Хамид Хамид: Всичко е пиар на гърба на г-н Ахмед Доган

https://www.24chasa.bg/novini/article/10141326 Хамид Хамид: Всичко е пиар на гърба на г-н Ахмед Доган Хамид Хамид: Всичко е пиар на гърба на г-н Ахмед Доган www.24chasa.bg
Хамид Хамид
Хамид Хамид

Някой е подвел американците - получихме информация от  министър Янаки Стоилов, че Делян Пеевски не е участвал в каквато и да е схема за раздаване на БГ гражданство, искаме и данни от ДАНС

"Има си държавни органи, които определят дали един строеж е незаконен. Защото има процедури. Има съдебни дела. След като има собственици, нека те да дадат обяснения пред комисията. Каква е връзката им с Ахмед Доган? Всичко е предизборна кампания, някой иска да яхне отново г-н Доган. Вижте едни хора, които го направиха през 2009 година с едно барбекю докъде стигнаха", заяви депутатът от ДПС Хамид Хамид по Нова тв по повод на решението на парламентарната комисия за "Росенец".

"В района на Южното Черноморие има стотици имоти, чиито документи не са пълни. Идеята е обаче да се прави политически пиар на гърба на ДПС", допълни той.

"Всичко е кристално. Собственици са две търговски дружества, които си чакат документите. Ние ще предложим на комисията да се яви градинарят Мехмед, който е там 12 месеца", каза той.

"Над 2500 документа са представени. Какво повече трябва? Ако отидете на почивка в Гърция, ще проверите ли цялата документация на хотела?", допълни той.

Преди заседанието на комисията по "Магнитски", поискахме информация от ДАНС. Сега искаме отново да ни се предостави документа от прокуратурата, с която тя го спира. За нас това е много важна информация. Тя ни е необходима, защото е важна. Защото в акта е записано, че г-н Пеевски е в схема за получаване на гражданство, на влияние върху местните избори и чрез Илко Желязков в подкупи. Имаме официален отговор от министъра на правосъдието Янаки Стоилов, че няма данни за първото. Значи някой е подвел американците. 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от България

Проф. Николай Витанов Кадър: Нова тв

Проф. Витанов: 5.51 пъти повече починали през октомври в сравнение с този през 2020 г.

Д-р Николай Михайлов СНИМКА: Архив

Николай Михайлов: Това е национално бедствие, ще платим всички

Президентът на КНСБ Пламен Димитров СНИМКА: Архив

700 лева да стане минималната заплата още следващата седмица, иска КНСБ (Обзор)

В петък шефът на НЗОК проф. Петко Салчев и председателят на надзора  д-р Александър Златанов (от дясно на ляво) съобщиха за решението на касата рецепти да издават и джипитата.

Провал на безплатните лекарства от джипитата. Лекарският съюз даде касата на прокурор (Обзор)

КИРИЛ ПЕТКОВ

Ден преди Конституционният съд да се произнесе за указа за назначаването на Кирил Петков, той отново поиска да бъде изслушан (Обзор)

БОЙКО РАШКОВ

Втори избори ЦИК и Рашков не могат да се срещнат, но вицепремиерът не бил и канен

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber