(ПОДКАСТ) Андрей Арнаудов мечтаел да стане режисьор на мюзикъли

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/11567011 (ПОДКАСТ) Андрей Арнаудов мечтаел да стане режисьор на мюзикъли (ПОДКАСТ) Андрей Арнаудов мечтаел да стане режисьор на мюзикъли www.24chasa.bg
Андрей Арнаудов и Анатолий Попов в студиото на “24 часа”
Андрей Арнаудов и Анатолий Попов в студиото на “24 часа” СНИМКА: Румяна Тонева

Легендарната журналистка от БНТ Нина Селвелиева е човекът, който дава шанс на Иван и Андрей като водещи. През 1998 година ги кани в телевизия “Демо”, където двамата водят предаването “Кому е нужно?”. “Това беше една много малка кабелна телевизия, в един блок, където всичко беше “направи си сам”. Ние бяхме първокурсници – Иван в НАТФИЗ, аз - в Софийския университет, и се забавлявахме”, разказва Арнаудов в подкаста “24 часа от живота”.

Преди да запише телевизионна журналистика, имал идеята да учи за режисьор на мюзикъли, но покрай работата си в младежката трупа към театър “Сълза и смях”, където играе 6 години, попада в БНТ и разбира, че телевизията ще бъде негова съдба. Арнаудов води последните 6-7 броя на младежкото предаване “Час по всичко”. “За съжаление, младото поколение не знае за това предаване, но то беше легендарно за 80-те и началото на 90-те години на миналия век. Чавдар Стойчевски (автор и водещ на предаването - б.р.) е първият, който ме хареса за телевизията. След това ме направи за кратко водещ на едно неделно предаване по БНТ заедно с Люба Пашова. След няколко издания ми каза, че съм много малък, бях само на 18 години, и нямам житейски опит. Тогава много се натъжих. Не съм и подозирал, че само 2-3 години по-късно ще бъда водещ на най-известното неделно предаване в първото десетилетие на XXI век – “Сблъсък”, разказва тв водещият в подкаста.

 Има ли Андрей без Иван, за новия сезон на “Фермата”, който се снима в момента, повече за националната дискусия с реални предложения за справяне с демографската криза на ДНК, за плюсовете и минусите на това да си откровен със зрителите, защо не се радва на успехите и още интересни истории ще чуете днес от Андрей Арнаудов в подкаста “24 часа от живота”. Слушайте в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи. Ще ни намерите като “24 часа podcast”.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Подкаст

Кали и Анатолий Попов в студиото на "24 часа"

(ПОДКАСТ) Във Виена познават Кали като Ана Мария

Андрей Арнаудов и Анатолий Попов в студиото на “24 часа”

(ПОДКАСТ) Андрей Арнаудов мечтаел да стане режисьор на мюзикъли

Анатолий Попов и Ива Дойчинова

(ПОДКАСТ) Карти таро помагат на Ива Дойчинова да вземе най-трудното решение в живота си

Ива Екимова и Анатолий Попов в студиото на "24 часа"

(ПОДКАСТ) Ива Екимова видяла обява в “24 часа” и се явила на кастинг за “Супершоу Невада”

Цветелина Цветкова и Анатолий Попов в студиото на “24 часа”
СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

(Подкаст) Цветелина Цветкова увековечи северозападния диалект

Ирра и  Анатолий Попов в студиото на “24 часа”

СНИМКА: НИКОЛАЙ ЛИТОВ

(Подкаст) Едва шестгодишна, Ирра записва авторска песен, с която печели награда в Португалия

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave