Рашков: Ако имам време, ще реформирам администрацията на МВР

https://www.24chasa.bg/novini/article/10077233 Рашков: Ако имам време, ще реформирам администрацията на МВР Рашков: Ако имам време, ще реформирам администрацията на МВР www.24chasa.bg
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков

Мислим се за още центрове за бежанци, посочи вътрешният министър, който още не е мислил дали би приел покана да остане на поста

Ако имам време, ще проведа реформа в администрацията на МВР. Това  съобщи вътрешният министър Бойко Рашков пред журналисти в министерството, като изрази съжаление, че подобна мярка е непопулярна. Но увери, че с нея няма да се намали "боеспособността на министерството".

Миграционният натиск е засилен, обмисляме разкриването на допълнителни центрове за бежанци, тъй като сегашните започнаха да се пълнят, каза Рашков. И обясни, че сградите вероятно ще са около Елхово, за да може мигрантите да бъдат настанявани в района, в който са заловени. Той посочи, че всеки ден се залавят групи мигранти, предимно от Афганистан, а усилията на министерството са насочени в установяването на каналджиите. "Тъй като чужденците не могат да се оправят в нашата страна сами".

Не съм мислил дали бих приел покана, за да остана постоянно на поста вътрешен министър, твърде рано е да коментираме, посочи Рашков. Той награди служители на МВР, участвали в Олимпиадата. И предложи на златната ни медалистка по карате - Ивен Горанова, да се влее в редиците на вътрешното ведомство.

 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от България

СНИМКА: Pixabay

Повече осиновени кучета през 2020 г.

Вдовицата на майор Валентин Терзиев - Димитрина Попова

Жената на покойния подп. Терзиев: Не за първи път не плащат извънредния труд в Граф Игнатиево

Главен комисар Станимир Станев (вляво)

МВР снима АМ "Хемус" с дрон по проверката за милионите за строителство

Богдан Кирилов СНИМКА: Архив

Богдан Кирилов: Няма ваксини с изтекъл срок на годност

Йордан Гогев.

И ВиК - Кюстендил с нов управител

  По мярката 60/40 на 6559 работодатели са изплатени 343 366 797 лв. за запазване на заетостта на над 175 000 работници в периода от 12 май до 22 септември.
СНИМКА: Pixabay

Над 180 000 работни места са запазени с антикризисните мерки

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber