна компания за бельо отваря у нас нови магазини

https://www.24chasa.bg/novini/article/7078200 Росен Димитров: С подкрепата на Fibank световна компания за бельо отваря у нас нови магазини Росен Димитров: С подкрепата на Fibank световна компания за бельо отваря у нас нови магазини www.24chasa.bg
Росен Димитров

Мисията на компанията е жените от всички възрасти да се чувстват прекрасни и женствени, казва  управителят на “Триумф Интернационал”

Най-важно за една жена, когато купува бельо, е усещането за удобство и комфорт. Дори да не чувства, че го носи, то трябва да подчертава женствеността и грациозността ѝ. Водени от това вярване, повече от 18 години “Триумф Интернационал” помага на потребителите в България да имат висококачествено и изискано бельо.

Българският офис е част от международната фирма за бельо “Триумф Интернационал”. Той съществува от 2000 г., но артикулите “Триумф” са познати у нас още по времето на социализма. Това разказа Росен Димитров, управител на българския офис на международната фирма за бельо.

“Създаваме продукти, които да са хем съблазнителни, хем функционални и иновативни”, казва той. Такъв например е сутиенът с магически банели или този с телескопичен край, има и модел с дишащи чашки.

Всички артикули на бранда може да бъдат открити в някой от седемте собствени магазина и в над 80 партньорски обекта в цялата страна.

“С над 131 години опит, ние сме специалисти в областта на бельото. Произвеждаме иновативни и женствени модели за всички нужди, размери и форми”, обяснява Димитров. С марката “Триумф” се предлага разнообразно бельо - от най-финото и изкусително до най-високофункционалното, от модели за всеки ден до такива за спортни тренировки.

“Има няколко вида потребители - едни държат на съблазнително бельо, да се чувстват изкусителни, други жени предпочитат бельото да не се усеща - за тях има сутиени без банели, има и такива, които искат сутиени за спорт или за следоперационни интервенции”, обяснява Димитров. Като предимство отбелязва, че предлагат голямо разнообразие от сутиени с чашка с голям размер. Това е плюс за българския пазар, защото жените с по-голям размер трудно намират подходящия артикул.

Мисията на компанията е жените от всички възрасти да се чувстват “прекрасни и женствени във всички етапи на техния живот”. За целта помагат и близо 25 000 служители в цял свят.

Компанията помага на жените да намерят точния си размер, изхождайки от факта, че над 75% от тях носят грешен, казва Димитров.

“Мога да се похваля, че имаме много лоялни клиенти, които държат на нашия бранд от години. И предават любовта си на следващото поколение. Това със сигурност е доказателство, че сме успешни”, добавя Росен Димитров.

В България се провеждат обучения поне два пъти годишно. На тях екипът учи маниерите на обслужване, как да разбира нуждите на клиентите, да предложи подходящия артикул.

“При постоянно променящ се свят и бизнес е много важно да обучаваш и тренираш персонала си”, вярва Димитров. Убеден е, че качествен екип се задържа, ако се инвестира в квалификацията му. Търси служителите си по различни критерии, в зависимост от това дали ще работят в производстото, доставките или в магазинната мрежа.

С Първа инвестиционна банка работят от 2013 г., след като банката придобива 100% от МКБ Юнионбанк.

“Аз лично нямах никакви притеснения от промяната на банката, защото като физическо лице съм клиент на Първа инвестиционна банка от създаването ѝ. В последните години благодарение на онлайн банкирането вече не се налага да посещавам офисите на банката, което изключително ме улеснява”, казва Димитров. Използва услугите и на частното банкиране, като подчертава, че е доволен от бързината на обслужване за всякакъв тип операции - от покупка на валута до междубанкови преводи.

"За нас успехът е да накараме жените да се чувстват уверени и женствени, като им помогнем да намерят своя “Триумф”. Повечето жени не знаят какво търсят или какъв размер им е необходим. В нашия магазин им помагаме да открият най-подходящия модел за тях. Това само по себе си е успех", казва той. 

И добавя: "Познат бранд сме в страната още от времето на комунизма и беше естествено развитие да стъпим официално на българския пазар"

Компанията планира да продължи експанзията си в САЩ и Мексико, където започва бизнес през 2013 г. В България също ще разраснат дистрибуцията си. Това ще стане с откриването на нови магазини, главно в търговските центрове. Магазинът в столичния The Mall е с най-новата концепция на “Триумф” и е един от трите подобни в Източна Европа. Специалното оборудване на обектите може да се види засега само в София, Москва и Варшава.

 За избора на банка партньор:

За мен Първа инвестиционна банка предлага много добро съотношение между традиции и ниво на услуги, сигурност на онлайн банкирането и бързина в частното банкиране.

Отношението на екипа в частното банкиране е много добро. От хората зад телефона за връзка с клиенти винаги получавам бърза реакция и любезно отношение. Бързо, точно и ясно е определението за услугата, която получавам. Банката е партньор в разплащанията за бизнеса, затова е важно и процесите да вървят бързо и безпроблемно. Когато банката не просто не създава трудности, а улеснява бизнеса, помага за развитието му.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Бизнес

Германско издание: Не Турция, а България е фаворит за новия завод на Volkswagen

Изборът на място за новия завод на германския гигант Volkswagen в Източна Европа е в своята последна фаза, като на финалната права останаха България и Турция, предаде money.bg Очакваше се решението да а бъде взето през месец май, но беше отложено за есента, което даде още време за гадаене. Преди два дни едно от най-големите и авторитетни бизнес

Българи с награда “Джон Атанасов” поискаха помощ от Борисов за корупция в АПИ

След големия провал на старта на електронната винетка в началото на годината, група млади българи виждат възможност да решат проблема с повторно плащане на винетки при грешен номер. Този гаф беше и eдна от причините за оставки в ръководството на АПИ, както и националното Тол управление. След като видели неспособността на държавата да се справи с

Петролът поскъпва с над 3%

Петролните фючърси задълбочиха рязко днешното си възходящо движение и вече поскъпват с над 3%, след като енергийната информационна администрация (EIA) отчете изненадващо драматичен спад на складовите запаси на суров петрол в САЩ с цели 12,8 млн. барела за седмицата до 21-ви юни, предаде БТА.  Това представлява най-големият седмичен спад на

БЕХ не прие оставката на шефа на НЕК

Петър Илиев остава изпълнителен директор на Националната електрическа компания. На заседание на борда на директорите на Българския енергиен холдинг днес е било отхвърлено подаденото от Петър Илиев заявление от 19 юни за освобождаването му от длъжност като изпълнителен директор на „Национална Електрическа Компания“ ЕАД, съобщиха от холдинга.

Растежът на световната икономика ще се забави, ако търговската война САЩ - Китай ескалира

Растежът на световната икономика може да се забави до 2,4 на сто при ескалация на търговската война между САЩ и Китай. Това прогнозира в доклада си международната рейтингова агенция "Фич" (Fitch). Предишната предварителна оценка на агенцията бе за нарастване на световния брутен вътрешен продукт (БВП) с 2,7 на сто през идната година.

Забраниха продажбата на над 2500 маслинови масла в страната

1 153 проверки на предлаганите маслинови масла и растителни масла смес, с вложено в състава им маслиново масло, извърши дирекция „Контрол на храните“ към Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) на територията на всички области в страната, съобщават от пресцентъра на БАБХ. Контролните органи на БАБХ осъществиха извънредна тематична

Последно от лого

Мнения

Последно от лого

Последно от

Последно от лого

Последно от

Още от Бизнес

Спор за винетки: Фирма "Телетол" твърди, че се създава монопол за винетки, АПИ отрича

Агенция „Пътна инфраструктура не поддържа монопол на нито един Национален доставчик на услуги /НДУ/ за продажба на пътни такси – електронна винетка и толтакса. Това се посочва в позиция на АПИ, изпратена до медиите. В нея се отбелязва, че поводът са запитвания от медии за оповестени в публичното пространство твърдения за отношенията между Агенция

Животновъдите кандидатстват от 28 юни по схемата de minimis

От 28 юни до 15 юли 2019 г. ще продължи приемът на документи по схемата de minimis за земеделските стопани, отглеждащи крави, юници, биволи, овце – майки и кози – майки, одобрена с Решение на Управителния съвет на ДФ „Земеделие“ от 17.06.2019 г. Документи ще се подават лично или чрез упълномощено лице в областните дирекции на Фонда по постоянен

Агенцията по вписванията ще работи извънредно в събота

Очаква се в следващите 4 дни да бъдат внесени над 50 000 заявления за финансови отчети Всички офиси на Агенцията по вписванията ще работят извънредно в събота от 9 до 15,30 ч заради крайния срок за подаване на заявления за обявяване на годишните финансови отчети в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел,

БДЖ публикува регистър на обществените поръчки

С цел улеснен достъп до по-широк кръг от потенциални изпълнители и постигане на оптимални технически и финансови параметри, БДЖ публикува отделен пълен Регистър на обществените поръчки на дружествата “БДЖ-Пътнически превози” ЕООД и “БДЖ-Товарни превози” ЕООД. Той е достъпен на адрес http://tenders.bdz.bg.

Владислав Горанов: До края на годината ще влезем в еврочакалнята

Свидетели сме на много очаквания от големи западни компании и изместване цената на труда от Централна към Източна Европа да търсят мястото си тук. И ако ние през този кратък прозорец от възможности, не си решим уравнението, ще пропуснем шанса. Това заяви в Пловдив финансовият министър Владислав Горанов. "Няма да променяме данъците.

Томислав Дончев: Време е да търсим по-високи печалби и заплати

Какво се е случило в България в последното десетилетие, попита вицепремиерът Томислав Дончев на икономическия форум в Пловдив. И отговори:" БВП почти се е удвоил. 2,4 пъти е нараснал износът на стоки. Пет пъти са се увеличили аустсортсинг услугите". Как да се доближаваме до икономическото ядро на Европа, постави въпрос той.

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber