И ВиК - Кюстендил с нов управител

https://www.24chasa.bg/novini/article/10331113 И ВиК - Кюстендил с нов управител И ВиК - Кюстендил с нов управител www.24chasa.bg
Йордан Гогев.
Йордан Гогев.

Йордан Гогев е новият управител на „Кюстендилска вода“ ЕООД. Той поема ръководството на водния оператор от инж. Иво Иванов. „Кюстендилска вода“ ЕООД е дъщерно дружество на „Български ВиК холдинг“ ЕАД, чийто принципал е министърът на регионалното развитие и благоустройството.

Ръководството на „Български ВиК холдинг“ очаква от Йордан Гогев да предприеме мерки за стабилизиране на финансовото състояние на „Кюстендилска вода“, особено в обстановка на рекордно поскъпване на електроенергията. Новият управител на ВиК Кюстендил трябва да разработи и предложи краткосрочни и дългосрочни мерки за оздравяване на дружеството, системи за енергийна ефективност, които да понижат разходите на оператора за електроенергия, план за намаляване на загубите на вода, проекти за модернизиране на ВиК инфраструктурата за доставяне на по-качествени ВиК услуги на населението и др.
Йордан Гогев бе представен в „Кюстендилска вода“ ЕООД от инж. Ивайло Ванков, зам.-председател на УС на „Български ВиК холдинг“ ЕАД.
Новият управител на водното дружество е роден в Кюстендил. От май до октомври 2021 г. е бил зам.-областен управител на област Кюстендил.
Йордан Гогев е завършил Висшето народно военно-артилерийско училище (ВНВАУ) – гр. Шумен през 1985 г. Преминал е обучение във Военна академия „Г. С. Раковски“ – гр. София 1993 – 1995 г. Бил е офицер на различни командни длъжности в системата на МО в периода 1985 – 2003 г.
Познава натрупаните в годините проблеми във ВиК-сектора в Кюстендил. От 05.07.2006 г. до 31.08.2008 г. е бил ръководител направление МТССА във „ВиК“ ООД – Кюстендил. От 01.09. 2008 г. до 28.02.2017 г. е бил ръководител отдел „Продажби“ във „ВиК“ ООД – Кюстендил, когато дружеството е било в ликвидация.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от България

Стълб падна върху движеща се кола и едва не уби шофьора в нея

Стълб падна върху движеща се кола и едва не уби шофьора в нея

Николай Денков: Искаме най-късно във вторник всички ученици да се върнат в клас

Николай Денков: Искаме най-късно във вторник всички ученици да се върнат в клас

„Властта говори! Открито”: Финансовият министър Валери Белчев

„Властта говори! Открито”: Финансовият министър Валери Белчев

СНИМКИ: Йордан Симеонов

Камионът, в който ще се натоварват телата на загиналите край "Струма", се заклещи (Снимки+видео)

Тестове

МОН: Налични са близо 90 хил. теста за учениците в склад на БЧК

Асен Александров

Идея: Училищата да купуват тестове за големите ученици, а държавата след това да им възстановява парите

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber