Конкурс "Къща на годината" - категория "Обществен интериор 2020"

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9827080 Конкурс "Къща на годината" - категория "Обществен интериор 2020" Конкурс "Къща на годината" - категория "Обществен интериор 2020" www.24chasa.bg
ФЕВРУАРИ - "Светлина и релакс при зъболекаря"

В годината, в която списание "Идеален дом" навършва 25 години, представяме проектите, участващи в традиционния ни конкурс "Къща на годината". За 25-и път ще отличим най-добрите, благодарение на професионално жури.

В конкурса участват 40 проекта, разделени на 5 категории: "Апартаменти", "Еднофамилни къщи", "Малкото жилище", "Обществен интериор", "Студентски проект".
Ето кои са 5-те номинации в категория "Обществен интериор".

ФЕВРУАРИ - "Светлина и релакс при зъболекаря"

Проектът е на арх. Деница и Емил Ангелови от студио Mirage и е за интериора на дентален център, в който пациентите да бъдат посрещани в изискана и спокойна обстановка.

АПРИЛ - "Повече ред и дизайн в аптеката"

Интериорът на "Владимиров/Гюнелиев архитекти" е за преустройството на стара аптека. Чрез намесата на професионалистите тя е превърната в пространство, изчистено от излишни детайли, материали и цветове, а в интересна динамика са разположени шкафове и полици за лекарствени продукти.

МАЙ/ЮНИ - "Скрити послания в офиса"

Гъвкави работни пространства от полуотворен тип са основният елемент в интериорната концепция на този офис в Пловдив, проектиран за компания, свързана със спортни залагания. Идеята и реализацията са на Helen Koss Interiors, като основната цел е била елегантно да се покажат услугите, предлагани от бранда.

НОЕМВРИ/ДЕКЕМВРИ - "Етноелементи на работното място"

Това е интериорният проект за офис пространство с обща площ 280 квадратни метра, създадено чрез обединяването на две помещения, чиито автор е студио "Бондарт". Резултатът е модерна, стилна и уютна среда, която носи настроение по време на работа.

НОЕМВРИ/ДЕКЕМВРИ - "Със собствен стил и характер"

Офисът на "Маранд дизайн" впечатлява с различната си обстановка, постигната с уверения и професионален почерк на своята авторка Райна Марандина. Младата дизайнерка е и собственик на преобразеното работно място и тук тя показва как може да се приложат различни интериорни похвати в ограничена площ и те да си корепондират.

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Къща на годината

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber