Нанков: Планираме да разширим "Тракия" между София и Пловдив - отесняла е

https://www.24chasa.bg/novini/article/10331502 Нанков: Планираме да разширим "Тракия" между София и Пловдив - отесняла е Нанков: Планираме да разширим "Тракия" между София и Пловдив - отесняла е www.24chasa.bg
Николай Нанков
Николай Нанков

Хората очакват разширението на околовръсното между Люлин и Бояна, АПИ и МРРБ изостават от нашето темпо, казва водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч

"Изключително горд съм с разширението на Южната дъга между кв. “Младост” и магистрала “Тракия”. Този проект е реализиран от кабинета “Борисов 3” и решава огромен проблем на трафика в столицата. Защото всички сме били поставени на изпитанието на тапите заради тесния участък". Това написа във фейсбук бившият министър на МРРБ Николай Нанков. 

"Сега с нетърпение се очаква и последният участък от околовръстния път - между Бояна и Люлин, чието реализиране ние задвижихме. Настоящите ръководства на АПИ и МРРБ не бива да изостават от зададеното от нас темпо и трябва спешно да го процедират. За да може час по-скоро да се облекчи трафикът през Владая", разказа Нанков, който е водач на листата на ГЕРБ-СДС в област Ловеч.

Следващият голям проект за разширение на важна пътна артерия, който още като министър обсъждахме с екипа ми и с премиера Бойко Борисов, е разширение на магистрала “Тракия” между София и Пловдив. Това е едно от най-натоварените трасета в България и всеки вижда, че е отесняло за целогодишно интензивния трафик.

Тази идея вече е в управленската ни програма и ще се заемем с нея, ако българските граждани отново решат да управляваме.

Защото ние сме ГЕРБ и сме по-силни от хаоса!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от България

Близо 200 сигнала за паднали клони и цели дървета бяха получени само в сутрешните часове в столицата.

СНИМКА: ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ

Първи сняг и първи глоби за лошо почистване (обзор)

Районният прокурор Чавдар Грошев на преден план. До него са заместникът му Атанас Илиев и началникът на Икономическа полиция в Пловдив Славчо Алексиев.

4-ма лекари от Раковски и Асеновград арестувани за 250 фалшиви сертификата (обзор)

СНИМКА Pixabay

Тестовете за COVID и на десетимата българи от Южна Африка са отрицателни

Снимка Pixabay

20% от общинските служители в Ловеч са с COVID-19

Снимка Pixabay

Тялото на 16-годишно момиче е открито в Луковит

Крум Зарков

Крум Зарков: Колкото съм джендър, толкова съм и кандидат на Радев за председател на БСП

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber