Най-хубавият подарък на промоция до края на локдауна

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9284787 Най-хубавият подарък на промоция до края на локдауна Най-хубавият подарък на промоция до края на локдауна www.24chasa.bg
Така изглежда сертификатът за абонамента, който може да поднесете, като попълните името на човека, за когото е подаръкът ви, както и вашето име
Така изглежда сертификатът за абонамента, който може да поднесете, като попълните името на човека, за когото е подаръкът ви, както и вашето име

Черният абонаментен уикенд за изданията на МГБ остава през всички уикенди до 21 декември

Най-хубавият коледен подарък, който може да направите за вашите близки в тези тежки времена - абонамент за любим вестник или списание, с 20 % отстъпка, както беше през отминалия уикенд на сайта на МGB.bg, ще бъде достъпен със същата промоция и през всички уикенди до края на локдауна 21 декември.

Всеки, който се абонира за вестник или списание от изданията на “Медийна група България” през следващите петък, събота и неделя до 21 декември директно на сайта, ще получи 20% отстъпка за всички целогодишни абонаменти.

Защо това е

най-хубавият

подарък

тази Коледа?

Защото вашите близки ще се сещат за вас през цялата година, всеки ден, когато разлистват любимия си вестник или списание.

Освен това им гарантирате лесен и безопасен достъп до информация и забавление у дома през тези несигурни времена. Вестникът им ще бъде доставен с безплатен куриер до пощенската им кутия независимо от карантинните ограничения и лошото време. Само с няколко клика на вашия компютър може да направите абонамент, като незабавно ще получите на мейла си сертификат, който може да използвате като красиво писмено доказателство за вашата любов.

Не пропускайте шанса си през останалите уикенди на декември!

Освен за “24 часа” - най-важния и влиятелен вестник у нас, може да направите абонамент с отстъпка и за доказано най-достоверния и интересен пенсионерски вестник “Клуб 100” - прозорец към света за възрастните хора. Както и за другите ни издания - “168 часа”, сп. “Космос”, “Български фермер”, “Всичко за семейството”, “Хоби фермер”, сп. “Идеален дом” и в. “България днес”.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Мнения

Томислав Дончев

Томислав Дончев се подигра на стратегическия документ на Радев

Диляна Ценова

Тъпо е да се мери кой е на далавера в COVID-a

Евгени Михайлов СНИМКА: Фейсбук

Евгени Михайлов: Пазарлъкът на ДБ с БСП няма да мине - паметта ни не е толкова къса

Доналд Тръмп СНИМКА: Ройтерс

Тръмп напуска поста, оставя след себе си хаос

Едуардо Галеано

Изпаднах от света и вече не знам откъде се влиза

Евгени Михайлов. Снимка Фейсбук

Евгени Михайлов: ДСБ е малкото БСП

Покажи още

Последно от

Последно от

Видеосъдържание

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber