Братът на убиеца с потресаваща изповед за смъртта на баща си и сестра си в САЩ

https://www.24chasa.bg/novini/article/10212466 Братът на убиеца с потресаваща изповед за смъртта на баща си и сестра си в САЩ Братът на убиеца с потресаваща изповед за смъртта на баща си и сестра си в САЩ www.24chasa.bg
Братът на убиеца с потресаваща изповед за  смъртта на баща си и сестра си в САЩ

Потресаваща изповед за жестокото убийство на баща и дъщеря му в САЩ направи чрез профила си във фейсбук синът и брат на жертвите, който учи в Американския университет в Благоевград.

На 19 септември Майкъл Андреев-младши уби собствения си баща Михаил Андреев, на 67 г., и по-малката си сестра София Трусова, на 12 г., в дома им в Джорданвил.

22-годишният Майкъл Андреев, който е с американски паспорт, е арестуван. Американските власти заявиха, че са задържали заподозрения, след като той е бил изписан от Университетската болница в Сиракуза.

Открили Андреев-старши и  дъщеря му мъртви, а заподозреният Андреев-младши бил в двора с разкъсване на врата. Той бил транспортиран по въздух в болницата, където е опериран и е в стабилно състояние. И тримата са живели в дома, казаха от полицията.

Андреев-младши е арестуван по две обвинения за убийство от втора степен и по едно обвинение за престъпно притежание на оръжие от четвърта степен. Разследващите не разкриват информация за предполагаемия мотив или събития, довели до намушкванията. 
Другите двама братя Андрееви - Стефан , на 20 г., и Кристиян, на 18 г., са  се върнали у дома и да се погрижат за оцелелия си 9-годишен брат. Стефан учи в АУБ, а Кристиян - се обучава във военновъздушната база Lackland.

Кампания на GoFundMe набира средства за семейството, за покриване на разходите за погребение, пътуване и за подпомагане на грижите за по-малкото дете.

Най-големият брат Стефан в поста си във фейсбук описва причината за жестоката трагедия и твърди, че тя е можела да се предотврати.

Вижте цялото му послание:

"Скъпи приятели и семейство,

По-рано тази седмица в неделя вечерта, 19-ти септември, 2021 г баща ми Михаил Андреев - старши. и сестра София Трусова бяха трагично убити. Този безсмислен акт на насилие над любимите ни е необясним.
Баща ми беше любящ човек, който винаги поставя семейството на първо място. Роден в България, той е бил трудолюбив човек със страст към занаята си. Като имигрант в САЩ от бивша комунистическа държава, той не е бил непознат за трудностите. Всичко, което е направил, е било с цел и в името на идеалите му. Най-важното е, че обичаше всичките си деца до края.

Сестра ми беше изходяща млада дама, която съзряваше в светъл живот. Тя беше много интелигентна и дружелюбна с всички. Нейните връстници и общности се забавляваха да прекарват време с нея. Тя беше страхотна сестра, но преди всичко добър човек с непреходна любов към всичко.
Главният заподозрян по случая е най-големият брат на семейството Майкъл Андреев младши, който дълго време проявява симптоми на шизофрения. Шизофренията е неврологично страдание, което не може да се предотврати, но може да се лекува. Майкъл, който най-вероятно страда от това заболяване, вероятно го е придобил чрез генетична черта. Всъщност биологичната ни майка Елена Трусова и майка й Светлана и двете страдат от шизофрения. Моля, помогнете да разпространим осведомеността за психичното здраве, като се включите в следните мисии за подкрепа.

Профилактиката е от съществено значение за решаването на случаи като нашите собствени, затова моля, помислете да дадете помощ на тези, които се нуждаят от помощ.

Има още много какво да се каже, но няма достатъчно време да го кажа. Баща ми и сестра ми бяха убити поради предотвратими причини. Сърдечните молитви са добре дошли и високо оценени. Нека не забравяме, че баща ми и сестра ми завинаги ще живеят в спомените ни и ще бъдат завинаги в молитвите ни. Нека Бог се смили над душите им."

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Свят

На 4-тото международно изложение за внос в Китай ще бъдат представени над 100 произведения на изкуството

На 4-тото международно изложение за внос в Китай ще бъдат представени над 100 произведения на изкуството

Кралица Елизабет Втора СНИМКА: Ройтерс

Елизабет Втора отново изпълнява официалните си задължения

Китайски издатели се включиха в Панаира на книгата във Франкфурт

Китайски издатели се включиха в Панаира на книгата във Франкфурт

Кадри Симсон

Държавите от ЕС сами ще преценяват мерките за противодействие на високите енергийни цени

СНИМКА: pixabay

Русия отчете нов дневен рекорд на смъртните случаи от коронавирус

Историческите промени в град Дзиндъджън – втора част

Историческите промени в град Дзиндъджън – втора част

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber