Вижте къде ще спират водата на 8 декември в София

https://www.24chasa.bg/novini/article/10474416 Вижте къде ще спират водата на 8 декември в София Вижте къде ще спират водата на 8 декември в София www.24chasa.bg
Вижте къде ще спират водата на 8 декември в София
СНИМКА: Снимка: Архив

На 8 декември заради ремонти ще бъде спряна водата в някои части на София, предупреждава "Софийска вода".

Заради монтаж и подмяна на спирателен кран по ул. „Йордан Хаджиконстантинов - Джинот“, ж.к. „Надежда“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в района на: ул. „Чудомир“, ул. „Добри Чинтулов“, ул. „Дравски бой“, ул. „Йордан Хаджиконстантинов - Джинот“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йордан Хаджиконстантинов - Джинот“ на кръстовището с ул. „Горни порой“.

Във връзка с ремонт на хидрофорна уредба в ж.к. „Младост“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 34 и бл. 35. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 34.

Във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение по ул. „Васил Пешев“, кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа в района на: ул. „Урвишка крепост“ от ул. „12-ти април“ до ул. „Царичина поляна“ ул. „Васил Пешев“ от ул. „12-ти април“ до ул. „Васил Пешев“ № 13. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Пешев“ на кръстовището с ул. „Урвишка крепост“.

Във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение по ул. „Ген. Йордан Венедиков“, кв. „Полигона“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на: ул. „Ген. Йордан Венедиков“ от локално платно на бул. „Цариградско шосе“ до борса „Къро“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред Тех парк. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от България

Бойко Рашков представи екипа си и предложенията за структурни и функционални промени в работата на МВР.

Разследващите полицаи ще обвиняват, подслушват и претърсват без прокурор, само ще го информират (Обзор)

Андре Токев

Андре Токев: Поемам си отговорността, искам да дам пример

СНИМКА: Pixabay

Освобождават от ДДС и акциз доставката на стоки за армиите на страните от ЕС

Божидар Божанов

До 6 месеца по-лесен достъп до електронни услуги за българите в чужбина

 Сийка Милева

Сийка Милева: Абсолютно всички оцелели вещи заедно с телата са върнати в Скопие

Изгорелият автобус на магистрала "Струма" СНИМКА: Архив

Близки на загиналите в автобуса на "Струма" още чакат вещите им

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber