Владислав Горанов след поредния разпит: Хляб няма да има, значи трябват зрелища

https://www.24chasa.bg/novini/article/10686274 Владислав Горанов след поредния разпит: Хляб няма да има, значи трябват зрелища Владислав Горанов след поредния разпит: Хляб няма да има, значи трябват зрелища www.24chasa.bg
Владислав Горанов
Владислав Горанов

Хляб няма да има, заради това трябва да се занимаваме със зрелища, коментира бившият финансов министър Владислав Горанов след поредният му разпит в Главна дирекция "Национална полиция". Токът поскъпва 6 пъти, бизнесите фалират и се търси омаскаряването на един бивш политик, каза още той.

"Темата с лекия автомобил е една битова тема, от която не може да се извлече омаскаряването на един бивш министър. Аз съм само ползвател на един автомобил, който се доказа, че не е манипулиран", каза още Горанов. Той обясни, че автомобилът "Тойота Лендкрузер” е бил регистриран два пъти - веднъж, когато е внесен, и втори - когато в талона е добавено името му като ползвател. Горанов е категоричен, че автомобилът няма как да е регистриран, преди да е произведен. Вероятно става въпрос за документна измама, г-н Рашков би трябвало да го зае по-добре то мен, каза още Горанов на излизане от Главна дирекция "Национална полиция".

Три пъти идвам заради автомобила, а веднъж по сигнала на "Боец" за кюлчетата, където вече съм разпитван и няма какво повече да кажа. Никога пари за Бойко Борисов не са минавали през мен, категоричен бе бившият финансов министър.

Колкото до автомобила, той е издирван от република Мордовия, а не от Русия, уточни Горанов. И обясни, че няма какво повече да добави, защото е само ползвател.

В края на миналата година издирван джип спря Горанов на Калотина. На границата полицаите го уведомили, че колата се издирва, и му разпоредили да се върне към вътрешността на страната, а не да чака на пункта за изясняване на проблема. Заради това обърнал и стигнал до Драгоман. Там спрял джипа и звъннал на приятел, който да дойде да го вземе, за да продължи към сръбския град Димитровград.

Горанов е категоричен, че става дума за грешка, а джипът е клониран.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от България

ДИМИТЪР КОВАЧЕВСКИ

Ковачевски: Въпросът за старта на преговорите със Северна Македония е необходим отговор за сигурността на Европа

Петков на среща с лидери на български организации в Битоля

“Заедничката история” разпали пак страстите край Вардар

Решетките за вратите на Народното събрание вече са свалени.

ИТН атакува по всички фронтове - от решетките до липсата на реформи

Министър Борислав Сандов.

Сандов: България се управлява от правителството, но и от калинки сред чиновниците

Премиерът Кирил Петков

Кирил Петков: България трябва да избира между зависимост и суверенитет

След заседанието на 10 януари по темата за Северна Македония за първи път от много време всички участници в КСНС застанаха до президента Румен Радев, когато той обяви решението им. 
СНИМКА: РУМЯНА ТОНЕВА

Слави си тръгва и Петков прехвърля страха за Македония на президента Радев

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave