Росен Димитров: С подкрепата на Fibank световна компания за бельо отваря у нас нови магазини

https://www.24chasa.bg/novini/article/7078200 Росен Димитров: С подкрепата на Fibank световна компания за бельо отваря у нас нови магазини Росен Димитров: С подкрепата на Fibank световна компания за бельо отваря у нас нови магазини www.24chasa.bg
Росен Димитров

Мисията на компанията е жените от всички възрасти да се чувстват прекрасни и женствени, казва  управителят на “Триумф Интернационал”

Най-важно за една жена, когато купува бельо, е усещането за удобство и комфорт. Дори да не чувства, че го носи, то трябва да подчертава женствеността и грациозността ѝ. Водени от това вярване, повече от 18 години “Триумф Интернационал” помага на потребителите в България да имат висококачествено и изискано бельо.

Българският офис е част от международната фирма за бельо “Триумф Интернационал”. Той съществува от 2000 г., но артикулите “Триумф” са познати у нас още по времето на социализма. Това разказа Росен Димитров, управител на българския офис на международната фирма за бельо.

“Създаваме продукти, които да са хем съблазнителни, хем функционални и иновативни”, казва той. Такъв например е сутиенът с магически банели или този с телескопичен край, има и модел с дишащи чашки.

Всички артикули на бранда може да бъдат открити в някой от седемте собствени магазина и в над 80 партньорски обекта в цялата страна.

“С над 131 години опит, ние сме специалисти в областта на бельото. Произвеждаме иновативни и женствени модели за всички нужди, размери и форми”, обяснява Димитров. С марката “Триумф” се предлага разнообразно бельо - от най-финото и изкусително до най-високофункционалното, от модели за всеки ден до такива за спортни тренировки.

“Има няколко вида потребители - едни държат на съблазнително бельо, да се чувстват изкусителни, други жени предпочитат бельото да не се усеща - за тях има сутиени без банели, има и такива, които искат сутиени за спорт или за следоперационни интервенции”, обяснява Димитров. Като предимство отбелязва, че предлагат голямо разнообразие от сутиени с чашка с голям размер. Това е плюс за българския пазар, защото жените с по-голям размер трудно намират подходящия артикул.

Мисията на компанията е жените от всички възрасти да се чувстват “прекрасни и женствени във всички етапи на техния живот”. За целта помагат и близо 25 000 служители в цял свят.

Компанията помага на жените да намерят точния си размер, изхождайки от факта, че над 75% от тях носят грешен, казва Димитров.

“Мога да се похваля, че имаме много лоялни клиенти, които държат на нашия бранд от години. И предават любовта си на следващото поколение. Това със сигурност е доказателство, че сме успешни”, добавя Росен Димитров.

В България се провеждат обучения поне два пъти годишно. На тях екипът учи маниерите на обслужване, как да разбира нуждите на клиентите, да предложи подходящия артикул.

“При постоянно променящ се свят и бизнес е много важно да обучаваш и тренираш персонала си”, вярва Димитров. Убеден е, че качествен екип се задържа, ако се инвестира в квалификацията му. Търси служителите си по различни критерии, в зависимост от това дали ще работят в производстото, доставките или в магазинната мрежа.

С Първа инвестиционна банка работят от 2013 г., след като банката придобива 100% от МКБ Юнионбанк.

“Аз лично нямах никакви притеснения от промяната на банката, защото като физическо лице съм клиент на Първа инвестиционна банка от създаването ѝ. В последните години благодарение на онлайн банкирането вече не се налага да посещавам офисите на банката, което изключително ме улеснява”, казва Димитров. Използва услугите и на частното банкиране, като подчертава, че е доволен от бързината на обслужване за всякакъв тип операции - от покупка на валута до междубанкови преводи.

"За нас успехът е да накараме жените да се чувстват уверени и женствени, като им помогнем да намерят своя “Триумф”. Повечето жени не знаят какво търсят или какъв размер им е необходим. В нашия магазин им помагаме да открият най-подходящия модел за тях. Това само по себе си е успех", казва той. 

И добавя: "Познат бранд сме в страната още от времето на комунизма и беше естествено развитие да стъпим официално на българския пазар"

Компанията планира да продължи експанзията си в САЩ и Мексико, където започва бизнес през 2013 г. В България също ще разраснат дистрибуцията си. Това ще стане с откриването на нови магазини, главно в търговските центрове. Магазинът в столичния The Mall е с най-новата концепция на “Триумф” и е един от трите подобни в Източна Европа. Специалното оборудване на обектите може да се види засега само в София, Москва и Варшава.

 За избора на банка партньор:

За мен Първа инвестиционна банка предлага много добро съотношение между традиции и ниво на услуги, сигурност на онлайн банкирането и бързина в частното банкиране.

Отношението на екипа в частното банкиране е много добро. От хората зад телефона за връзка с клиенти винаги получавам бърза реакция и любезно отношение. Бързо, точно и ясно е определението за услугата, която получавам. Банката е партньор в разплащанията за бизнеса, затова е важно и процесите да вървят бързо и безпроблемно. Когато банката не просто не създава трудности, а улеснява бизнеса, помага за развитието му.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Бизнес

От утре започват “Балкански поток”, 308 км тръби ще са готови до 1 януари (Обзор)

Борисов: С Русия отношенията ни са делови и от взаимна изгода Бойко Борисов посочи ползите: ще печелим от транзитни такси, в следващите 20 години приходите на “Булгартрансгаз” ще се увеличат двойно От утре започва строежът на газопреносната инфраструктура през България от границата с Турция до тази със Сърбия

София привлича инвеститори с четири нови индустриални зони

София ще привлича инвеститори с четири нови индустриални зони. Най-голямата ще е на територията на “Кремиковци”, “Нови Искър” и “Връбница”. Това е нашата надежда за привличането на стратегически инвеститор в града, обясни кметът на София Йорданка Фандъкова на среща с Германо-Българската индустриално-търговска камара  и фондация "Конрад Аденауер"

В Тибет започна строителството на най-високата в света електромрежа

Във вторник в Тибетския автономен район бе даден стартът на най-високия в света проект за пренос и трансформиране на енергия. С обща дължина от 1 689 км, той тръгва от гр. Шигадзе и стига до префектура Нгари, простирайки се през замръзнали и необитавани земи, предава Радио "Китай". За реализирането на проекта са необходими общо 7,

Разрешават лова в заразени зони с чума?

Груповият лов на дива свиня може да бъде разрешен в зоните, засегнати от африканска чума по свинете. Промяната все още се обмисля. Мерките и указанията, които са за тези райони, ще претърпят градация. При всяко положение ще са по друг начин, категоричен бе зам.-министърът на земеделието Атанас Добрев.

Приходите от е-винетки до момента са над 325 млн.лв.

Проф. Асенов: Готови сме да организираме обучения на бизнеса за тол системата в изнесени демонстрационни центрове До момента са продадени над 6, 5 млн. електронни винетки на стойност повече от 325 млн. лв. За сравнение за цялата 2018 година приходите от винетки са 357 млн. лв. В летните месеци има съществен ръст в постъпленията от транзитния

В област Добрич се строят 13 жилищни сгради с 32 апартамента

През второто тримесечие на 2019 г. местните администрации на територията на област Добрич са издали разрешителни за строеж на 32 жилищни сгради със 110 жилища в тях и с 9581 кв. м разгъната застроена площ и на 36 други сгради с 11 438 кв. м такава площ - съобщават от отдел „Статистически изследвания”-Добрич

Последно от лого

Мнения

Последно от лого

Последно от

Последно от лого

Последно от

Още от Бизнес

България и Република Корея ще си сътрудничат в развитието на транспорта и бизнеса

Правителството прие Решение за одобряване на проект на Меморандум за разбирателство между българската Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) към министъра на икономиката и Агенция за насърчаване на търговията и инвестициите на Република Корея (KOTRA). Меморандумът ще подпомогне развитието на двустранното

България е на челните места в привличането на инвестиции по плана "Юнкер"

Създаденият по плана „Юнкер“ Европейски фонд за стратегически инвестиции се очаква да мобилизира 433,2 млрд. евро инвестиции, стана ясно след последното заседание на Съвета на директорите на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ). Към септември 2019 г. са одобрени сделки за финансиране на стойност 79,7 млрд

Търговските преговори едва ли ще преодолеят разделението между САЩ и Китай

Представители на САЩ и Китай ще възобновят търговските преговори в края на седмицата, но всяко споразумение, което най-големите световни икономики биха постигнали се очаква да бъде повърхностно решение на проблема. Търговската война се задълбочи в политическа и идеологическа битка, която отива далеч отвъд митата, коментират търговски експерти,

Борисов: От утре започва строежът на Балкански поток от саудитската компания „Аркад" (Обновена)

От утре започва строежа на газопреносната инфраструктура от турско-българската до българо-сръбската граница, след като „Булгартрансгаз" и саудитската компания „Аркад" подписаха договор в Министерския съвет. Тя е част от така нар. Балкански поток. Тръбите са на 90% на пристанищата в България и от утре започват да ги разпръскват по трасетата

Стартира нова онлайн платформа за търсене на работа

България отбеляза Европейския ден на труда в София с трудова борса и за първи път - платформа за онлайн търсене на работа. Тя позволява на работодатели и търсещите работа не само физически на място да се срещнат, но и в реално време онлайн. Проектът се осъществява от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта с

Томислав Дончев: Нужни са още 7 до 10 индустриални зони, готвим специални закони

„Правителството подготвя специално законодателство за индустриалните зони, защото имаме нужда от още 7 до 10 индустриални зони. Тук е едно от местата, където има огромен потенциал да се създаде една от тях". Това коментира вицепремиерът Томислав Дончев, който бе на посещение в Севлиево. Двамата с кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов обсъдиха

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber