А мъжът от екипа на Кобрата не беше ли унизен от Джени Суши

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7455403 А мъжът от екипа на Кобрата не беше ли унизен от Джени Суши А мъжът от екипа на Кобрата не беше ли унизен от Джени Суши www.24chasa.bg

Защо репортерката с нищо не показа, че целувката на Кубрат ѝ е неприятна, а дори му благодари

АТЛЕТИЧЕСКАТА комисия на щата Калифорния, която се намира в Лос Анджелис, отне до 23 септември лиценза на боксьора Кубрат Пулев заради целувката с репортерката Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши.

Цял свят видя какво се случи в края на онова интервю след победата на Кубрат над румънеца Богдан Дину. Да, българинът целуна репортерката, но как реагира тя? И как бихте реагирали вие, уважаеми читателки?

В една от телевизиите Жени Калканджиева каза: “Ако Кубрат Пулев ме целуне и не ми е приятно, най-малкото ще го ударя с микрофона по главата. Ако не ми е приятно!”

Защо тогава Джени Суши не удари Кубрат с микрофона, който държеше в ръката си? Защо не се разплака от срам и унижение? Защо не се разпищя? Защо не започна да плюе и яростно да трие пищните си устни, докоснати от Кубратовите?

Вместо това тя се усмихна широко-широко, каза “ол райт” и “тенкю” и по нищо не личеше да и е било неприятно или че е отвратена. Напротив, личеше, че й е много приятно даже.

На другия ден на сцената излезе 77-годишната, но изглеждаща чудесно адвокатка Глория Олред. Стана ясно, че тя е яростна защитничка на женските права и адвокат “суперкатегория” в делата за сексуално посегателство.

И че от подобни дела е спечелила над един милиард долара. Какъв ли процент от тази сума е за нейните адвокатски хонорари?

Важно е да бъде “издоен” българският боксьор. Нали американската поговорка казва, че за каквото и да си говорим, накрая ще стане дума за пари.

И какво прави г-жа Олред? Написва един кратък текст, който Джени Суши прочете със сърцераздирателен глас пред камерите. Да си го припомним този текст.

“Вместо да скрия снимката, я качих, защото исках хората да видят какво ми причини. Искам да понесе своята отговорност. Не искам да му се размине. Действията му ме отвращават. Почувствах се унизена. С никоя жена не трябва да се отнася така. Г-н Пулев и аз не сме приятели и нямаме романтични отношения. Няма право да ме целува.”

Предполагам, че за защитата на Кубрат Пулев работи силен адвокатски екип. Аз не съм юрист, не познавам тънкостите и потайностите на юриспруденцията, но като журналист се опитвам да реагирам рационално на казуса.

Заедно с целувката дълго време се въртя един клип, в който се вижда как палавата репортерка сяда на коленете на един мъж. Неговото лице е “маскирано” и не знам кой е той. Предполагам, че е от екипа на Кобрата.

Борците против сексуалното насилие обясняват, че при целувката на Джени Суши е нарушена личната й територия и неприкосновеност. Актът станал без нейното желание, а това е много унизително.

Докато при втория случай - сядането върху мъжкия чатал, ставало дума за нейно лично решение и право да действа според собсвените й желания и разбирания.

И като в потвърждение на това Джени Суши качи в социалните мрежи видео, на което се вижда как танцува в скута на две жени.

Към него тя е написала: “Така го правим ние в Кали”, а отгоре е изписано: “Искам да танцувам с някого”.

Е, добре - а дали мъжът, усетил тежестта на яките й бутове върху коленете си, не е жертва на сексуални намеци?

Дали Джени Суши го е питала съгласен ли е да се подруса в скута му и той великодушно се е съгласил?

Или може би мъжете нямат право на лична неприкосновеност и е съвсем нормално да бъдат подлагани на сексуални насилия от страна на жените?

Затова предлагам един примерен текст, който въпросният мъж от екипа на Кобрата би могъл да прочете пред телевизионните камери подобно на Дженифър Равало и светът да види случая и от другата гледна точка. Ето примерния текст:

“Вместо да изтрия видеото, го качих, защото исках хората да видят какво ми причини. Искам да понесе своята отговорност. Действията й ме отвращават. Тя дойде на купона, седна в скута ми и започна да върти апетитните си задни части. Помолих я да стане. Тя продължи. Казах й че действията й ме отвращават. Тя силно се засмя. Усети, че съм възбуден, и в очите й се появи страстен пламък, а аз се почувствах унизен. С никой мъж тя не трябва да се отнася така. Госпожица Суши и аз не сме приятели и нямаме романтични отношения. Няма право да сяда в скута ми и да ме провокира сексуално...”

А българските адвокати категорично да поискат 43-годишната американка да бъде уволнена от отдел “Спорт и забавление” във Vegas Sports Daily.

Както и по морални и хигиенни съображения да й бъде отнето разрешителното за фирмата й за кетъринг, която осигурява голо суши на различни светски събития.

Ех, голям и велик братко САЩ. Така се възхищавахме на твоята почтеност и безпристрастно правосъдие, а то какво излезе...

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Лично мнение

Мотиви за нова конституция за по-добра България

Обикновено НС може да я направи в края на мандата си, после Велико да я приеме и да продължи като обикновено За 30 г. демократични промени в България се проявиха заложени в конституцията противоречия, които доведоха до противопоставяне на институциите, а не до тяхното взаимодействие. А институционалното взаимодействие трябва да е принцип в

(Не)правилен рап

За да те слушат, не е нужно да се облечеш като клоун и да прекараш гласа си през двеста филтъра ПРЕДИ няколко минути изслушах новия албум на Ицо Хазарта “Неправилен рап” и побързах да го разпратя на всичките си близки приятели, придружен с низ от несвързани главни букви, изразяващи детското ми щастие. И то наистина е детско.

Може ли едно убийство да промени закон

Господа депутати, може би сега е моментът да покажете, че защитавате хората, а не престъпниците СЛАГАМ параф и с двете си ръце в подписката на четирите села, които защитиха в съда Димитракис Пирилис от пловдивското село Болярино. Кипърският фермер е обвинен, че на 11 май сгазил с джипа си Петър Гаджанов,

Коментар на седмицата №2: А мъжът от екипа на Кобрата не беше ли унизен от Джени Суши

Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №2 и е събрал над 112 хил. прочитания. Защо репортерката с нищо не показа, че целувката на Кубрат ѝ е неприятна, а дори му благодари АТЛЕТИЧЕСКАТА комисия на щата Калифорния, която се намира в Лос Анджелис, отне до 23 септември лиценза на боксьора Кубрат Пулев

Стратегия за отнемане на деца няма и няма да има

Във всяка предизборна кампания се намират хора, които използват злоупотребата със страх, за да черпят политически дивиденти Стратегия за отнемане на деца няма и няма да има. Няма конспирации, няма понятие “ювенална юстиция”, няма държавна търговия с органи. Стратегията не е разработена с чуждо финансиране и прочее.

Коментар на седмицата №3: Как попаднах в „Апартаментгейт“

Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №3 и е събрал около 75 000 прочитания. Моят кум, за жалост, вече не е между живите и аз много се гордея с него, светла му памет! Нe чета жълти сайтове. Още по-малко такива, които се облизват, като чуят, че някой се е разболял от рак.

Последно от лого

Новини

Последно от лого

Последно от

Последно от

Още от Лично мнение

Как попаднах в „Апартаментгейт“

Моят кум, за жалост, вече не е между живите и аз много се гордея с него, светла му памет Не чета жълти сайтове. Още по-малко такива, които се облизват като чуят, че някой се е разболял от рак. Съпругът ми обаче ми препрати някакъв линк, в който моя милост е главен герой и в който се твърди, че съм си била взела двойно по-голям апартамент от

111-ото място не е вярно!

Идеята за подреждането на страни по свобода на медиите е абсурдна. Положението или е добро, или лошо Изчаках един ден да отминат страстите, за да кажа: класацията, която ни слага на 111-о място по свобода на медиите, е с кашкавалени крака. Балон. Имаме си проблеми в медиите, но тази класация всъщност е един от тях. Ето защо смятам така: 1.

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber