НФСБ ще инициира широко патриотично обединение

https://www.24chasa.bg/novini/article/10221605 НФСБ ще инициира широко патриотично обединение НФСБ ще инициира широко патриотично обединение www.24chasa.bg
ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ
ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

На свое заседание днес Политическият съвет на Националния фронт за спасение на България взе решение да работи за голямо патриотично обединение. Убедени сме, че партиите трябва да надмогнат тяснопартийните си интереси и да започнат обща работа в името на националните цели, казват от партията в съобщение до медиите.

На изборите през април НФСБ предложи коалиция на ВМРО но тя, за съжаление, не бе приета. Това доведе до недопустимата ситуация патриотичните сили да не бъдат представени в парламента, до конфронтация и невъзможност за съставяне на правителство. Днес от НФСБ отново протягаме ръка, уверени че българският патриотизъм има нужда от широко обединение. Според нас, бъдещото патриотично обединение трябва да издигне своя кандидат-президентска двойка, която да отстоява българските национални интереси. Обединението е нужно. Провалът на 45-ото и 46-о Народно събрание показа, че противопоставянето и работата на парче, диктувани от партийното его на всеки срещу всеки не водят до резултат, напротив – водят до дестабилизация и разделение в държавата, пишат още от партията на Валери Симеонов.

Политическият съвет на НФСБ се обявява категорично срещу подобно национално безотговорно поведение и заявява убеждението си, че България има нужда не просто от патриотизъм, а от градивен и общественополезен модерен патриотизъм.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от България

Актуални данни за разпространението на коронавируса към 00:00ч. на 27 октомври

Нов рекорд! 6816 нови случая на COVID, жертвите са 124!

Проф. Николай Витанов Кадър: Нова тв

Проф. Витанов: 5.51 пъти повече починали през октомври в сравнение с този през 2020 г.

Д-р Николай Михайлов СНИМКА: Архив

Николай Михайлов: Това е национално бедствие, ще платим всички

Президентът на КНСБ Пламен Димитров СНИМКА: Архив

700 лева да стане минималната заплата още следващата седмица, иска КНСБ (Обзор)

В петък шефът на НЗОК проф. Петко Салчев и председателят на надзора  д-р Александър Златанов (от дясно на ляво) съобщиха за решението на касата рецепти да издават и джипитата.

Провал на безплатните лекарства от джипитата. Лекарският съюз даде касата на прокурор (Обзор)

На среща с болничните директори в четвъртък била о обсъдена и идеята за увеличение на цената на COVID пътеката, но така парите щели да се дадат по-трудно. СНИМКА: 24 ЧАСА

Вариант големите болници да вземат 100% от парите измислила здравната каса

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber