Право на отговор: В неформалната среща с президента участваха и кметове на ГЕРБ

https://www.24chasa.bg/novini/article/10215894 Право на отговор: В неформалната среща с президента участваха и кметове на ГЕРБ Право на отговор: В неформалната среща с президента участваха и кметове на ГЕРБ www.24chasa.bg
РУМЕН РАДЕВ
РУМЕН РАДЕВ

В редакцията получихме право на отговор, подписано от секретаря за връзки с медиите на президента, по повод наша публикация:

Пиша Ви по повод публикацията във вестник “24 часа” от 23.09.2021 г. със заглавие “Хиляди на Царевец независими и от студа и пандемията”, в която се съдържа поредно манипулативно внушение по отношение на държавния глава. Във въпросния материал се твърди, че: “...Радев успя и да събере на необявена среща при областния управител Георги Гугучков кметове от БСП, видя репортер на “24 часа”.

Президентът никога не е делял кметовете на населени места според партийната им принадлежност и градоначалници от различни партии споделят с държавния глава идеи и проблеми при неговите посещения в страната. В посочената в публикацията неформална среща с президента участваха и кметовете на Велико Търново и Горна Оряховица Даниел Панов и Добромир Добрев, които са от ПП ГЕРБ. Това очевидно е убягнало от окото на репортера на “24 часа”.

Коректното представяне на фактите, за което вече съм имал повод да Ви пиша, е най-вече уважение към читателите на вестника. Моля това писмо да се счита за право на отговор на президентската институция и да бъде публикувано в следващия брой на “24 часа”.

С уважение,

Кирил Атанасов,

секретар за връзки с медиите

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от България

Актуални данни за разпространението на коронавируса към 00:00ч. на 27 октомври

Нов рекорд! 6816 нови случая на COVID, жертвите са 124!

Проф. Николай Витанов Кадър: Нова тв

Проф. Витанов: 5.51 пъти повече починали през октомври в сравнение с този през 2020 г.

Д-р Николай Михайлов СНИМКА: Архив

Николай Михайлов: Това е национално бедствие, ще платим всички

Президентът на КНСБ Пламен Димитров СНИМКА: Архив

700 лева да стане минималната заплата още следващата седмица, иска КНСБ (Обзор)

В петък шефът на НЗОК проф. Петко Салчев и председателят на надзора  д-р Александър Златанов (от дясно на ляво) съобщиха за решението на касата рецепти да издават и джипитата.

Провал на безплатните лекарства от джипитата. Лекарският съюз даде касата на прокурор (Обзор)

На среща с болничните директори в четвъртък била о обсъдена и идеята за увеличение на цената на COVID пътеката, но така парите щели да се дадат по-трудно. СНИМКА: 24 ЧАСА

Вариант големите болници да вземат 100% от парите измислила здравната каса

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber