Борисов: Аз съм като китайска капка, само трябва да ме насочат правилно (видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/6089910 Борисов: Аз съм като китайска капка, само трябва да ме насочат правилно (видео) Борисов: Аз съм като китайска капка, само трябва да ме насочат правилно (видео) www.24chasa.bg
Кадър от видеото
Кадър от видеото

Дори и сегашният премиер Герджиков обяви, че ще дадат бонуси на пенсионерите благодарение на нашето правителство

Казах на Путин: "Моля те, православни християни сме, не ни взимай 90 милиона лихва". И той ни ги опрости.

Скъпи мои, и двата най-големи проекта за Враца и Габрово ги открихме ние. Тук ако не беше кметът на ГЕРБ, проектът за пречиствателните станции във Враца щеше да бъде безвъзвратно загубен. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти на партията от Враца, Видин и Монтана.

"Всички пари, които сме дали на Враца, идват от борбата с контрабандистите и от българския данъкоплатец. Дори и сегашният премиер Герджиков обяви, че ще дадат бонуси на пенсионерите благодарение на нашето правителство", каза още той.

"Как сме могли да оставим толкова време да се гаврят с българския гражданин. Сега 6 или 7 документа зависят от Минка или Цецка и тя решава кога да са ни готови. Това вече няма да го има. Всичко ще става служебно и ще има срокове, а няма да зависи от това дали госпожата е кисела или не е", увери Борисов.

"Както Маги Халваджиян каза преди няколко дни, аз съм като китайска капка, само трябва да ме насочат към правилното място и започва да капе и нещата ще станат", сподели бившият премиер.

"Когато дойде госпожа Нинова, питайте я за договорите, които са сключени с американските централи и ЕРП-та и как се взимаха пари от джоба на българския данъкоплатец. Дадохме пари за КТБ, за централите, за АЕЦ "Белене". 6 млрд. и 200 млн. лв. сме платили", посочи той.

"Слава на президента Путин. Чак на него му стана смешно, когато му се обадих. Викам му: "Моля те, православни християни сме, не ни взимай 90 милиона лихва". И той ни ги опрости. Сметнете какви неща щяхме да направим тук в Северозапада с тези 6 млрд. и 200 млн. лв", каза още Борисов.

"Какво не им харесва на санирането. От 900 блока намериха един протекъл. И то бяха репортажи, снимки, все едно са се издавили там", коментира председателят на ГЕРБ и добави: "Около 300 млн. лв. плащахме на посредниците, които доставяха газ. Махнахме ги и сега тези пари се спестяват. Чак Путин се учуди, че искам да ги махна, но каза, че щом искам, да ги махна."

"Учудих се, когато Корнелия Нинова излезе и започна да говори, че който няма жилище, държавата ще му намери, който няма работа, държавата ще му осигури, който няма деца, държавата ще му направи", засмя се бившият премиер.

"Колкото и милиарди да изсипем в здравеопазването, когато това, с което се храним, дишаме и пием е натъпкано с отрова, няма как да се оправим. Трябва да се преборим с вредните храни. Изсипали сме над 1,5 млрд. лева повече в здравеопазването", поясни председателят на ГЕРБ

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от България

728 новозаразени с COVID-19, починалите са 58

728 новозаразени с COVID-19, починалите са 58

135 решения на новата коалиция са договорени (Инфографика)

135 решения на новата коалиция са договорени (Инфографика)

Наличните тестовете осигуряват присътвено обучение на малките ученици до 10 декември.

170 хил. вместо 1 млн. теста получи МОН, частните училища купуват собствени (Обзор)

Цветан Цветанов поздрави във фейсбук евреите за празника Ханука

Цветан Цветанов поздрави във фейсбук евреите за празника Ханука

Румен Радев

Радев свиква парламента на 3 декември

Сергей Станишев

Станишев: БСП не успя да заяви ясна социална позиция в преговорите за кабинет

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber