Чобански комплимент за Христо Иванов

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9997174 Чобански комплимент за Христо Иванов Чобански комплимент за Христо Иванов www.24chasa.bg
ХРИСТО ИВАНОВ
ХРИСТО ИВАНОВ

Христо Иванов е потомствен интелектуалец и юрист по образование, та в ролята си на политик често суче по онзи маниер „от една страна ..., от друга страна ...” Днес обаче по един въпрос постъпи като мъж, а по друг се кани да постъпи като мъж.

„Демократична България” е „на ръба” да се откаже да иска министерски постове при разговорите с партията на Слави Трифонов, заяви Христо Иванов.

Според мен той ще демонстрира качества на истински лидер, ако убеди колегите си да вземат точно това решение. Така наистина ще са свободни да подкрепят или да не подкрепят политики, а не свои хора.

Мъжка постъпка е да се откажеш да искаш власт. И мъдра – самият Христо Иванов трябва да е научил нещо от злополучния си опит на правосъден министър в правителство на ГЕРБ, начело с Бойко Борисов.

От коя страна „на ръба” ще се окаже лидерът след вътрешнопартийните консултации със сподвижниците си, ще видим, но още днес той заслужава поздравления за ясната позиция, която зае заради срамната петъчна случка, устроена от даващите пресконференция партийни шефове от "Има такъв народ" на една журналистка. Христо Иванов коментира: не може някой да се държи като чобанин и да обижда хора, които публично му задават въпроси.

Е, това му се получи малко интелектуално-юридически, защото този чобанин не беше назован поименно. Но други политически мъже не направиха и толкова.

Той и моят комплимент към Христо Иванов май се получи малко чобански, но наистина мисля, че той заслужи уважение. Поне моето.

Иванов отказва министри в кабинет на Слави

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Лично мнение

Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

Дойде ли времето на новия Кадафи

Дойде ли времето на новия Кадафи

Диляна Ценова

Коментар на седмицата №1: В парламента гномове избиват комплекси

Диляна Ценова

В парламента гномове избиват комплекси

ХРИСТО ИВАНОВ

Чобански комплимент за Христо Иванов

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber