Интерактивни инфо срещи за обучение по бизнес и хотелиерство в ТОП европейски колежи!

https://www.24chasa.bg/novini/article/10302589 Интерактивни инфо срещи за обучение по бизнес и хотелиерство в ТОП европейски колежи! Интерактивни инфо срещи за обучение по бизнес и хотелиерство в ТОП европейски колежи! www.24chasa.bg
Интерактивни инфо срещи за обучение по бизнес и хотелиерство в ТОП европейски колежи!

Glion Institute, Les Roches Global Hospitality Education и Ecole Ducasse ви канят на интерактивен семинар за обучение по бизнес, хотелиерство и кулинарни изкуства!

Ако мечтаете да бъдете част от луксозната индустрия, не пропускайте да се регистрирате, за да научите от водещи институции в бранша какви са перспективите, които осигурява обучението по бизнес, хотелиерство и туризъм!

Събитието е ексклузивно за България и ще се проведе на 23 октомври (събота) от 13:30 ч. онлайн!

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ!

За колежите:

Les Roches (Швейцария, Испания), Glion (Швейцария, Англия) и Ecole Ducasse (Франция) са част от Sommet Education – международна образователна група, лидер в обучението по хотелски мениджмънт, бизнес, предприемачество, туризъм и кулинарни изкуства.

За пореден път през 2021 г. QS World University Ranking нарежда Les Roches и Glion в ТОП 3 за репутация сред работодателите и в ТОП 3 на най-добрите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в света!

Двата колежа предлагат актуални и практически ориентирани бакалавърски, магистърски и MBA специалности на английски език.

В зависимост от избраната програма, студентите могат да прекарат от 1 до 3 работни практики в различни краища на света с работодатели от световен ранг като: Hilton, Kempinski, Bloomberg, Qatar Airways, Apple, The Ritz Carlton, Tesla, Louis Vuitton, Booking.com и много други. Благодарение на качествената академична подготовка и възможността за стаж по време на следването 94% от възпитаниците на Les Roches  и 98%  от студентите на Glion развиват кариера в сектора в рамките на една година след дипломирането си.

Ecole Ducasse

От основаването си през 1999 г., Еcole Ducasse e академия, превърнала се в международен символ за качество на обучението по кулинарни изкуства и сладкарство. В основата на успеха ѝ е визионерството и енергията на емблематичен френски готвач – Ален Дюкас, който през 2005 г. става първият chef, управляващ 3 ресторанта, едновременно наградени с „кулинарния Оскар“, а именно – с 3 звезди на Мишлен.

Академията е отворена за кандидати от цял свят, които мечтаят да получат първокласно висше образование и безценно know-how в областта на кулинарията. Ecole Ducasse предлага бакалавърски програми, Сareer changers и Advanced Professional курсове на английски и френски език.

Стипендии

Les Roches и Glion предлагат възможности за стипендии за студенти от България. Тези стипендии се отпускат на база отличен успех, за обучение в бакалавърските и магистърските програми на двата колежа.

***

Ако събитието представлява интерес за вас и желаете да научите повече за програмите на двата колежа и кулинарната академия, възможностите за стипендии и кариерно развитие, можете да заявите своето участие ТУК! 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Образование

Вторична структура на ДНК - рисувана е от учителя Александър Милушев по време на часа на бялата онлайн дъска.

Когато с клик можеш да влезеш в 3D кръвоносна система и мозък

Седмица на възможностите се проведе в ЧЕЗ

Седмица на възможностите се проведе в ЧЕЗ

Учители правят уроците по химия интересни и онлайн.

Е-уроци “вкарват” експеримента по химия вкъщи

Онлайн презентация на Universita Cattolica del Sacro Cuore

Онлайн презентация на Universita Cattolica del Sacro Cuore

Онлайн уроците по български език са занимателни за учениците.

СНИМКА: ЛИЛЯНА КЛИСУРОВА

С е-речници децата разбират, че чаршия не значи точно мол

Инфо срещи за обучение по хотелиерство и туризъм в SEG - Швейцария

Инфо срещи за обучение по хотелиерство и туризъм в SEG - Швейцария

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber