Наркодилър остава зад решетките

https://www.24chasa.bg/novini/article/10450861 Наркодилър остава зад решетките Наркодилър остава зад решетките www.24chasa.bg
Съдебната палата в Русе
Съдебната палата в Русе

Окръжен съд – Русе взема мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на К. К., съобщи Темида. Мъжът е привлечен като обвиняем за това, че на 25 ноември 2021 год. в гр. Русе, в условията на опасен рецидив, без разрешително, е държал с цел разпространение марихуана около 30 гр. и метамфитамин около 60 гр.

Обвиняемият е на 27 години, осъждан 8 пъти за различни престъпления от общ характер, като последното наказание лишаване от свобода е изтърпял в периода 06 юни 2019 до 24 януари 2021 г.

Окръжен съд - Русе счете, че от протоколите за претърсване и изземване, разпитите на свидетелите и всички други доказателства може да се направи обосновано предположение за авторството на деянието.

Престъплението, за което К. К. е привлечен към наказателна отговорност, е тежко умишлено, наказуемо, с лишаване от свобода от 5 до 15 години и глоба от 20 000 до 100 000 лв. Според съда това обуславя високата обществена опасност на деянието и дееца, от което следва, че е налице реална опасност К. К. да се укрие или да извърши друго престъпление, за да осуети провеждането на разследването и изпълнението на влязла в сила присъда, ако бъде осъден по настоящото дело.

Определението на Окръжен съд – Русе, с което се взема мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на К. К., може да бъде обжалвано или протестирано в тридневен срок.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Крими

Бой между съседи в Горна Оряховица

Бой между съседи в Горна Оряховица

Десислава Петрова

Издирват мъжа, който се опитал да влезе в апартамента на изчезналия Александър Алтънбашев

157 нарушения за българско гражданство са пратени на прокурор. Снимка: Пиксабей

157 нарушения за българско гражданство са пратени на прокурор

Прокуратурата разследва случай на насилие спрямо 12-годишно момиче в Свиленград. СНИМКА: Pixabay

Разследват случай на насилие спрямо 12-годишно момиче

Близо 4200 проверки са извършили инспекторите от държавните горски предприятия и Изпълнителната агенция по горите от 20-и до 23 май. СНИМКА: БТА

Горски инспектори съставиха 62 акта на нарушители

СНИМКА: Pixabay

Затворник от Бойчиновци си внесъл дрога

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave